Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
değmez gitmeArkadaşlar 20 haftalık zor bi hamilelik geçirdim rahim ağzı yetmezliği olduğu için yatmam gerektiğini söyledi doktorum.Kaynanamlar araçla 20dk lık mesafede oturuyor ancak bi gün bile sen iş yapamıyosun geleyim ya da yemek nasıl yapacaksın bir kap yemek yollayım bile demediler. Annemler ise 12 saat uzaklıkta bi şehirde yaşıyor hep annem geldi benimle ilgilendi gitti tekrar geldi o mesafeyi çünkü annanemler de yaşlı ve hasta bakacak başka kimse yok onlara.Kaynanam ise hep bi bahane bulup gelmedi yol uzak dedi yoksa gelirim falan (20dklık mesafe).eşimin kardeşi var anaokuluna gidiyor onu bahane etti.Havayı bahane etti hep bi bahane yani. 19. haftada hastaneye yattım ray yetmezliğinden yine hep annem yanımdaydı. 20. Haftada kaybettim bebeklerimi kaynanam taziyeye misafir gibi geldi gitti. Bende demiştim kv ye elbet bigün herkesin yardıma muhtac olacağı zaman olur diye ama kadın üzerine alınmamıştı eltim yardım etmiyor diye onu aramış öyle dediğim gün.
Neyse gel gelelim kv bi hafta önce ameliyat oldu küçük bi fıtık varmış ilaçla düzelmeyeceği için doktor ameliyat yapabiliriz demiş bu da hemen kabul etmiş.Bu arada Kendine hizmet ettirmeye bayılır hep hastadır yaşı da daha 44.
2 gün küçük oğluna ben baktım bende kaldı sesimi çıkarmadım. ziyaretine gittik.Yemeğini yaptım.ziyarete gelecek misafirlerine böreğini sarmasını yaptım gecenin bi vaktine kadar.Her gün gittik geldik. Eşime demişler çocuğu ben okuldan alacakmısım eşim de kabul etmiş. Bende doğal olarak kızdım benim haberim olmadan nasıl benim yerime karar verebiliyosun diye. Yine de cocuğu gittim aldım okuldan Kv nin kahvaltısını hazırladım falan derken 23 nisana kadar cocuğu okuldan ben alacakmışım öyle dedi.Hiç bişey demedim ben de hastayım bu ara yarın gelemeyebilirim dedim.Devamlı eşimi aradı dün akşam çocuğu alacak mı diye. En sonunda canıma tak etti bende eşime patladım ona yardım etmek zoruma gidiyo dedim o benim ben kaç ay yattım kapımı açmadı benden yardım bekliyo.Ben yardıma muhtaç olsam o gelir mi hiç yardıma dedim konuşmuyoruz dünden beri eşimle. çocuğu okuldan bi arkadaşının annesi almış bugun yakın oturuyolar zaten. Kv beni aradı çocuk bişeyler istiyomuş durmuyomuş bu aksam için gel diye bende hastayım hasta olduğumu söyledim ama eşimi de arıyo gelsin diye . Siz olsanız benim yerimde ne yapardınız zorunuza gitmez miydi?Düşüncelerinizi merak ediyorum