Kv ve kp misafirlerim

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
398
Selam kizlar. Benimki cok sukur oyle dert sayilabilecek bisey degil ama yinede ne dusunmem gerektigini bilmedigim icin buraya yazmak istedim ama oyle kafamada takmak istemiyorum acikcasi.kayinvalidem ve kayinpederim bizden 5 saat uzaklikta oturuyolar pazar gunu bize geldiler ne kadar kalacaklarini bilmiyorum ama buyuk ihtimalle 2 haftayi gecmez belki 1 hafta. Herneyse kvmi zorla getirttik zaten hava soguk orda ben napiyim diye gelmek istemiyor gezmeyi cok sever gezemicek ya o yuzden ki ben calisiyorum hava sicak oldugunda gelsede degisen pek bisey olmicak anca aksamlari gezdirebiliriz. Kayinpederim tek gelecekti adam tek basina aksama kadar evde napacak yemek yapmaz bisey yapamaz ben isten haril haril gelip birde nasil yemek yapicam hemen.Neyse geldiler sagolsun yemegimi falan yapiyo hergun evdeler zaten. Bi iki kere disari cikmislar sadece. Kayinvalidem findik vermisti bana 2 yogurt kovasi daha once. Benimde onlari kirmaya vaktim hic olmamisti dun aksam dedimki anne otururken kiralimmi findiklari hem yeriz hem kirariz. Kirin dedi gulerek. Esimle beni kastediyo. Kimle kircam ben dedim sana guveniyorum falan gulerek :) elinde el isi var tabi kayinpederimin hep kizdigi namaz kilmiyo habire el isi yapiyo diye cok kiziyo aralarina ben karismamda. Neyse ben getirdim findigi getir falan dedi oturdum yere esimde cekic ariyo bulamadi kiracakla kirayim bakim kirabilcemmi derken kayinpederim sekerim00 da kurnaz gibi seyler soyledi gulerek cekic bulamadi gibi seyler soyledi anlamadim 2.ye bi daha soyledi yine anlamadim. Her neyse kurnazi anladim ya kendimi bi kotu hissettim oda anladi heralde saka yapiyom kizim konusmayinca vakit gecmiyo gibi biseyler soyledi yok baba dedim onemli degil ama her sakanin altinda bi gercek var demekki oyle dusunuyo zaten sessiz soyledi biraz esim gelince konu kapandi cocuklari yokken laflarini soylerler o gelince susarlar.bende sonradan esime baban bana kurnaz dedi dedim niye dedi soyledim. Oyle olmak gerekiyo falan deseydin dedi benimkide babasi ya ne diyecekki babasina gidipte sen benim karima neden kurnaz dedinmi diyecek sanki bilemedim gercekmiydo degilmiydi kp soyledigide kendimi kotu hissettim gercekten. Bi faydam dokunsun demiyolar kendi annem olsa hic durmazdi benim evimde herseyimi yapardi. Simdi her aksam eve gidip tuvalet banyo yikiyorum evi supuruyorum kv kendi evindede cok temiz biri degil zaten. Bunlar dert degil ama kafama takildi paylasmak istedim.

Son düzenleme:
Bunda birşey yok. Çok hassas düşünme. Söylediği şey kötü bir söz değil ki, şaka değil de ciddi olsa ne olur, kurnaz olmak kötü birşey değil. Gül geç. Vesvese yapma. Gelmişler sizi görmeye, kıymetlerini bil. Ne sen üzül, ne de onlar üzülsün.

Eşim bana yılan der .
Hç alınmam.
Yılan dediğinde tıssssssss yaaparım .

Sende hiç takma dalgaya al . Kurnaz akıllı demek istemiştir.

Kayınvalidenin yolladığı cevizi şaka yollu kırmasını isterseniz, gerçektende kurnazlık yapmış olursunuz. Çokta kötü bir şey değil bence.

Eşim bana yılan der .
Hç alınmam.
Yılan dediğinde tıssssssss yaaparım .

Sende hiç takma dalgaya al . Kurnaz akıllı demek istemiştir.

