- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- 248
Takılma hiçbirine ve kendini de boş yere üzme. Benim kayınvalidemde öyleydi, işe başladığımda o baktı çocuğuma iki yıl bana anne diyecek, seni hiç umursamayacak aramayacak bana düşkün olacak diye konuştu durdu. Hiçbir şey istediği gibi olmadı. Kızım ona anne demedi ilk ona seslenişi bile babaleee oldu. Şimdi yeni kayınvalidelere nasihat veriyor hiççç boşuna heveslenmeyin siz ne yaparsanız yapın nasıl severseniz sevin anne gibi olamazsınız. 2 yıl ben baktım torunuma ama yine de akşam saat 6 oldu mu saate takılıyordu daha 1 yaşındayken bile ve başlıyordu anne baba diye mırıldanmaya diyor. Zil çaldığında anlıyordu annesiyle babasının geldiğini başlıyordu el çırpmaya gülmeye anne-babanın yerini kimse tutmuyormuş anladım diyor. :) Süt yetmiyor konusunda o da başlarda öyleydi ama kızımın kilosu filan bayağı iyiydi doktor sütü yetmeseydi bu çocuk kilo almazdı neye göre karar veriyorsun diye azarladı onu. Kızımı ona bıraktığım zamanda sütümü sağıp bırakmama rağmen (yeterli miktarda) zayıfladı kızım. Kayınpederim ben daha iyi bakarım diye konuşup duruyordun annesi işe başladı çocuk süzüldü resmen hiç bakamıyorsun bu çocuğa annesi gül gibi bakıyordu dediğinde çok bozulmuştu.