Kv ye Gitmeli miyim???

Gidince kocam benim için herşei yapıyor ,bende onu kırmak istemedim geldim.....diye bir giriş yap ozaman...
Aslında eşime dedim ki o annene söyle torununu görmek istiyorsa o ablan benden özür dileyecek ...ve olur da gidersm eşime su şartı kosacagim kesinlikle kendisini talebi olduğunu söylemeyecek yani ben insanlık Edip geldim diye bilecekler hodri meydan hadi bakalım

Ben olsam yerinde yatılı gitmem ama gider çay kahve içer dönerim

Değil ama merak ettim neden ??:) Burcu akrep yükselen basak
Gitme
Seni kandırıyor olabilir yükselen basak mis
Akrep zaten zehir gibi bir burc
Guvenmemekte haklısın ustteki yorumlarını okudum canım
Benim esimde basak
Hic güvenmem.

Biiiiiiiiiiiirrr

Bu da ikiiiiiiiiiiiiiiiiii

Cidden eşin kendini ispatlamış çalışıyor olabilir gitmeyecem dersen ne diyor ya seninle yada hiç de :)) tek başıma can guvenligim yok de :))
Annesiyle yazın köyde kaldik 20 gün filan kadın gikini çıkarmadı bı oğlumun iştahsızlığı için benim meme olayına döndürmeye kalktı ondada ikisine birden patladim bidaha o oldu o yüzden diyoki sen neler dedin cevap bile veremedi çünkü cevap verse yine sizi alıp giderim bu sefer asla gelemez bunu biliyor diyor kimse bişey yapamaz diyo )

Görümceyle görüşme çocuğunu da görmesin tamam da. Görümce yiğenini görmek istiyorsa özür dilesin de anne neden görümce için özür dileyecek ki?

Gitme
Seni kandırıyor olabilir yükselen basak mis
Akrep zaten zehir gibi bir burc
Guvenmemekte haklısın ustteki yorumlarını okudum canım
Benim esimde basak
Hic güvenmem.
Hehe öyle valla benimde yuksekrnim akrep yıldız yaritamda bi ton akrep var eşim der bu evin akrebi sensin diye :)) o merhametli dur ben kızdığım zaman yanımda parcalarsalar döner giderim hiç bakmam

Hehe öyle valla benimde yuksekrnim akrep yıldız yaritamda bi ton akrep var eşim der bu evin akrebi sensin diye :)) o merhametli dur ben kızdığım zaman yanımda parcalarsalar döner giderim hiç bakmam
Kendi burcun ne peki
Hahahahhaa ben merhamet duyuyorum esime kizsamda üzülüyorum sonradan ama.acimamak lazım bu erkeklere
Zaten akrebin iyisi ve kötüsü var
Basaka 85959 basar :)

Kendi burcun ne peki
Hahahahhaa ben merhamet duyuyorum esime kizsamda üzülüyorum sonradan ama.acimamak lazım bu erkeklere
Zaten akrebin iyisi ve kötüsü var
Basaka 85959 basar :)
Oğlak burcuyum yuksekrnim akrep :))kincilik,inatçılık ,gurur,sivri dil iki kat maalesef ...

Yani en en fazla yapabileceğim bu olur herhalde ki ona bile sukretsin eşim de onlarda ...
Gerçekten öyle ben olsam gitmezdim. Benzer şeyler yaşadım eşimin ailesiyle cok uzun zamandır görüşmüyorum. Aynı seninkiler gibi saygısız insanlar. Ama eşin madem arkanda duruyor git bence en azından senden çıkmış olsun.

Bende onu söylemek istedim. Yalnız gitseniz ve bir olay çıksa bin bir türlü iftira atabilir kapasitede olan insanlar. Esiniz yaninizda olsa sorun yok derim, ama ilkin beraber gitmeniz daha iyi

Oğlak burcuyum yuksekrnim akrep :))kincilik,inatçılık ,gurur,sivri dil iki kat maalesef ...
Oh oh bende de var bunlar ben yengecim... kinden icim icimi yer cogu zaman
En pis huyumda
Mesela annem dedi ki kizim üşürsün hirka giy giymezsen boyle olur
Sirf o oyle.dedi diye hirkayi giymem
Ay ne sacma burç ya ahahahahah

Gitmem kesinlikle. Arabadan itmiş sizi nasıl yüzyüze bakacaksınız? Torununu mu özlemiş, nasıl kucağınıza bebek varken itebiliyor? Nasıl sevgiyse artık!! Yeğeni ölsün diye dua eden kızına iki tokat atamamış. Bunların kapısının önünden geçmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…