• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve anksiyetem

photodiary2017

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
580
809
23
Merhaba arkadaşlar
Geçen konumda önerileriniz sayesinde sakinleşmiş ve olayları kendimce halletmiş ve kimseyi kırmamıştım. Şimdi tekrar size ihtiyacım var.
Arkadaşlar öncelikle ben panik atak ve anksiyete bozukluğu hastasıyım bazen bişeyleri takıntı haline getirebiliyorum. Ancak onun dışında çok vurdumduymaz umursamazmış ve hayat tarzı olarak hiçkimseden bir beklentisi olmadan yaşayan biriyim ekmek soğan yiyim ama benim olsun kimse karışmasın evimde mutluyum. Eşim de aynı benim gibidir.
Bi süredir sürekli kv görünce elti kp’ e takıntılıyım.
Kv beni hiç istemedi her fırsatta laf soktu, hep kötü baktı, kötü düşündü, arkamdan dedikodumu yaptı, eşimi doldurmaya çalıştı felaket davrandı bana. Her zaman kendimi kötü hissettirdi. Ve kendisi çok cahil hiç laftan anlamayan bir Karacahil. Ama eşim öyle mükemmel ve öyle utanıyor ki annesinden bana hep annem kötü niyetli değil ama cahil sen beni bil der. Ben de bşy demem.
Bu arada ayrı şehirlerdeyiz ve hiç aramıyorum bile. Çünkü öyle saygısız laftan anlamaz biri ki bana el kızısın diye diye el Kızı yaptı. Ancak hiç görüşmesek de acayip takıntı haline getirdim yaptığı tüm haksızlıklar aklıma geliyor kendi kendime konuluyorum bazen ciddi anlamda kötüyüm.
Görümce desen küçük şeytan bana açık açık ben bununla konuşmam ben bunu istemiyorum diyen biri. Ama hiç bi sebep yokken ilk görüşte.
Elti desen tam kv kafasında acayip cahil hatta nasıl hayatta kalıyo diye düşündüğüm bi tek hücreli.
Ben evlenirken kimseden hiçbirşey beklemedim eşimle yapacaktık. Allah’a şükür işlerimiz iyi. Ama ailemin durumu çok iyidir çok yardım ettiler herşeye. Hep eşimin ve benim arkamızdalardı. Eşim hep baban olmasa ne okuyabilir ne de işgüç sahibi olabilirdim ne de böyle yaşayabilirdik diyor. Genç yaşta herşeyimiz fazlasıyla var Allah a şükür.
Ancak bnm ailem böyle davrandıkça eşimin ailesi hem bize kötü davrandı dışladı ezmeye çalıştı. Sürekli bnm ve ailem hakkında kötü konuştu. Ki ailem onları kırmamak için yaptıkları birçok iyişiliği gizledi.
Eşimin ailesi bize hiçbir şey yapmadığı gibi düğünde de bir çeyrek bile takmadıkları gibi bize sonradan gelen altınlara el koymuşlar. Bana dokunmaz ancak oğullarını üzüyorlar.
Şimdi eşimi herşeyden dışlıyorlar. Babası tüm malını diğer oğluna yapacakmış. Eşimin durumu iyiyken o kötü olamazmış. Ayrıca diğer oğullarına borç batağına girip öyle bir düğün yaptılar ki.
Burada beni sinir eden şey bize gelip biz hepinize eşitiz kızım demeleri, eşimi benim malıma güvenip dışlamaları, ben o yaşlı insanlara borç ödetmek istemeyip hiçbirşey istemezken düşünceliyken onların sürekli beni ezmesi.
En küçük bir hediye verseler on kez soruyorlar hesabını. Eşimde ben de birşey istemiyoruz.
Kv bana sürekli eltim övüyor kendisi hiçbi açıdan kendimi karşılaştırmak istemeyceğim bir insan.
Ben onlarla tüm iletişimimi kestim. Eşim de böyle istiyor. Ama kv sürekli kocamı doldurmaya çalışıyor her telefonda beni kötülüyor. Ya da laf atıp duruyor.
Korkum şu ki eşimin ailesi hiç utanmadan gelip evime yerleşmek isteyecek tipte bir aile.
Yaşlanınca gelip sormadan yerleşirler hiç özel hayat anlayışları Yok. Kabile halinde yaşamayı seviyorlar. Sırf gelip burnumdan getirir diye çocuk yapmak istemiyorum. Herşeye sebepsizce karışıyorlar. Kp de kadın gibi aynı her lafın muhabbetin içinde.
Eşime sürekli abinin bunu yok siz neden yaptınız abin tatile çıkamıyor siz neden çıkıyorsunuz abinde bundan Yok sizde beden var diye ağlıyor. Sürekli telefonda o kadar parayı napıyonuz diye soruyo.
Ben de öyle bi takıntı haline getirdim ki uyuyup uyanıyorum her an aklımda dayanamıyorum artık. Nasıl kurtulacak?
Lütfen hakkınızı helal edin.
Ciddi anlamda takıntıları anksiyetesi şiddetlenmiş bi bayan olarak yazıyorum

