Kv sürekli kendini övüyor

Klasik kaynana modelinin bir ornegi malesef, benimki ustune birde kendi kizini ovuyo durmadan. Sanki nufusuma alicakmisim gibi. En guzeli "en iyi sensin" de gec :)

Mesleğinden de kaynaklanıyor olabilir bilemiyorum bazen sabretmekte zorlanıyorum gerçekten

Kimi insanin huyu bu. Vazgecmiyorlar. Baskasi onu ovse de ovmese de o kendini mutemadiyen ovuyor. Olabildigince az sohbet etmek gerek.

Ay benimki de hiç bişeyi bilmediğini kabul etmez. Benim ona anlattığım şeyleri sanki biliyormuş gibi davranır.

Bunu benim kv de yapar :) komplekstir bu. Ve övdükten sonra da dimi diye soruyor??
Bende sen kendini övüyorsun zaten onay vermeme gerek var mı diye bozuyorum :)))
Ve bu görümcelerimde de var. Mesela "jameya çok şanslı bir kız görümcelerinden yana" der güler halbuki hiç birşey görmedim de onlardan. Tam tersine fesat ve kıskanç olduklarını düşünüyorum. Takılmayın bence kendi haline bırakın. Çok sinir bozucu evet ama :) huy..

Ana!
Benim kv.
Ama konuyu ben açmadım. Hmm...

Kiiizzz!
Eltim !
Yoksa bu konuyu açan sen misin ????
Pişti mi olduk yoksam??

İlk kez bamya yaptım. Bamya çok küçük, taze ve lezzetliydi. Ve kaç video izledim o yemek nasıl pişiriliyor diye ve gerçekten salgilanmadan çok güzel pişti yemek. O gün de kv yemeğe geldi. Eşim de gayri ihtiyari güzel olmuş eline sağlık dedi. Sen misin bunu diyen ?? Kadın sonraki üç gün bamya pisirip pişirip getirdi. Bi gün zeytinyağlısi, bı gün etlisi... Surekli soruyor, nasıl olmuş? Çok güzel eline sağlık deyince şöyle diyor hiç ugrasmadim, çabucak pişirdim acelem vardı, tadına bile bakamadım.. Bu onun fiks lafidir. Sonra şöyle dedi "Nfk da guzel pisirdi ama bamyanin Piri benim" Evet evet ağzıyla dedi bunu. Biz de onu yagladik balladik. Yoksa bir hafta daha bamya yiyecektik. Kadının huyunu biliyorum sürekli en iyisini siz yapıyorsunuz, ben hic sizin gibi pisiremiyorum diyorum. Mest oluyor.

Kakaolu keki çok güzeldir mesela. Hakket çok lezzetli yapıyor. Ve kaç senelik gelinim, kaç kere sordum hep farklı ölçülerde veriyor malzemeleri. Yapıyorum, hiç alakası yok onun yaptığıyla. Bı gün başka bı mecliste demesin mi, "bitter çikolatayi benmari usulü soyle eritip kekin icine katıyorum" diye!!! E kadın, bana verdiğin hiçbir tarifte bu ayrıntı yoktu. Neden acaba ?!!!!

Son düzenleme:
Beni. De eltim surekli kendini över.boyunu posunu guzelligini maharetlerini cocuklarini okuyan kardeslerini biri zengin biriyle evlendi 1 trilyona ev aldi kardesime araba aldi kardesime deyip durur.bi kere bizim arabaya binmisti bi yere gitmistik bu araba ne kadar sallaniyor kardesimin arabasi hic boyle degil hic sallanmiyor demisti kendilerin arabasi bile yokgorumcem benim oglumun fotosunu atiyor diye gorumceme kendi bebeginin fotosunu atiyor oncesinde omrunde cocuklarinin resmini gorumceme atmis degil. kendi ve kendinin ailesiyle ilgili herseyi over durur cok sibir bozucu gerekten de

Çok tanıdık geldi,hiç takılmıyorum gülüp geçiyorum :)

Benim kayinvalidem Allah icin beni kendinden daha cok over. Gercekten mukemmel olmasam bile over, Allah razi olsun. Yerdigi de olur ama beni her ikiside rahatsiz etmiyor. Koca kadin nihayetinde. Yaptiklari konusulsun istiyordur. Tesekkur beklemistir hayati boyunca, karsiligini alamamistir. Boyle dusunun.

:)))
Benim Kv de öyle işte
Mesela turşudan laf açılır
Derim bizim falanca çok lezzetli turşular yapar diye
Bu bi başlar kendi genç kızlığından yaptığı turşudan bugüne kadar
Zannedersin turşunun mucidi
Her konuda malesef böyle

Espri amaçlı över lahmacunu çok güzel mesela ben onun yaptığını yerim sadece bunu da bilir o şekilde över ama uzatmaz .. yerinde olsam cvb verirdim sustururdum yani çekilmez böylesi kv olduğu için değil kendini öven biri olduğu için çekilmez

Annem der ki, "iyi kızı eller metheder, kötü kızı da annesi." :)

Bence olayın özeti bu.

Benim kp. Onun aldığı havanın oksijen yüzdesi bile hepimizden başkadır bire beş değil ellibeş katar da anlatır. Onun ne kadar mükemmel oluğunu anlattığı zamanlrda yüzüme yerleşen iğrenmekle gülümsemek rasındaki ifadeden de anlamıyor

ama harbiden. Ay yook benimki bu kadar değil. O ne fettan o ne yarşçı o ne şumayer bir kaynana

Hahaha aynı benim görümcem...

Kendisi ev hanımı ben memurum çalışmayı alçaltır ev hanımlığını över..

Örneğin kendisi karameli sever. Bir ortamda ben karamel waffle a çok yakışıyor deyince say ben karameli hiç sevmem der.

Kendi abisini atar kocasını yüceltir. Kocası şehir dışına gezmelere gider bunu götürmez.

(Abisi de bensiz bir yere gitmez)

Başlar bizim ki ayy kocam gezdikçe ven nasıl mutlu oluyorum ben altın günlerinde zaten tatilimi yapıyorum gezsin kocacım der.

Yani hep kendi iyi güzel...

He deyip geçecen :)

Aslında yaş itibariyle bilgi ve tecrübesi bizden daha çoktur
Her konuda kendini öne çıkarması belki de geçmiş yıllarında onu takdir eden olmamış yaptıgı fedakarlıkları iyilikleri görmemiş görmezden gelmiş olamazlar mı
Bence sizden de benim validem cok güzel ....yapar demenizi bekliyor arkadaşlarınız kadar ondan bahsetmeniz için yapıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…