• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve annem

Bana çok saçma geliyor böyle hareketler. Aramıyorsa yada tahrik edici şeyler yapıyorsa asla karşılık vermem. Çok zorluyorsa beni güzelce eşime söylerim annesiyle o konuşur ben yine muhatap olmam. Kışkırttın ne oldu yani lafı yedin oturdun.

Kızlar kızlar anneyle foto paylaşmaktan daha doğal ne olabilir ben orayı kaçırdım.

Konu sahibi siz niye herşeyi üzerinize alınıyorsunuz.

Nispet niyetiyle annenin durum yapıldığını sizde gördüm. 🤭

Bnm annemle fotom yeri gelir aylarca watsap pp de durur. 🤷🏻‍♀️ Anenizin fotosunu kıskanan kv de ayrı bir olay yani 🥴🥴 bu kız anasını paylaşamaz mı.

Annen tepkili biriyse söyleme çünkü doğum senin için çok özel bir an..sürekli kavgalı bir ortamda geçirme ..Annen her zaman ki değerinde onun değerini kayınvalidenin lafları ne belirler ne düşürür...Böyle düşünüp üzülme..

Ama annen sakin biri ise söyle bilsin bence de..mesafeli bir şekilde durur en azından.....
Bu ilişki zaten artık düzelmez ama en azından sen doğum yaptığın an kavgaya gürültüye maruz kalmamış olursun...
Teşekkürler

Çocuk doğduktan sonra göndermeli story atacak vaktim olmayacak :KK70: keşke bunlara kafa yoracağıma , oturup boş boş tavana baksaydım diyeceksin :KK70:
Çok boş muhabbetler bunlar. Sen nispet için anneni atarsan o da sana annen üzerinden mesaj verir.
Benim normalde sosyal medya hesabım yok. sadece oyun için kullandığım bir tane var.sadece uygulamadan ara sıra durum atıyorum.ben annemi kullanmış olmadım .sadece 6 aylik bir süreç ve ondan öncesi de olduğu annemin benim yanımda olduğunu gösterdim.hic bu zamana kadar böyle bir şeye ihtiyaç duymadim.

Böyle durumlardan, hikayelerden birilerine nispet yapmak ya da laf sokmak çok çocukça. Dışarıdan gerçekten çok kötü görünüyor.

Siz bir hamle yapmışsınız, karşılığı gelmiş. Kayınvalide 1 tık daha fazla ayıp etmiş ama sinirlenmeye hakkınız yok bence.
Dışardan öyle görünüyor bende farkındayım ama inanın o anlık bir şeydi .laf sokmak story atmak bunlar tarzım değil başta da detay vermiştim aslında böyle durumlarda görüşmemeyi tercih ediyorum.
ben bu hamleyi yaptım ama durduk yere de yapmadım ki

Merhaba hanımlar
Yani olay aslında çok uzun ben çok kısa anlatmaya çalışacağım.
Kv ile hiç bir zaman aynı görüşte olmadık.yeri geldi 2 sene görüşmedik eşimle,yeri geldi ben kendim görüşmedim haklı sebeplerim vardı.en son 6 ay önce
Hamileliğim çok kötü geçmesi sebebi ile ailemin bulunduğu şehire gitmek istedim fakat haddini aşarak gitmemi istemedi .ben burda bakarım gitme bişey olur gibisinden saçma sapan triplere girdi ki asla samimi değildi bundan eminim.
Neyse annemlere gittim.aradim bayramda açmadı!! Komik geldi bana bu tepki bir şekilde de geri dönmedi öyle kaldı
Tekrar kendi evime dönünce.6 boyunca aranmadim.bende aramadım.
Daha sonra annem geldi bu süreçte yardımcı oldu.
Bu arada kv ilk defa telefon almış ilk defa WhatsApp kurmuş.
Bende annemle bir resim paylaştım.iyiki varsın tarzında.:KK45:
Kv bunu gördü ardından
"Dalavereciler ile ikiyüzlüler birbirine ancak bu kadar benzer"şeklinde bir şey paylaştı.
Ben bu son olaya kadar gerçekten yaptıklarına kızmayı bırakın ilgilenmiyrdum bile sadece gülüyordum.
Fakat bu paylaşım ile ben doğal olarak aşırı şekilde sinirlendim.anneme bunu daha söylemedim.dogum zamani elbet gelecekler karşıya karşıya kalacaklar.annem bu olaydan bı haber kv nin yüzüne bakmasını istemiyrum.ne yapmaliyim?.umarim anlatabilmisimdir.
Şimdiden teşekkürler
Bende böyle uğraşırım ssevmediklerimle he ben yüzüne de söylerim zaten gorusmediklerimin arasın da kv .

