- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.306
- 528
Bilemediğim için size sordumHangi hislerle resim attığımı doğal olarak bilemezsiniz
Siz de nispet amaçlı attığınızı söylediniz işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilemediğim için size sordumHangi hislerle resim attığımı doğal olarak bilemezsiniz
Şimdi gayet hamilelik ilk başlarda ki gibi olsaydı ilişkimiz ben de nankörlük edip annemin resmini paylaşmış olsaydım ozman etki tepki olurdu diye düşünüyorum . teşekkürlerEtki-tepki meselesi olmuş, çuvaldızı kendinize de batırmalısınız.
Görüşmediğimizi biliyor.ama resmi ne için attığımı bilmiyor sosyal medya hesabıma da atmıştımAnneniz daha önceden görüşmediğinizi biliyor mu ? Sorun yaşadığınızı? Yoksa hiç bir şeyden haberi yok mu?
Şahsi fikrim kayınvalidenizi kafanıza takıp da en güzel zamanlarınızı stres yaparak harcamayın . Bebeğinizin size ihtiyacı var Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin . Siz onun yaptığını ciddiye alarak ona daha da gaz vermiş oluyoruzsunuz boşverin ne yazıyorsa yazsın sizde ona inat olsun diye bir şey paylaşmayın insanlar değişmiyor sizde zaten onunla can ciğer olma çabasında değilsiniz anladığım kadarıylaGörüşmediğimizi biliyor.ama resmi ne için attığımı bilmiyor sosyal medya hesabıma da atmıştım
Niye kiBilerek resim attım.
Bilerek resim attım.
Teşekkür ederim evet değilim arada sadece annem var kafama takan bunu bilmesi gerektiği miŞahsi fikrim kayınvalidenizi kafanıza takıp da en güzel zamanlarınızı stres yaparak harcamayın . Bebeğinizin size ihtiyacı var Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin . Siz onun yaptığını ciddiye alarak ona daha da gaz vermiş oluyoruzsunuz boşverin ne yazıyorsa yazsın sizde ona inat olsun diye bir şey paylaşmayın insanlar değişmiyor sizde zaten onunla can ciğer olma çabasında değilsiniz anladığım kadarıyla
Çünkü bu süreçte tahrik edici çok şey yaşadım.boyle bir resim atmak istedim.Niye ki
O zaman cevabinizi almissiniz diyebiliriz. Marifet tahrik olmamaktaydi cunkuÇünkü bu süreçte tahrik edici çok şey yaşadım.boyle bir resim atmak istedim.
Teşekkür ederimAma canım konu sahibesi bilerek kaşınmışsınız sankiKVyi tahrik etmişsiniz o da cevabını vermiş işte
Bence bosverin bu kadini toptan, ne guzel anneniz yaninizda, bebek de geliyor bebege odaklanin bosuna kafanizi bozmayin.
İnanın cevabini almışım almamışım çok önemli değil.arada annem var ve bu yüzden sinirliyim.ben gereken cevabimi veririm gerisi umurmda olmaz . burada beni annemle vurdu.O zaman cevabinizi almissiniz diyebiliriz. Marifet tahrik olmamaktaydi cunku
Aslında annenizi olaya dahil eden sizsiniz ilk. Anneniz kim vurduya gitmiş.İnanın cevabini almışım almamışım çok önemli değil.arada annem var ve bu yüzden sinirliyim.ben gereken cevabimi veririm gerisi umurmda olmaz . burada beni annemle vurdu.
Yorumunuz için teşekkürler.Aslında annenizi olaya dahil eden sizsiniz ilk. Anneniz kim vurduya gitmiş.
Baştan olmamış bu iş zaten, bundan sonra da olmaz. Ondan bir şey beklemeden yolunuza devam edin. Çok çocukça davranmışsınız. Siz de kv.niz de.
Senelerce küs kaldığım birinin zor günümde yanımda olmasını asla beklemem. Hatta arayıp sormasa çok mutlu olurum. Keşke yüzünü hiç görmesem derim :) Siz hem kavgalı olalım hem hala bana karşı vazifelerini yerine getirsin, arasın sorsun istiyorsunuz. Huzurunuz kaçar böyle. Boşverin o insanı.
Anneniz saf yerine konsun istemiyorsanız söyleyin bu durumu, anneniz aklı başında bir kadınsa haberi yokmuş gibi davranır ama mesafeli olur. Bence en huzurlu çözüm bu :) en azından biri olgun davranmalı :)
Kayinvalide ile aslinda birbirine benzediği için diye düşündüm ben konuyu okurken. Ortak paydalri oldugi için de anlasamiyorlar. Kayinvaldenin durumuna yazdifini hemen görüp nasıl üstüne alındı anlamadım. Bu durumlar direkt kişiye özel mi atılıyor hiç o mecrada durum atmadım bilemiyorum olay tam nasilBuna niye gerek duydunuz ki?
e bilerek attıysanız sizin yaptığınız da çok normal değil onu söyleyeyimTebrik etmek lazim
İnanın cevabini almışım almamışım çok önemli değil.arada annem var ve bu yüzden sinirliyim.ben gereken cevabimi veririm gerisi umurmda olmaz . burada beni annemle vurdu.
Siz neyle pas atarsanız karşınızdaki de onunla gol atar işteİnanın cevabini almışım almamışım çok önemli değil.arada annem var ve bu yüzden sinirliyim.ben gereken cevabimi veririm gerisi umurmda olmaz . burada beni annemle vurdu.