Kv ve annem

Hııı birde şu var ki böyle şeyler bana çok ergence geliyor kusura bakmayın Lisede ortaokulda böyle şeyler yapardık. Bende Kv görümce ile bir sürü şey yaşadım ama hiç böyle saçma şeyler yapmadım . Yapmayın kendi kalitenizden ödün veriyorsunuz böyle yapınca

Aslında sanırım anlatamıyorum bazı şeyleri.
Gerçekten gülüp geçiyorum ama evliliğim boyunca da çok şey yaşadım kolay değil eşimde annesiyle görüşmeyecek kadar ağır şeyler oldu.durup durup atmadım o resmi .bazen böyle şeyler gerekiyor tek olduğumu muhtemelen kendisini arayacağimi ihtiyac duyacağımi sanıyordu çünkü belirtmiştim tahrik edici syler de yaşadım.o anlık paylaşılan biseydi evet bilerek attım ama
Atsam bile bir şey demeye hakkı yoktu çünkü zaten iletişimimiz yoktu.

Bu zamana kadar hiç ergence davranmadim.oyle ortam olacagini anladigim anda bile görüşmemeyi tercih ettim hep.Sadece annemle resim paylaştım.

Bu zamana kadar hiç ergence davranmadim.oyle ortam olacagini anladigim anda bile görüşmemeyi tercih ettim hep.Sadece annemle resim paylaştım.
Ya yukarda itiraf ettiniz ya ne için paylaştığınızı kadını iğnelemek için işte . Eee bu ergence değil mi şimdi kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz bu durumu ? O zaman görüşmeyin işte benden uzak allaha yakın ol diyin kadına. zorla kaşınıyorsunuz

Bncede burda başka işler dönüyor. Konu sahibi bn değilim bacım.

Kaşınmışsınız- kv kaşımış. Bukadar. Konu annenize gelmesi tamamen sizin hatanız. Haklıda olabilirsin kötü şeylerde yaşamasınızdır. Ama size kötü şeyler yaşatan kv bu imayı anlamayıp tepkisiz kalacağını düşünmediniz sizde buna emin. Kadını kışıkırtmısınız, sonra niye öyle yazdı.
İyide kadın belki size yazmadı? Durum atmak için sizden izinmi isteyecek. Size attığınızı siz düşünüyorsunuz, o öyle birşey dememiş.
Doğum öncesi ve doğum sonrası gerginlik istiyorsanız anlatın tabii annenize. Hep birlikte kv ye bilenin, oda size zehir etsin doğum sürecini. Çünkü var o potansiyel, belli.
Doğumdan sonrada kv dem yüzümden lohusalığım berbat geçti, sütüm gelmedi, eşimle birbirimize girdik başlıklı konularınızı okuruz hepbirlikte.

Son düzenleme:
Madem bu kadar kudurmus kv Ben olsam her gün atarim annemle kendimi daha beter kudurur. Kahve keyfi yaparken, alışverişte , bebeğin odasını dizerken vs vs...
Anneyle foto atmak ne zamandan beri nispet oldu bi ben anlamadim galiba .
Hiç muhatap olmayın annenize de söylemeyin yok yere kadıncağız üzülmesin.
Aylarca arayıp sormazlar bebek doğunca birden can ciğer kuzu sarma oldu canim !

Anneyle resim paylaşmanın laf sokmak olduğunu ilk defa burda duydum.kv de böyle anlamış demek sorun bende galiba
Siz iyi niyetle paylaşmamışsınız, karşınızdaki de bunu anlamış. Öyle bakarsak kadın dalaverecilerle ikiyüzlüleri benzetmiş, bunlardan biri değilseniz bu da laf sokmak değil.

Siz iyi niyetle paylaşmamışsınız, karşınızdaki de bunu anlamış. Öyle bakarsak kadın dalaverecilerle ikiyüzlüleri benzetmiş, bunlardan biri değilseniz bu da laf sokmak değil.
Konu sahibi milleti salak zannediyor

Wp da böyle yazılı paylasımlar komik duruyor ya yapmayın.
Kimse yapmasın:)

Kv den sizin için iyi ve güzel olan herşeyi saklayın, resim falan hiçbişey göremesin, kısıtlayın her yerden..

Hiç bir iletişimimiz olmadı 6 ay boyunca bunu kendinde hak görmesi normal mi sizce?

Sanırım yine anlatamadim.yine de yorumunuz için teşekkürler
Bu kadar kişiye anlatamamış olabilir misiniz gerçekten?
Ne niyetle yaptığınızı kendiniz söylediğiniz halde hala öyle değildi böyle değildi diyorsunuz
Konu sahibi milleti salak zannediyor
Arkadaşın salak zannediyor dediği kısım bu işte
Ne niyetle yaptığınız belli
Karşılığını alınca alınmanız yersiz
Hala öyle değildi deyince milleti salak yerine koymuş oluyorsunuz

Ne niyetle yaptığımi zaten emoji koyarak belli ettim aslında.ben bir paylaşım yaptım iyi niyet yada değil.sorun çıkardığım nokta bana laf söylemiş olması da değil sadece 6 boyunca hiç aramamiş merak etmemiş biri olarak sanki çok hakkıymış gibi annemle olan resmi kıskanıp anneme edilen hakaret.ben işin şu kısmındayım. Bunu anneme söylesem mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…