Kv ye Gitmeli miyim???

Oo eşiniz de yok hiç gitmeyin o zaman. Beni çttiler filan diyorsunuz bir şey yaparlarsa kim koruyacak?
Yok ben kendimi korurum eşim beni kilitlemese cidden elimde kalırdı o cins ki şiddet yanlısı asla değilim ama gerçekten parçalamak istedim onu orda .fiziksel birşey yapamazlar da yalan ve iftira konusuna bişey diyemiyorum işte

Eşim olmadan gitmezdim ben şahsen.
Eşim herhalde yazın izne kadar biraz ortalık yimusasin istiyo aklı sıra ben gideceğim onlar beni görünce pişman olup özür dileyerek bende affedecegim böyle saniyo ama bu kadar basit olmadığını anladı

Bende öyle aynı şehirde yüz ama her gidişimde fırsat kolluyor gibiyim bı açık verseler de laf soksam diye ama herşey güllük gulistanlik gibi davrandıkları için bişey diyemiyorum gideceksen de olan olayları kurcalama konuyu sen açma acarlarsa cevabını verirsin rahat dur yani :))
Hehe ,:)) bir de o var kesin fırsat verirler diyorsun içlerine melaike kaçıyor konu kesin açılacak ama açıldığı an sabahlar olmasın :halay:

Eşim herhalde yazın izne kadar biraz ortalık yimusasin istiyo aklı sıra ben gideceğim onlar beni görünce pişman olup özür dileyerek bende affedecegim böyle saniyo ama bu kadar basit olmadığını anladı

Sizin kararınız ama orada sizin kontrolünüz dışında bir gelişme olsa olayı farklı lanse etseler ki önceki olaylara bakılırsa ihtimal dahilinde bir de eşinize dert anlatmak zorunda olacaksınız.
Bu nedenle ben olsam eşime sensiz endişeleniyorum, yazın beraber gidelim sonra ben aileme gittiğimde o zaman giderim derdim.

Ge
Sizin kararınız ama orada sizin kontrolünüz dışında bir gelişme olsa olayı farklı lanse etseler ki önceki olaylara bakılırsa ihtimal dahilinde bir de eşinize dert anlatmak zorunda olacaksınız.
Bu nedenle ben olsam eşime sensiz endişeleniyorum, yazın beraber gidelim sonra ben aileme gittiğimde o zaman giderim derdim.
Geçen yıl da aileme giderken eşim yine bu konuyu açtı ama emir verir gibi oraya da gideceksin dedi birbirimize girdik tel da .Sonuç olarak gitmedim ve dediğiniz gibi söyledim hala hatalarının farkında değiller hiçbir pişmanlık belirtileri yok gidersem manzarayı biliyorum ve aşla susmam dedim tamam biliyorum dedi ve hiç sorun olmadi şimdi de gitmesem gitmem en fazla tarisiriz gelmem buraya da çok umrumda değil ama bu durum beni de geriyo insan gibi tarsisacagimi bilsem icimdekileri kusup rahatlatacagim ama turlu turlu oyunlar ...tekrar sakin sakin konuşacağım sanırım

Peki hiç bir pişmanlık duymayan adamların ayağına gitmek yuzsuzluk değil mi ??hoş ben gitmezsem arkamdan o evime geliyor torun özledim diye
Ben eşinizin hatrını düşünmüştüm. Gidin duruma göre bakarsınız kalıp kalmama konusuna en azından yanınızda duran eşiniz size daha cok kıymet gösterir oraya gittiğiniz şçin değil sözüne itaat ettiğiniz için.. ben eşinizi cok takdir ettim cok sevdim insallah hep böyle yanınızda olur .. çünkü yanında olmayan eş cekilmiyor.:(

Gitme bence ya o kadının suratını görüpte napıcaksın ki

Hehe ,:)) bir de o var kesin fırsat verirler diyorsun içlerine melaike kaçıyor konu kesin açılacak ama açıldığı an sabahlar olmasın :halay:
Yok annem gitme sen :)) boşver o gelsin hem eşin de o ortamda olur başbaşa olup da iftira yada oyuna gelmezsin hiç olmazsa ...
Gelince kaç gün kaliyor sorması ayıp

Ben eşinizin hatrını düşünmüştüm. Gidin duruma göre bakarsınız kalıp kalmama konusuna en azından yanınızda duran eşiniz size daha cok kıymet gösterir oraya gittiğiniz şçin değil sözüne itaat ettiğiniz için.. ben eşinizi cok takdir ettim cok sevdim insallah hep böyle yanınızda olur .. çünkü yanında olmayan eş cekilmiyor.:KK43:
Aslında eşim o zamana kadar hiç yanımda olmadı biliyor musunuz hep onları savunacak birşey buldu bunlarda o nasılsa ne yaparsak yapalım bizim tarafımızda diye zivanadan çıktılar hep ben car çar kendimi savundum adım cadaloza çıktı :) o olayda eşim patladı ve sildi attı ama bu değeri yok gözümde keşke böyle rezil bir durum yaşanmasaydı ve ilk başlarda daha düzgün bı şekilde dur deseydi o yüzden bı tarafım evet iyi bir insan o senin için ailenin laflarını görmedi sende 1 kez alttan al diyorum ama içim almıyor hazmedemiyorum

Yok annem gitme sen :)) boşver o gelsin hem eşin de o ortamda olur başbaşa olup da iftira yada oyuna gelmezsin hiç olmazsa ...
Gelince kaç gün kaliyor sorması ayıp
Valla eşim gelme der diye ya bileti alıp söylüyor yada uçağa binerken arıyo:)) bı yerlerde kalmayı çok seviyorlar eşim en fazla 10 .gün gidecek şekilde bileti aliuo gelir gelmez çünkü biliyo ki bı yerden sonra olmuyor :) yoksa 2-3 ay kalır

Eşin ne derse onu yap
Peki bu şöyle algılanmayacak mi karşı taraf için .."bak biz hiç bişey yapmadık x karısını ayağımıza getirtti oh yine bizim dediğimiz oldu bu da yüzsüz yüzsüz geldi "ben böyle düşünürdüm sanırım ve bu konuda eşime güvenmiyorum kendini mı ispatlıyor onlara

Kalbinin sesini dinle.
Onları en iyi sen tanıyorsun.
Eğer adam gibi tartışıp kozkarimuzi paylaşacağıma inansam giderim dokerim taşlarımi gelirim çünkü 2 yıldır hazmedemiyorum ve bu evime de eşime de hatta bazen çocuğuma bile yansıyor .inanın oğlum için sen olmasan bunlarla bir bağım olmazdı diye bile düşünüyorum Allah affetsin sonrada pişman oluyorum tabi ama bilmiyorum ne yapacağımı

Gitme bence ya o kadının suratını görüpte napıcaksın ki
Kv zaten o kavgadan sonra 100 kere geldi ama aşla tek bir kelime yok tam bir kanatsız melek gerçekten ağzının payiji almış onu maalesef geçtim ama gorumceler i görmek istemiyorum

Peki bu şöyle algılanmayacak mi karşı taraf için .."bak biz hiç bişey yapmadık x karısını ayağımıza getirtti oh yine bizim dediğimiz oldu bu da yüzsüz yüzsüz geldi "ben böyle düşünürdüm sanırım ve bu konuda eşime güvenmiyorum kendini mı ispatlıyor onlara
Gidince kocam benim için herşei yapıyor ,bende onu kırmak istemedim geldim.....diye bir giriş yap ozaman...

Valla eşim gelme der diye ya bileti alıp söylüyor yada uçağa binerken arıyo:)) bı yerlerde kalmayı çok seviyorlar eşim en fazla 10 .gün gidecek şekilde bileti aliuo gelir gelmez çünkü biliyo ki bı yerden sonra olmuyor :) yoksa 2-3 ay kalır
Cidden eşin kendini ispatlamış çalışıyor olabilir gitmeyecem dersen ne diyor ya seninle yada hiç de :)) tek başıma can guvenligim yok de :))

Back