Herkes kötü siz iyi olamazsınız?
Tedaviniz ya olmuyor yada yetersiz geliyor olabilir bukadar görüşmeyip konuşmayıp ama herşeyden haberinizin olması garip geldi..
Evet yaşlandıkları zaman kendi ailemiz eşimizin ailesi bize minnet edebilir şimdiden plan yapmayın hayat önünüze getirmeyebilir

Dünyada savaşlar var, insanlar çadırlarda kamplarda yaşıyor. Çocuklar açlıktan ölüyor her yerde ölüm zulüm var. Siz nelere takiliyorsunuz. Her şeyimiz var diyorsunuz yatın kalkın şükredin. Ha babanız yapmış ha kayinbaba yapmış ne farkeder Allah vermiş işte bi şekilde.

Karşı tarafa bu kadar hakaret etmişsiniz, onlar sizin onların hakkında düşündüklerinizi anlayıp böyle davranıyor dur. Kimse salak değil sonuçta. Ayrica annesini bir kadın uğruna kötüleyen bir adamdanda bir cacık olmaz. O kadar kötü iseler gerçekten mirastan/malvarliktan (yaşayanın mirası yoktur zaten) da hir zahmet birsey almasin

Anlıyorum sizi..
Yaşlanınca gelip kalmaya yüz bırakmamışlar ki, kuruntu yapmayın, kabul etmezsiniz sizle kalmayı o kadar.
Ben de benzer şeylere maruz kaldım, itiraf etmeliyim sizinki daha zor..
O akla hücum eden düşünceler, haksızlıklar..
uyuyordum düsunmemek için, ama çare degil..
Şimdi evvelki kadar düsünmüyorum ur gibi duruyor orada bazen uyanıyor kendi el kol atırken buluyorum
Evvelki kadar degil dedim ya..
her gün sabah erkenden Kuran okurum bir kaç sayfa. Beni tum gun koruyan..
Ve Mücadele suresi her gün..
Allaha havale ettim sen de oyle et rahatlarsın.

Sizin yaşadıklarınız benim yaşadıklarımın yanında o kadar küçük kalır ki...
Ben de delirmek üzereydim. Fakat eşim hep arkamda durdu.
En son görümcem olacak şahıs evimize gelip bana öyle bı konuşmalar yaptı ki, sinir krizi geçirip kimseye zarar vermediğim için Allah'a hamd ediyorum. Daha sonra mesajla hakaretleri...
Neyse hiç ona uyup hakaret yazmadım.
Öyle bi hastalandım ki koluma vurdu.
Aylarca fizik tedavi, akapunktur, ilaç tedavisi gördüm geçmedi, en sonunda psikiyatri ye gittim. Doktorum dediği senin hiç bir şeyin yok, sadece seni üzen kimseyi hayatında tutma dedi. Annem bile seni üzse hayatında olmayacak dedi. Ben bı duvara çarpmış gibi olmuş oldum.
O gün bu gündür eşimin tarafından kimse ile asla görüşmeme kararı aldım.
Beni üzen, kullanan tüm arkadaşlarımı hayatımdan çıkardım. Vs vs.
Yoksa tez vakitte bi hastalığa yakalanırsın.

