Kv ve annem

Annenizin yüzüne birşey dememiş,şimdi annenize söyleyip ortalığı karıştırmayın,eşiniz var arada bu kez annesi,anneniz,siz herşey birbirine girecek.
Ben onu size demedim dese ne yapacaksıniz ki.
Boşveren insan bunlarla uğraşmaz ayrıca. Gerçekten boşverip ailenizle olmanın,hamileliğinizin tadını çıkarmaya ne dersiniz?

E 6 ay hiç aramamış sormamış kişiye 6 ay sonra da olsa laf atma gereği duymuşsunuz siz de ama
Demek ki aranızdaki gerilim soğuk savaş halinde devam ediyor karşılıklı olarak

Annenize illa söylemek istiyorsanız 6 ay aramadığını sormadığını söyleyin
Tamamen masum olduğunuz kısım o çünkü
Diğeri ben saçını çekince o da benim saçımı çekti tarzı ilkokul kavgası

Ha annenize söylemenin de fazladan doğum zamanı gerginlik dışında ne faydası olur bilemiyorum
Bir de onu yaşayayım diyorsanız siz bilirsiniz tabi ki

2 taraf da kaçak dövüştüğü için siz annemi öylesine atmıştım derseniz kayınvalide de ben de bilmem kim için o resmi atmıştım diyebilir
Sonuçta gelinimle annesi ikiyüzlü yazmamış kadın

Yorumunuz için teşekkürler

Teşekkür ederim yorumunuz için.

Siz annenizle olan bir fotoğrafınızı canınız istediği için de paylaşabilirdiniz. Ve kadın o zaman da size laf sokabilirdi.

Siz annenizle olan bir fotoğrafı kayınvalideye nispet amaçlı paylaşmışsınız. Ve kadın size laf sokmuş.

Her iki durumda da kadın terbiyesizlik etmiş.
İkinci durumda da siz

Amaa kafaya takmanız gereken birşey mi bu? Durumunda laf sokmalı şey paylaşan biri baş düşmanım olsa üstüme almam. Banane Allahaşkına. Açık açık o mesajı bana gönderse neyse, duruma atmış, kendi kendine çalsın söylesin Umrum olmazdı.
6 ay boyunca benimle iletişime geçmemiş, ben geçmeye çalışmışım cevaplamamış. Eee? Nötrleşirdim ben.
Annenize de birşey söylemeniz gerekmiyor. Kadın üstüne alınmasın boş yere.
Doğumda da ne yüzle gelecek ne yapacak edecek kendi karar versin siz bebeğinize kanalize olun, dert edinmeye değer birşey yok, güzel günlerin tadını çıkarın.

Kaynananı gıcık etmek icin yapmissın o da laf sokmuş. Yine sonunda sen sinir olmuşsun. Ben böyle durumlardan hep uzak dururum. Ne gerek var yani. Kendine acımıyorsan bebeğine acı. Bak şimdi doğumda karsılasacaklar ne olacak diye kurup duruyorsun kafanda.

Yorumunuz için teşekkürler

Evet şuan o moddayim

Annene söyle iyice arayı kızıştır. Birbirleriyle sorunları olmayan insanları karşı karşıya getir.
Annenin moralini bozmaya gerek var mı ? Uzatma bence böyle şeyleri mesafeni koy geç.

Sizin paylaşımınıza yorum olarak yazsa herkesin görebileceği şekilde "X hanım gözleriniz iyi görmemiş..fotoğrafta siz yoksunuz " der geçersiniz..ama kendi kendine yaptığı bu paylaşımı kendinizle ilişkilendirmeniz üstüne tavır almanız biraz zorlama olur.

Annene söyle iyice arayı kızıştır. Birbirleriyle sorunları olmayan insanları karşı karşıya getir.
Annenin moralini bozmaya gerek var mı ? Uzatma bence böyle şeyleri mesafeni koy geç.
Yani annem rahatsız üstelik.hic bir şey olmamış gibi bilmiyrim yapabilir miyim bebek doğduğunda.

Ne kadar da beni anlatmışsınız :) doğumdan sonra yaşadım ben bunları üstelik sizin gibi fotoğraf falan da paylaşmamıştım ikizlerim 1 yasını geçti artık yanımızda kalmasına gerek yok dedim diye iki yüzlü insanlar işte kafamın üstünde taşımışım artık yerdeler gibi bieşy paylaştı umrumda Bİle olmadı şuan kendisiyle görüşmüyorum yani şöyle eşimle gidip geliyorum sadece aramıyorum o da aramıyor mecburiyetten saygı var aramızda mesafeyi koyun cunkü bir süre sonra o paylaşılan içinizde dağ gibi büyüyor ben bir tek geliniyim mesela neden iki yüzlü dedi ki diyorum sonra da o da onun kişiliği işte boşver diyorum kendime herkes kendi terbiyesini ortaya koyar boşverin

İnanın beni baz alarak sadece yazsaydı kimseden çekinmem bunu yazardım yada yine görüşmemeyi tercih ederdim.rehberinde üç beş kişi var .hani klişe olacak ama yemin edebilirim ama ispatlayamam

Yorumunuz için teşekkürler.ne bekliyorlar ne istiyorlar gerçekten anlamak mümkün değil.

Yorumunuz için teşekkürler.ne bekliyorlar ne istiyorlar gerçekten anlamak mümkün değil.
Gerçekten değil kıskançlık mı başka birşey mi bende çözemedim ha bu arada hala paylaşım yapıyor ne yazıyor bilmiyorum her gün 3 4 şey paylaşıyor İnstagramdan çıkardım Facebook kullanmıyorum zaten whatsap da da durumunu sona al yaptım görmüyorum paylaştıklarını baktım benimkilere bakmaz oldu bende sadece onu engelledim göremiyor zaten paylaştıklarımı madem öyle al sana BÖyle

Ya birde yukarıda zaten kendi ağzıyla yazmış sonra da inkar ediyor . Komik duruyor cidden

Agshshhh

Bilerek resim attım.
Kayınvalidenizi gıcık etmek için paylaşım yapmışsınız amacınıza da ulaşmışsınız.
Uyuyan yanardağı uyandıran siz olmuşsunuz şimdi sızlanmanız yersiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…