• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve annem

Sanırım kendinize güveniniz yok biri size destek çıktı mı sevinçten takla atan profil oluştu gözümde.
Valla benim gözümde de sizin için yukarda yazıp aşağıda inkar eden bir profil oluştu yani tam olarak yazmayayım siz anlayın 😃😃

Kızlar kızlar anneyle foto paylaşmaktan daha doğal ne olabilir ben orayı kaçırdım.

Konu sahibi siz niye herşeyi üzerinize alınıyorsunuz.

Nispet niyetiyle annenin durum yapıldığını sizde gördüm. 🤭

Bnm annemle fotom yeri gelir aylarca watsap pp de durur. 🤷🏻‍♀️ Anenizin fotosunu kıskanan kv de ayrı bir olay yani 🥴🥴 bu kız anasını paylaşamaz mı.
Sadece annesini paylaşmamış söz söyleyerek paylaşmış ve bilerek paylaştığını kendi söylüyor konu sahibi :)

Kv ile hiç bir zaman aynı görüşte olmadık.yeri geldi 2 sene görüşmedik eşimle,
Şuna takıldım. Siz ne yaşarsanız yaşayın görüşün görüşmeyin kimse karışamaz ama eşiniz sizin yüzünüzden annesiyle iki yıl görüşmemiş bu hiç normal değil, hoş da değil yazık.

Şuna takıldım. Siz ne yaşarsanız yaşayın görüşün görüşmeyin kimse karışamaz ama eşiniz sizin yüzünüzden annesiyle iki yıl görüşmemiş bu hiç normal değil, hoş da değil yazık.
Ben kendi haklı sebeplerim varken görüşmedim ama eşimi manipüle etmedim.ikimizin görüşmediği ortak neden çok fazla çok ağır seyler oldu . bunu eşimde gördü.detaya girmek istemiyorum fakat çoook haklı gerekçelerimiz vardı.

Nispet olarak paylaştıysanız fotoyu siz hatalısınız.

Öte taraftan lafı kime sokarsa soksun bunu anneme değil, üzerime alındıysam eşime ay annen de şunu yazmış kime dediyse diye bir hatırlatma yapardım.

Annemle kayınvalidemin karşı karşıya gelmesi gereksiz. Çocukları olarak farkına varıp ona göre adım atmanız lazım. Az politik olmalıyız dünür ilişkilerinde.

İnanın beni baz alarak sadece yazsaydı kimseden çekinmem bunu yazardım yada yine görüşmemeyi tercih ederdim.rehberinde üç beş kişi var .hani klişe olacak ama yemin edebilirim ama ispatlayamam:KK56:
Ama siz epeydir KV ile görüşmüyorsunuz..belli ki teknolojide kendini aşmış 😆bence rehberi de genişletmiştir.Ama herşekilde teknik bir destek aldığını da düşünüyorum .Siz "takmadıkça" bence kendi kendini zaten tüketecek kayınvalideniz.Hiçbirşey yapmazsa oğlunun başının etini yiyecek ve eşiniz annesinin ponçik gelinine yaklaşmaya çalışan özünde iyi birisi olmadığını görecek.Ben olsam öğretmenler gününde bile "ilk öğretmenim.. canım annem..anneliği senden öğrendim" yazardım kime ne !? Annenize sevginizi dile getirdiniz diye herkese hesap mı vereceksiniz!

annenize olayi anlatin zaten sizde sinir olup bilerek resim paylasmissiniz annenizede olayi anlatin bebek sevmeye gelincede dalaverecilerin cicugunu sevme diyin olayi esinizede anlatin .
hatta ben olsam gicikligina bir kac resim daha atardim annemle canim cicim bebegim torunun geliyo falan diye .
siz art niyetle annenizi onu gicik etmek icin paylassaniz bile kimse annenize sevginizi gosterdiniz diye size dalaverici diyemez .

annenize olayi anlatin zaten sizde sinir olup bilerek resim paylasmissiniz annenizede olayi anlatin bebek sevmeye gelincede dalaverecilerin cicugunu sevme diyin olayi esinizede anlatin .
hatta ben olsam gicikligina bir kac resim daha atardim annemle canim cicim bebegim torunun geliyo falan diye .
siz art niyetle annenizi onu gicik etmek icin paylassaniz bile kimse annenize sevginizi gosterdiniz diye size dalaverici diyemez .
Oldu olacak şööyle bir saçlarını da bileğine dolayıp ibret-i alem diye meydan dayağı atsın. Aile ilişkilerinizi bu taktiklere rağmen iyi sürdürebiliyorsanız tüm yakınlarınıza üstün hizmet madalyası takılması lazım.