Ama siz
sinirlenmede hata yapmışsınız ben böyle durumlarda mutlu olurum demek ki mesaj yerine ulaşmış demek ki sinir olmuş kendince cevap verme çabalarına girmiş diye 😏😏

niye sinirleneyim ki istediğiniz bu değil miydi.

hamileymissiniz de keyfini çıkarın.

oyle sahte sahte yalandan ilgili gibi olan insanlara kim olursa olsun net olun ben böyleyim ve çok mutluyum 😎

Merhaba hanımlar
Yani olay aslında çok uzun ben çok kısa anlatmaya çalışacağım.
Kv ile hiç bir zaman aynı görüşte olmadık.yeri geldi 2 sene görüşmedik eşimle,yeri geldi ben kendim görüşmedim haklı sebeplerim vardı.en son 6 ay önce
Hamileliğim çok kötü geçmesi sebebi ile ailemin bulunduğu şehire gitmek istedim fakat haddini aşarak gitmemi istemedi .ben burda bakarım gitme bişey olur gibisinden saçma sapan triplere girdi ki asla samimi değildi bundan eminim.
Neyse annemlere gittim.aradim bayramda açmadı!! Komik geldi bana bu tepki bir şekilde de geri dönmedi öyle kaldı
Tekrar kendi evime dönünce.6 boyunca aranmadim.bende aramadım.
Daha sonra annem geldi bu süreçte yardımcı oldu.
Bu arada kv ilk defa telefon almış ilk defa WhatsApp kurmuş.
Bende annemle bir resim paylaştım.iyiki varsın tarzında.:KK45:
Kv bunu gördü ardından
"Dalavereciler ile ikiyüzlüler birbirine ancak bu kadar benzer"şeklinde bir şey paylaştı.
Ben bu son olaya kadar gerçekten yaptıklarına kızmayı bırakın ilgilenmiyrdum bile sadece gülüyordum.
Fakat bu paylaşım ile ben doğal olarak aşırı şekilde sinirlendim.anneme bunu daha söylemedim.dogum zamani elbet gelecekler karşıya karşıya kalacaklar.annem bu olaydan bı haber kv nin yüzüne bakmasını istemiyrum.ne yapmaliyim?.umarim anlatabilmisimdir.
Şimdiden teşekkürler
E söyleseniz de ben size demedim diyecek. Bir şey kanıtlayamayacaksınızdır. Madem çok takıyorsunuz böyle şeylere durumlarınızı kvye gizleyin. Yüz vermeyin muhatap olmayın olsun bitsin.

E söyleseniz de ben size demedim diyecek. Bir şey kanıtlayamayacaksınızdır. Madem çok takıyorsunuz böyle şeylere durumlarınızı kvye gizleyin. Yüz vermeyin muhatap olmayın olsun bitsin.

Ah bir deseler keşkemmmmm :KK4::süslü:😁😁😁

Bende böyle uğraşırım ssevmediklerimle he ben yüzüne de söylerim zaten gorusmediklerimin arasın da kv .

Ama siz
sinirlenmede hata yapmışsınız ben böyle durumlarda mutlu olurum demek ki mesaj yerine ulaşmış demek ki sinir olmuş kendince cevap verme çabalarına girmiş diye 😏😏

niye sinirleneyim ki istediğiniz bu değil miydi.

hamileymissiniz de keyfini çıkarın.

oyle sahte sahte yalandan ilgili gibi olan insanlara kim olursa olsun net olun ben böyleyim ve çok mutluyum 😎
Aslında ben de severim yorumlarimda da belirtiyorum gülüp geçiyorum .ama anneme hiç alakası yokken böyle bir hakaret edilmesi açıkçası oturupta gülemedim:KK43:sorun şu ki,bu olayı annemin bilmesi gerektiği mi?

Back