• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve annem

Aslında ben de severim yorumlarimda da belirtiyorum gülüp geçiyorum .ama anneme hiç alakası yokken böyle bir hakaret edilmesi açıkçası oturupta gülemedim:KK43:sorun şu ki,bu olayı annemin bilmesi gerektiği mi?
Yok hiç annenize soylemenize gerek yok
Cunku kimin kime dediği özne halinde olan bir paylaşım değil

Hatta sizde unutun gitsin .
cok da matrah bisey ppaylasmamis çünkü nereden buluysa o cümleyi de 🤭🤭🤭

Hiç takmayın yeni paylaşımlara çalışın 😁😁😁

Ya da söyleyin ya aaammn nolcak 😄

Ben anneme herseyi söylerdim ama sizin anne ile kv arasi nasıl annem.beni mi dinler yoksa bana aman saygıda kusur etmemi der

bunu siz daha iyi bilirsiniz

Aslında ben de severim yorumlarimda da belirtiyorum gülüp geçiyorum .ama anneme hiç alakası yokken böyle bir hakaret edilmesi açıkçası oturupta gülemedim:KK43:sorun şu ki,bu olayı annemin bilmesi gerektiği mi?
Siz annenizi konuya dahil edip -bile isteye- nispet yaparsanız o da annenizi konuya dahil edip cevap yazmayı kendine hak görebiliyor demek ki. Uzatmayın bence durumlarınızı gizleyin, muhatap olmayın.

Yok hiç annenize soylemenize gerek yok
Cunku kimin kime dediği özne halinde olan bir paylaşım değil

Hatta sizde unutun gitsin .
cok da matrah bisey ppaylasmamis çünkü nereden buluysa o cümleyi de 🤭🤭🤭

Hiç takmayın yeni paylaşımlara çalışın 😁😁😁
Peki yorumunuz için teşekkürler

hatta ilk paylaşım içeriğiniz benden olsun :KK48::KK48::KK48:
Screenshot_20211122-095311_Samsung Internet.jpg

Eee tamam kadında karşılık vermiş susup oturacaksınız 😃 ilk tahrik eden sizsiniz
Ben karşılık vermesin demedim ki
Oturup gülüyorum hiç öyle üf ne biçim laf söyledi" tarzı bir duygu içerisine girmedim de.
Ben resim paylaştım ama bunun öncesi var.olmasi gerekiyordu diye düşündüm.durduk yere atmadım yani .hani arada annem olmasa yine guler geçerdim.benim takıldığım konu annemin bu olayı bilmesi gerektiği mi?

Kızlar kızlar anneyle foto paylaşmaktan daha doğal ne olabilir ben orayı kaçırdım.

Konu sahibi siz niye herşeyi üzerinize alınıyorsunuz.

Nispet niyetiyle annenin durum yapıldığını sizde gördüm. 🤭

Bnm annemle fotom yeri gelir aylarca watsap pp de durur. 🤷🏻‍♀️ Anenizin fotosunu kıskanan kv de ayrı bir olay yani 🥴🥴 bu kız anasını paylaşamaz mı.
Yani bence de annenle foto paylasabilirsin ne amaçla paylastigin seni ilgilendirir ama bu resmi o amacla da paylasmayabilirdin annen yani istedigin zaman istedigin sekilde resmini paylasabilirsin amaaaa burdaki onemli nokta bence resimle birlikte paylaştığın söz 😂 söz olarak ne kullandın bunun detayini hic vermemişsin cünkü tek resimle bu sekilde bir tepki alacağını düşünmüyorum açıkçası

Oturup gülüyorum hiç öyle üf ne biçim laf söyledi" tarzı bir duygu içerisine girmedim de.
Ben resim paylaştım ama bunun öncesi var.olmasi gerekiyordu diye düşündüm.durduk yere atmadım yani .hani arada annem olmasa yine guler geçerdim.benim takıldığım konu annemin bu olayı bilmesi gerektiği mi?
Bu arada bu zamana kadar anlatmamissiniz ve yuzyuze gelecekler diyorsunuz bence hic anlatmayın anneni kvye bilenmesin bu durum sizi yorar daha cok

Yani bence de annenle foto paylasabilirsin ne amaçla paylastigin seni ilgilendirir ama bu resmi o amacla da paylasmayabilirdin annen yani istedigin zaman istedigin sekilde resmini paylasabilirsin amaaaa burdaki onemli nokta bence resimle birlikte paylaştığın söz 😂 söz olarak ne kullandın bunun detayini hic vermemişsin cünkü tek resimle bu sekilde bir tepki alacağını düşünmüyorum açıkçası
Sen varsan herşey tamam şeklinde yazdım
Şöyle bir şey de var ben daha ağır bir şey de yazabilirdim bana hiç bir şey demeye hakkı yok.6 ay boyunca aramamiş etmemiş ne oldu ne bitti ki hamileliğimin kötü geçtiğini biliyordu.yani neye sinirlenmiş bu kadar onu da anlamadım hani desem hep benim yanımdaydı da ama annemi ön plana çıkardım eyvallah ama öyle bir şey de değil.

Annenizi araya siz sokmuşsunuz ama. İki taraf da lafını söylemiş, artık bunu annenize de söylerseniz iyice uzayacak. Bu türde laf sokmalar hem çocukça hem de gittikçe şiddetleniyor.
Anneyle resim paylaşmanın laf sokmak olduğunu ilk defa burda duydum.kv de böyle anlamış demek sorun bende galiba:silah:

iyide kendinizle çelişiyorsunuz diğer mesajlarınızıda okudum gülüp geçtim umursamadım vs vs. niye nispet yapmak için foto attınız o zaman?
gerçekten umursamamış olsanız nispet yapma gereği duymazdınız.
bir olaya karşılık yaptım diyorsunuz o olay ne ise umursamışsınız işte.
kv nizde çocuk gibi o da ayrı mesele.

Tabiki de hayır 🤦🏻‍♀️ netice de gelecekler eeee annenle birbirlerine girsinler ve lohusalığın ağzından mı gelsin istiyorsun . Anneme söylesem mi söylemesem mi düşünceniz bile gereksiz

Back