Merhaba arkadaşlar
Geçen konumda önerileriniz sayesinde sakinleşmiş ve olayları kendimce halletmiş ve kimseyi kırmamıştım. Şimdi tekrar size ihtiyacım var.
Arkadaşlar öncelikle ben panik atak ve anksiyete bozukluğu hastasıyım bazen bişeyleri takıntı haline getirebiliyorum. Ancak onun dışında çok vurdumduymaz umursamazmış ve hayat tarzı olarak hiçkimseden bir beklentisi olmadan yaşayan biriyim ekmek soğan yiyim ama benim olsun kimse karışmasın evimde mutluyum. Eşim de aynı benim gibidir.
Bi süredir sürekli kv görünce elti kp’ e takıntılıyım.
Kv beni hiç istemedi her fırsatta laf soktu, hep kötü baktı, kötü düşündü, arkamdan dedikodumu yaptı, eşimi doldurmaya çalıştı felaket davrandı bana. Her zaman kendimi kötü hissettirdi. Ve kendisi çok cahil hiç laftan anlamayan bir Karacahil. Ama eşim öyle mükemmel ve öyle utanıyor ki annesinden bana hep annem kötü niyetli değil ama cahil sen beni bil der. Ben de bşy demem.
Bu arada ayrı şehirlerdeyiz ve hiç aramıyorum bile. Çünkü öyle saygısız laftan anlamaz biri ki bana el kızısın diye diye el Kızı yaptı. Ancak hiç görüşmesek de acayip takıntı haline getirdim yaptığı tüm haksızlıklar aklıma geliyor kendi kendime konuluyorum bazen ciddi anlamda kötüyüm.
Görümce desen küçük şeytan bana açık açık ben bununla konuşmam ben bunu istemiyorum diyen biri. Ama hiç bi sebep yokken ilk görüşte.
Elti desen tam kv kafasında acayip cahil hatta nasıl hayatta kalıyo diye düşündüğüm bi tek hücreli.
Ben evlenirken kimseden hiçbirşey beklemedim eşimle yapacaktık. Allah’a şükür işlerimiz iyi. Ama ailemin durumu çok iyidir çok yardım ettiler herşeye. Hep eşimin ve benim arkamızdalardı. Eşim hep baban olmasa ne okuyabilir ne de işgüç sahibi olabilirdim ne de böyle yaşayabilirdik diyor. Genç yaşta herşeyimiz fazlasıyla var Allah a şükür.
Ancak bnm ailem böyle davrandıkça eşimin ailesi hem bize kötü davrandı dışladı ezmeye çalıştı. Sürekli bnm ve ailem hakkında kötü konuştu. Ki ailem onları kırmamak için yaptıkları birçok iyişiliği gizledi.
Eşimin ailesi bize hiçbir şey yapmadığı gibi düğünde de bir çeyrek bile takmadıkları gibi bize sonradan gelen altınlara el koymuşlar. Bana dokunmaz ancak oğullarını üzüyorlar.
Şimdi eşimi herşeyden dışlıyorlar. Babası tüm malını diğer oğluna yapacakmış. Eşimin durumu iyiyken o kötü olamazmış. Ayrıca diğer oğullarına borç batağına girip öyle bir düğün yaptılar ki.
Burada beni sinir eden şey bize gelip biz hepinize eşitiz kızım demeleri, eşimi benim malıma güvenip dışlamaları, ben o yaşlı insanlara borç ödetmek istemeyip hiçbirşey istemezken düşünceliyken onların sürekli beni ezmesi.
En küçük bir hediye verseler on kez soruyorlar hesabını. Eşimde ben de birşey istemiyoruz.
Kv bana sürekli eltim övüyor kendisi hiçbi açıdan kendimi karşılaştırmak istemeyceğim bir insan.
Ben onlarla tüm iletişimimi kestim. Eşim de böyle istiyor. Ama kv sürekli kocamı doldurmaya çalışıyor her telefonda beni kötülüyor. Ya da laf atıp duruyor.
Korkum şu ki eşimin ailesi hiç utanmadan gelip evime yerleşmek isteyecek tipte bir aile.
Yaşlanınca gelip sormadan yerleşirler hiç özel hayat anlayışları Yok. Kabile halinde yaşamayı seviyorlar. Sırf gelip burnumdan getirir diye çocuk yapmak istemiyorum. Herşeye sebepsizce karışıyorlar. Kp de kadın gibi aynı her lafın muhabbetin içinde.
Eşime sürekli abinin bunu yok siz neden yaptınız abin tatile çıkamıyor siz neden çıkıyorsunuz abinde bundan Yok sizde beden var diye ağlıyor. Sürekli telefonda o kadar parayı napıyonuz diye soruyo.
Ben de öyle bi takıntı haline getirdim ki uyuyup uyanıyorum her an aklımda dayanamıyorum artık. Nasıl kurtulacak?
Lütfen hakkınızı helal edin.
Ciddi anlamda takıntıları anksiyetesi şiddetlenmiş bi bayan olarak yazıyorum
Zamanında açtığım konularda beni yerden yere vuranlar vardı ki konularımda eşimin ailesine en ufak hakaretim yoktu diye hatırlıyorum valla sana kolay gelsin ne diyeyim...

Sizin yaşadıklarınız benim yaşadıklarımın yanında o kadar küçük kalır ki...
Ben de delirmek üzereydim. Fakat eşim hep arkamda durdu.
En son görümcem olacak şahıs evimize gelip bana öyle bı konuşmalar yaptı ki, sinir krizi geçirip kimseye zarar vermediğim için Allah'a hamd ediyorum. Daha sonra mesajla hakaretleri...
Neyse hiç ona uyup hakaret yazmadım.
Öyle bi hastalandım ki koluma vurdu.
Aylarca fizik tedavi, akapunktur, ilaç tedavisi gördüm geçmedi, en sonunda psikiyatri ye gittim. Doktorum dediği senin hiç bir şeyin yok, sadece seni üzen kimseyi hayatında tutma dedi. Annem bile seni üzse hayatında olmayacak dedi. Ben bı duvara çarpmış gibi olmuş oldum.
O gün bu gündür eşimin tarafından kimse ile asla görüşmeme kararı aldım.
Beni üzen, kullanan tüm arkadaşlarımı hayatımdan çıkardım. Vs vs.
Yoksa tez vakitte bi hastalığa yakalanırsın.
Aaay benim kolumda bu yüzden mi acaba ne oldu geçti mi ağrı peki???