Sonu biraz eksik olmus tamamladim. Sagolun bende cok kafama takmiyorumda gercekten oyle bi izlenimmi verdim diye dusundum kendimi o yuzden kotu hissettim. Birde bakiyorum bazi insanlarin kv kp cocuklarinin yanina gidince onlara her anlamda destek olmaya calisiyo atiyorum en basiti ev temizligide bunlari yapmak tabi kisinin tercihi yapmayadabilir zaten yapmiyo hani calismasam sorun degil her isimi yapiyorum cok sukur calisinca insan buyugunden destek bekliyo helede yanindaysa. Sonucta yabanci degiliz ben onu annem gibi goruyorum ama o gelinlerini kizi gibi gormuyor

Kaynananızı iş, yemek yapmak için çağırmışsınız, bu beklenti içinde olarak da dolaylı ya da direkt olarak iş yapmasını sağlamaya çalışmışsınız. Uyanıklık anlamında kurnaz demiş olabilir, elbette büyükler destek olabilir ama bu onların üstüne biçilmiş bi görev değil.

değil tabiki bende biliyorum hatta bazen böyle düşününce kendimide suçlu hissediyorum. ama çalışanın halindende anlasınlar istiyorum. diğer gelinleri çalışmıyor kv hep hazıra alışmış bu yalanda değil yani. altlı üstlü oturdukları için diğerleriyle normal tabi. bende ona iş bırakmıyorum ama benim evim tabiki yapıcam sadece biraz destek o kadar. hata yapıyorum sanırım

Bana da biraz kurnaz geldiniz sanki :))
Ayrıca evi tuvaleti zaten temizliyorsunuzdur neden zor geliyor ki? Tuvalet her gün yıkanması gereken bir yer zaten.

Kendiniz çağırmıssınız kadından iş beklıyorsunuz
size benim kv demi yollayayım
iki kova fındıgı bırak bugune kadar getirdiği tek sey ne bılıyor musun
bir paket türk kahvesi
ve maddı durumları cok ıyı bir aile düşün

kadın yemegını de yapıyormus
benım kv dem bize geldiğinde aksam 7 ye kadar oturmuş evde
akşam 8 gbi eşimle evde olduk mutfaga girip biz yemek yaptık hazırladık

araya bi nokta bi paragraf bişey koyun.

ayrıca bunda takılacak bişey yok.

Bana da biraz kurnaz geldiniz sanki :))
Ayrıca evi tuvaleti zaten temizliyorsunuzdur neden zor geliyor ki? Tuvalet her gün yıkanması gereken bir yer zaten.

haklısınız kızlar. bende abarttım biraz farkındayım paylaşmak için yazdım sadece. çok beklentiye girmemek lazım zaten.

araya bi nokta bi paragraf bişey koyun.

ayrıca bunda takılacak bişey yok.

telefondan yazdığım için koyamadım.

Dogru demis adam :)
Zorla evlerinden kendi evinize is yaptirmaya cagirmissiniz aksam bile is veriyorsunuz ellerine.

benden tavsiye sakınnnn yararları dokunsun annem babam gbı benı duşunsunler ufakta olsa işlerimi yapsınlar bana yardım için gibi düşüncelere kapılma.... bence kapılma yani mutlu olmak istiyorsan yaptıklarına saol de geç yapmadıkları için beklentıye girip kendini üzme....degmez...

bencede kurnazsın :)))))) o kadar zaman kırmamışsın kv gelince kırmak geliyor aklına.. kadının canı kırmak istemeyebilir. zaten yemeğini yapıyormuş. kadın oraya çalışmaya gelmemiş. en önemlisi yemek. valla akşam yemeğim hazır olsun diğer işlerimi daha rahat hallederim. bunlar ufak şeyler kafaya takmaya değmez

Çok alemsiniz gerçekten. İnsanları çağırıp hem de iş mi bekliyosunuz?

Dışarda çalışmıyorum ama lohusalığımda bile kaynanam bi işin ucundan tutmadı. Hem kavga gürültüyle annemi kaçırdı çok bi yardımcı olcak gibi hem de o ameliyatlı halimle o benden iş bekledi. Kahvaltıyı hazırlar evi temizler bebeğime bakardım. O da bende diye komşuları yanına gelir akşama kadar çene çalarlardı. Hı hakkını yemeyim 2 defa yemek yapmıştı sanırım. O da benim yemediğim ama oğlunun yediği şeylerden yapmıştı.

Velhasılı hiç beklentiye girmeyin. Kendiniz diyosunuz zorla getirttik diye. En azından yemeğinizi yapıyomuş daha ne olsun.. kıymet bilin azcık..

Kayınvalideniz ve kayınpederiniz yokken de evi siz temizliyordunuz. Ayrıca işten gelip yemek yapıyordunuz,şimdi en azından yemeğinizi hazır buluyorsunuz eve gelince.
Benim annem gelince durmaz,ha bire biryerleri toparlar,mutfağa girer ama kayınvalidem yapsa yapsa kendine kahve yapar. Benimde beklentim yok zaten,istemem yani. Anneme bile kızarım"gel otur sohbet edelim,ugraşma "diye ama annemin huyu öyle.
Kayınpederinizin lafina takılmayın. Kötü birşey dememiş. Haklı bile olabilir yani. Üşenmemiş taşımışlar,kayınvalideniz siz kırın dediği halde ısrarla kadına da kırdırmışsınız fındıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…