- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
Selam kizlar. Benimki cok sukur oyle dert sayilabilecek bisey degil ama yinede ne dusunmem gerektigini bilmedigim icin buraya yazmak istedim ama oyle kafamada takmak istemiyorum acikcasi.kayinvalidem ve kayinpederim bizden 5 saat uzaklikta oturuyolar pazar gunu bize geldiler ne kadar kalacaklarini bilmiyorum ama buyuk ihtimalle 2 haftayi gecmez belki 1 hafta. Herneyse kvmi zorla getirttik zaten hava soguk orda ben napiyim diye gelmek istemiyor gezmeyi cok sever gezemicek ya o yuzden ki ben calisiyorum hava sicak oldugunda gelsede degisen pek bisey olmicak anca aksamlari gezdirebiliriz. Kayinpederim tek gelecekti adam tek basina aksama kadar evde napacak yemek yapmaz bisey yapamaz ben isten haril haril gelip birde nasil yemek yapicam hemen.Neyse geldiler sagolsun yemegimi falan yapiyo hergun evdeler zaten. Bi iki kere disari cikmislar sadece. Kayinvalidem findik vermisti bana 2 yogurt kovasi daha once. Benimde onlari kirmaya vaktim hic olmamisti dun aksam dedimki anne otururken kiralimmi findiklari hem yeriz hem kirariz. Kirin dedi gulerek. Esimle beni kastediyo. Kimle kircam ben dedim sana guveniyorum falan gulerek :) elinde el isi var tabi kayinpederimin hep kizdigi namaz kilmiyo habire el isi yapiyo diye cok kiziyo aralarina ben karismamda. Neyse ben getirdim findigi getir falan dedi oturdum yere esimde cekic ariyo bulamadi kiracakla kirayim bakim kirabilcemmi derken kayinpederim sekerim00 da kurnaz gibi seyler soyledi gulerek cekic bulamadi gibi seyler soyledi anlamadim 2.ye bi daha soyledi yine anlamadim. Her neyse kurnazi anladim ya kendimi bi kotu hissettim oda anladi heralde saka yapiyom kizim konusmayinca vakit gecmiyo gibi biseyler soyledi yok baba dedim onemli degil ama her sakanin altinda bi gercek var demekki oyle dusunuyo zaten sessiz soyledi biraz esim gelince konu kapandi cocuklari yokken laflarini soylerler o gelince susarlar.bende sonradan esime baban bana kurnaz dedi dedim niye dedi soyledim. Oyle olmak gerekiyo falan deseydin dedi benimkide babasi ya ne diyecekki babasina gidipte sen benim karima neden kurnaz dedinmi diyecek sanki bilemedim gercekmiydo degilmiydi kp soyledigide kendimi kotu hissettim gercekten. Bi faydam dokunsun demiyolar kendi annem olsa hic durmazdi benim evimde herseyimi yapardi. Simdi her aksam eve gidip tuvalet banyo yikiyorum evi supuruyorum kv kendi evindede cok temiz biri degil zaten. Bunlar dert degil ama kafama takildi paylasmak istedim.
Son düzenleme: