KV VE GÖRÜMCE SÜREKLİ ÇATKAPI GELİYOR

Aslında bir gün öyle denk gelse anlarlar ya da kendileri kapıda kalmamak için gelmezler ama bilmiyorum ki

Eşimle bir konuşayım eğer eşim ters tepki verirse böyle yapacağım artık

Ben çok kalabalık bir ailede büyüdüm, hamileyken de eşim erken geliyordu işten şimdi geç gelmeye başladı. Çok bunalıyordum. Kapımın önünde hemen park ve avm var ondan dolayı. Uzak olsa inanın ben de gidemezdim ve çatlardım :) teşekkür ederim.

15 dk once aradiklarinda bende tam cikiyordum keske onceden haber verseydiniz yada ben evde degilim diyin haberli gelmeyi ogrensinler

Ben olsam her geldiklerinde hazirlanir cikarim planim vardi diye siz yapmayi bilmiyorsuniz aramayi ogrenirler ozaman 2 kere geldikleri gbi gitsinler bak nasil ariyorlar

Neden arayım da pazartesi çıkalım falan diyorsunuz ki ben herseyin apaçık söylenmesi taraftarıyım. Müsait değilim yeni doğum yaptım kendime göre işlerim var size bu kadar vakit ayıramam zira kendime bile ayıracak vaktim yok, tabi bu mesafeyi koymadan önce eşinizle konuşun o destekçiniz olmazsa yaptığınız hamle havada kalır.

Kapi Zilinin kablolarini kes cocuk uyaniyor diye. Telefonu da sessize al

Planlar "Teğet" edilmez "Teyit" edilir. Doğrusunu öğrenmeniz için yazdım.
Keşke ufak şeylere takılmak yerine asıl konuya yardımcı olacak bir fikriniz varsa onu belirtmek için yazsaydınız zira boşuna zahmet etmişsiniz. Çünkü sizden önce biri daha 'kibar' bir şekilde ve konunun altına ufak bir not olarak belirtmişti.

Geldiklerinde kapıyı açma , ses çıkarma ararsada tel sesi kis arka odaya geç evde yokum aramadan gelmeyin işlerim oluyor demistim size de. Tel açar geliyoruz dersede bizde evden çıkıyoruz arkadaşıma gidiyorum başka zaman artık de

Eşimle konuştum, nasıl diyeyim ben haberli gelin mi diyim diyor. Hallederse ne ala, halletmezse o günlerde dışarı çıkma ve telefona bir saat sonra dönüp onları kapıda bırakma vakti gelmiştir.

Eşimle konuştum, nasıl diyeyim ben haberli gelin mi diyim diyor. Hallederse ne ala, halletmezse o günlerde dışarı çıkma ve telefona bir saat sonra dönüp onları kapıda bırakma vakti gelmiştir.
Evet desin ne var bunda? Benim kv haber vermeden gelmez aynı sekilde biz de öyle dünyanın bin türlü hali var…

Ne terbiyesiz kadınmış ya. Böyle şeyler okuyunca, kayınvalidemin elini ayağını öpesim geliyor. Ayda bir o da çekinerek gelir. Bırak yatak odası kapısını buzdolabını bile açmaz. Neden çekiniyorsun anne, burası senin de evin deyince, olsun yavrum herkesin kendi düzeni der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…