- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi capricorn87
-
Aslında eşime dedim ki o annene söyle torununu görmek istiyorsa o ablan benden özür dileyecek ...ve olur da gidersm eşime su şartı kosacagim kesinlikle kendisini talebi olduğunu söylemeyecek yani ben insanlık Edip geldim diye bilecekler hodri meydan hadi bakalımGidince kocam benim için herşei yapıyor ,bende onu kırmak istemedim geldim.....diye bir giriş yap ozaman...
Değil ama merak ettim neden ??:) Burcu akrep yükselen basakEşinin burcu başaksa gitme..
GitmeDeğil ama merak ettim neden ??:) Burcu akrep yükselen basak
Aslında eşim o zamana kadar hiç yanımda olmadı biliyor musunuz hep onları savunacak birşey buldu bunlarda o nasılsa ne yaparsak yapalım bizim tarafımızda diye zivanadan çıktılar hep ben car çar kendimi savundum adım cadaloza çıktı :) o olayda eşim patladı ve sildi attı ama bu değeri yok gözümde keşke böyle rezil bir durum yaşanmasaydı ve ilk başlarda daha düzgün bı şekilde dur deseydi o yüzden bı tarafım evet iyi bir insan o senin için ailenin laflarını görmedi sende 1 kez alttan al diyorum ama içim almıyor hazmedemiyorum
Bu da ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiPeki bu şöyle algılanmayacak mi karşı taraf için .."bak biz hiç bişey yapmadık x karısını ayağımıza getirtti oh yine bizim dediğimiz oldu bu da yüzsüz yüzsüz geldi "ben böyle düşünürdüm sanırım ve bu konuda eşime güvenmiyorum kendini mı ispatlıyor onlara
Annesiyle yazın köyde kaldik 20 gün filan kadın gikini çıkarmadı bı oğlumun iştahsızlığı için benim meme olayına döndürmeye kalktı ondada ikisine birden patladim bidaha o oldu o yüzden diyoki sen neler dedin cevap bile veremedi çünkü cevap verse yine sizi alıp giderim bu sefer asla gelemez bunu biliyor diyor kimse bişey yapamaz diyoCidden eşin kendini ispatlamış çalışıyor olabilir gitmeyecem dersen ne diyor ya seninle yada hiç de :)) tek başıma can guvenligim yok de :))
Görümceyle görüşme çocuğunu da görmesin tamam da. Görümce yiğenini görmek istiyorsa özür dilesin de anne neden görümce için özür dileyecek ki?Aslında eşime dedim ki o annene söyle torununu görmek istiyorsa o ablan benden özür dileyecek ...ve olur da gidersm eşime su şartı kosacagim kesinlikle kendisini talebi olduğunu söylemeyecek yani ben insanlık Edip geldim diye bilecekler hodri meydan hadi bakalım
O biraz zor olur çünkü iki şehir arasi 4 saat filan terminal den eve gitmek vs daha uzun ve 3 yaşında aşırı hareketli bir oğlum varBen olsam yerinde yatılı gitmem ama gider çay kahve içer dönerim
Yok annesi kızıyla konuşsun dedim eşim konusmuyo onlarlaGörümceyle görüşme çocuğunu da görmesin tamam da. Görümce yiğenini görmek istiyorsa özür dilesin de anne neden görümce için özür dileyecek ki?
Hehe öyle valla benimde yuksekrnim akrep yıldız yaritamda bi ton akrep var eşim der bu evin akrebi sensin diye :)) o merhametli dur ben kızdığım zaman yanımda parcalarsalar döner giderim hiç bakmamGitme
Seni kandırıyor olabilir yükselen basak mis
Akrep zaten zehir gibi bir burc
Guvenmemekte haklısın ustteki yorumlarını okudum canım
Benim esimde basak
Hic güvenmem.
Kendi burcun ne pekiHehe öyle valla benimde yuksekrnim akrep yıldız yaritamda bi ton akrep var eşim der bu evin akrebi sensin diye :)) o merhametli dur ben kızdığım zaman yanımda parcalarsalar döner giderim hiç bakmam
Yani en en fazla yapabileceğim bu olur herhalde ki ona bile sukretsin eşim de onlarda ...Git ama 1 geceden fazla kalma bence .
Oğlak burcuyum yuksekrnim akrep :))kincilik,inatçılık ,gurur,sivri dil iki kat maalesef ...Kendi burcun ne peki
Hahahahhaa ben merhamet duyuyorum esime kizsamda üzülüyorum sonradan ama.acimamak lazım bu erkeklere
Zaten akrebin iyisi ve kötüsü var
Basaka 85959 basar :)
Gerçekten öyle ben olsam gitmezdim. Benzer şeyler yaşadım eşimin ailesiyle cok uzun zamandır görüşmüyorum. Aynı seninkiler gibi saygısız insanlar. Ama eşin madem arkanda duruyor git bence en azından senden çıkmış olsun.Yani en en fazla yapabileceğim bu olur herhalde ki ona bile sukretsin eşim de onlarda ...
Ya açıkçası savunmasız kalmaktan korkmuyorum çenem kuvvetlidir ama yalan söyleyip iftira atma potansiyelleri çok fazla eşime de bunu söylüyorum tek bı bakış bile atamazlar diyor yoksa fiziksel birşey yapamazlar ki tüyüne degseler doğru karakola giderim zaten ama hiç bişey çözülmeden gitmek saçma geliyor
Valla birbirinden beterler okudum yeniden deHangisini kayinvslide mi gorumceler mi :))
Oh oh bende de var bunlar ben yengecim... kinden icim icimi yer cogu zamanOğlak burcuyum yuksekrnim akrep :))kincilik,inatçılık ,gurur,sivri dil iki kat maalesef ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?