Aaay benim kolumda bu yüzden mi acaba ne oldu geçti mi ağrı peki???
Olabilir cnm.
Hatta benim kaslarım sinirden o kadar verilmişti ki, yırtıldı.
Ameliyat olmam lazım.
Sinirin insan vücuduna yapmadığı yok, ben ağrılardan ağlıyordum geceleri.
Hele fizik tedaviye başladığımda her gece bağıra bağıra ağladım. Hiç fayda etmedi.
Akapunktur iğneleri zor giriyordu.

Olabilir cnm.
Hatta benim kaslarım sinirden o kadar verilmişti ki, yırtıldı.
Ameliyat olmam lazım.
Sinirin insan vücuduna yapmadığı yok, ben ağrılardan ağlıyordum geceleri.
Hele fizik tedaviye başladığımda her gece bağıra bağıra ağladım. Hiç fayda etmedi.
Akapunktur iğneleri zor giriyordu.
Nasıl bir ağrıydı peki uyuşma falan var mıydı bende güç kaybı yok ama hissizlik var sıcak soğuk pek ayırt edemiyorum malesef...

Nasıl bir ağrıydı peki uyuşma falan var mıydı bende güç kaybı yok ama hissizlik var sıcak soğuk pek ayırt edemiyorum malesef...
Uyuşma sinir sıkışmasından cnm.
Ama benim bildiğim ağrı dayanılmaz, ağlıyordum.
Doktor hemen emar çektirtti.
Senin sonun ameliyat demişti.
İnan hiç bir sorunum yoktu ne zaman bu insanlar beni deli etti. Kolunda kolum demeye başladım.

Uyuşma sinir sıkışmasından cnm.
Ama benim bildiğim ağrı dayanılmaz, ağlıyordum.
Doktor hemen emar çektirtti.
Senin sonun ameliyat demişti.
İnan hiç bir sorunum yoktu ne zaman bu insanlar beni deli etti. Kolunda kolum demeye başladım.
Benimde başta öyleydi çok ağrılıydı uyuyamazdım geceleri ne zaman ki araya mesafe koydum görüşmeyi azalttım çok çok azaldı parmak uçlarıma kadar zonkluyordu.

Benimde başta öyleydi çok ağrılıydı uyuyamazdım geceleri ne zaman ki araya mesafe koydum görüşmeyi azalttım çok çok azaldı parmak uçlarıma kadar zonkluyordu.
İyi yapmışsın.
Bunlar insanı verem eder kara toprağa koyar.
En güzeli hiç görüşmemek.

Benceee siz hiç kafanıza takmayın taka taka sadece kendimizi üzüyoruz. Madem eşinizde bazı şeylerin farkında siz kendi hayatınızın tadına bakın. Çok umursamazsanız bu kadar büyütmezsiniz konuları

Sagolun arkadaşlar beni hatalı bulan arkadaşlar var uğraşacak birşey bul tavsiyesi var. Ama zaten İnan’ın çok meşgul bi işim var öyle ki wc ye gitmeye zaman bulamadığım oluyor. Ben boş durmaktan onlara sarmıyorum.
Hastayım sürekli kafama takılıyor.

Ben de birçok sorun yaşadım sağlığımla ilgili doktorlar hiçbirşey bulamayıp sadece psikolojik diyorlar.
Ben psikoloğa da gittim hatta yakın arkadaşlarım var psikolog. İlaçltı bıraktım ve ilaçsız şekilde atlatmayı deniyoruz.

Eşim istemiyorsan görüştürmim böyle hasta olacaksan diyor. Ama benim sorunum zaten yüzyüze kavgadan ziyade arkamdan çevirdikleri.

Eşim hep arkamda mükemmel bi koca düşündüğümde hiçbir kötü yanı Yok bana çok hassas bebek gibi davranır o da bana takıntılı biyerim ağrıyo desem günde 10 kez arar nasılsın diye, doktora sürükler beni.
Ama bana sürekli artık o kafandaki seslerden kurtul kötü birşey olmayacak diyor.
Ama ben bu halde bile eşim ya annesigil yüzünden beni kurarsa ne olucak ya kadın yuvamı yıkmaya kalkarsa zaten istemiyo diyip kendimi yiyorum

Back