Oldu olacak şööyle bir saçlarını da bileğine dolayıp ibret-i alem diye meydan dayağı atsın. Aile ilişkilerinizi bu taktiklere rağmen iyi sürdürebiliyorsanız tüm yakınlarınıza üstün hizmet madalyası takılması lazım.
gicikligina veya tesadufen annesiyle fotografini paylasmis ne farkeder ??
al kaynana annemi gor kudur yazmamis
annesiyle fotografini paylasip iyiki varsin demis ne yani buna niye gicik oluyor ki kaynana ?!?
ben size soyleyeyim cunku o kaynananin kalbi fesat . bir insanin annesiyle fotograf paylasmasindan daha dogal bisey yok kaynana laf sokmaya yer ariyor .
ben annemle fotografimi paylasicam ve bize dalavereciler diye laf sokacak öyle mi 😂😂😂😂
konuyu bana cekmenizin de bir anlami yok ben fikrimi yazdim .buraya ornek gelin,ornek insan olayim herkese diye de kaydolmadim . fikirlerimi yaziyorum

Siz onu gıcık etmek için paylaşmışsınız.
O da böyle bir şey yazmış.
Olay ortaya dökülse iki taraf da çok rahat bir şekilde ben sana demedim diyebilir.
Kimse bir şey ispat edemez.
Kayınvalideniz de belki size demedi.
Bu kadar büyütecek bir şeyse en başından siz hatalısınız zaten yapmasaydınız.

Bence olayı burda kapatın kimse kimseyle muhatap olmasın.

gicikligina veya tesadufen annesiyle fotografini paylasmis ne farkeder ??
al kaynana annemi gor kudur yazmamis
annesiyle fotografini paylasip iyiki varsin demis ne yani buna niye gicik oluyor ki kaynana ?!?
ben size soyleyeyim cunku o kaynananin kalbi fesat . bir insanin annesiyle fotograf paylasmasindan daha dogal bisey yok kaynana laf sokmaya yer ariyor .
ben annemle fotografimi paylasicam ve bize dalavereciler diye laf sokacak öyle mi 😂😂😂😂
konuyu bana cekmenizin de bir anlami yok ben fikrimi yazdim .buraya ornek gelin,ornek insan olayim herkese diye de kaydolmadim . fikirlerimi yaziyorum
İşte bu mantıkla dalavereci deyip gelinini etiketlememiş, üzerine alınmasına ne gerek var…

Ben kendi haklı sebeplerim varken görüşmedim ama eşimi manipüle etmedim.ikimizin görüşmediği ortak neden çok fazla çok ağır seyler oldu . bunu eşimde gördü.detaya girmek istemiyorum fakat çoook haklı gerekçelerimiz vardı.
Namusunuza mı iftira attı, canınıza mı kastetti?

İşte bu mantıkla dalavereci deyip gelinini etiketlememiş, üzerine alınmasına ne gerek var…
bakin anlamadiginiz sey su bu kadin annesinin fotografini paylasip kaynanada neymis anne gibisi var mi yazsa hakliydiniz ancak kadin sadece annesinin fotografini kendi hesabindan paylasmis ve kayinvalideyi hedef gisteren bir soz soylememis . ama kv anne kiz benzerliginden yola cikarak anne kiza dalavereci demis .
kinu sahibi 3 ay sonrada annesini paylasabilirdi o zaman o kv denin tavri gene ayni olacakti .
bu yuzden ikisi ayni sey degil birinde kv hakaret etmis oteki taraf annesini paylasmis .
aslinda kv denin gicik olmasina gerek yok yada gekin annesini paylasti diye kimse kimseye gicik olmaz , konubsahibi gicik olacagini tahmin etmis . ama tahriksel bisey yok .
ozaman kimse annesini paylasmasin boyle sacmalik olmaz .

Kayınvalide de gelinimle annesi dalavereci yazmamış ki
Belki komşusuna niyet edip yazdı kadın
Her dalavereci denince niye üstüne alınsın ki insan?

Back