Kv ve akraba derdi

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.189
158
Merhaba, Eski konumda anlatmıştım esimin teyzesinin sırf durum paylaşmadığım için onu sildiğimi sanıp benim sevmediğim biriyle görüştüğü için sildiğimi sanıp bana sen nasıl insansın, sen hep kaybedeceksin dediğini, eşim aradı 2 kez açmadı teyzesi, sonra açtığında bir güzel fırçalamış, yanlış anlamışım demiş, ama bana kusura bakma bile denmedi, eşim görüşme onla dedi, sabah kv ile tartışma yaşadım, o kim oluyor ki bana sen nasıl bir insansın diyor dedim, o dediğin benim kardeşim dedi, bende gelininim dedim ama umrunda değil dedim, onlar seni seviyor sen soğuk davranıyorsun diyor onlar dediği 8 kardeş, hangi birini memnun etmemi bekliyor, hayatımızı onlar üzerine kurmamı bekliyor, başka kimseyle görüşülmesin istiyor, böyle yapıldıkça bende soğudum, bende ben böyleyim laçka olamıyorum dedim, kısa özet geçtim, bana onlar yüzünden tavır yapan konuşmak istemeyen kardeşine tek laf etmeyen kv’ye nasıl davranmalıyım, eşim beni destekliyor fakat oda çok bunaldı.

Hepsinden uzak durun.zaten iyice lackalasmis ilişkiler..

Bir de konunun girişi çok karışık.Ayrica nokta kullanırsanız daha anlaşılır olur.

Back
X