kızlar çok anlatacak şey var Kv hakkında ama konuşacak kimse olmadığı için şu an en iğreti eden huylarından birini buraya yazıp içimi dökmek istiyorum Kv sürekli kendini övüyor
Bir misafirlikte belki ikimiz konuşurken bazen sosyal bir ortamda
Kv okumuş tahsilli biri ama her konuda kendini övüyor
Kendisinin her konuda mükemmel olduğunu düşünüyor
Mesela ben başka bir insanın azmi hakkında bir şey anlatırken lafım biter bitmez kendinin daha azimli olduğu hakkında örneklerle bişeyler anlatıyor
Biri çok güzel yemek yapıyor desem " benim yaptığım yemeklerde çok beğenilir diye " bir başlar kendini övmeye bitirmez hiç.
En doğru o
En iyi o
Bazen sinir basıyor üstüme
Sizinkiler böyle mi ?
Çok tanıdık geldi,hiç takılmıyorum gülüp geçiyorum :)kızlar çok anlatacak şey var Kv hakkında ama konuşacak kimse olmadığı için şu an en iğreti eden huylarından birini buraya yazıp içimi dökmek istiyorum Kv sürekli kendini övüyor
Mesela ben başka bir insanın azmi hakkında bir şey anlatırken lafım biter bitmez kendinin daha azimli olduğu hakkında örneklerle bişeyler anlatıyor
Biri çok güzel yemek yapıyor desem " benim yaptığım yemeklerde çok beğenilir diye " bir başlar kendini övmeye bitirmez hiç.
En doğru o
En iyi o
Sizinkiler böyle mi ?
. Sen güzel susuyorsun ama ben daha güzel susarım dersee ...Sende hiç bişey anlatma canım..
İlk kez bamya yaptım. Bamya çok küçük, taze ve lezzetliydi. Ve kaç video izledim o yemek nasıl pişiriliyor diye ve gerçekten salgilanmadan çok güzel pişti yemek. O gün de kv yemeğe geldi. Eşim de gayri ihtiyari güzel olmuş eline sağlık dedi. Sen misin bunu diyen ?? Kadın sonraki üç gün bamya pisirip pişirip getirdi. Bi gün zeytinyağlısi, bı gün etlisi... Surekli soruyor, nasıl olmuş? Çok güzel eline sağlık deyince şöyle diyor hiç ugrasmadim, çabucak pişirdim acelem vardı, tadına bile bakamadım.. Bu onun fiks lafidir. Sonra şöyle dedi "Nfk da guzel pisirdi ama bamyanin Piri benim" Evet evet ağzıyla dedi bunu. Biz de onu yagladik balladik. Yoksa bir hafta daha bamya yiyecektik.Kadının huyunu biliyorum sürekli en iyisini siz yapıyorsunuz, ben hic sizin gibi pisiremiyorum diyorum. Mest oluyor.
Kakaolu keki çok güzeldir mesela. Hakket çok lezzetli yapıyor. Ve kaç senelik gelinim, kaç kere sordum hep farklı ölçülerde veriyor malzemeleri. Yapıyorum, hiç alakası yok onun yaptığıyla. Bı gün başka bı mecliste demesin mi, "bitter çikolatayi benmari usulü soyle eritip kekin icine katıyorum" diye!!! E kadın, bana verdiğin hiçbir tarifte bu ayrıntı yoktu. Neden acaba ?!!!!
Espri amaçlı över lahmacunu çok güzel mesela ben onun yaptığını yerim sadece bunu da bilir o şekilde över ama uzatmaz .. yerinde olsam cvb verirdim sustururdum yani çekilmez böylesi kv olduğu için değil kendini öven biri olduğu için çekilmezkızlar çok anlatacak şey var Kv hakkında ama konuşacak kimse olmadığı için şu an en iğreti eden huylarından birini buraya yazıp içimi dökmek istiyorum Kv sürekli kendini övüyor
En doğru o
En iyi o
Sizinkiler böyle mi ?
İlk kez bamya yaptım. Bamya çok küçük, taze ve lezzetliydi. Ve kaç video izledim o yemek nasıl pişiriliyor diye ve gerçekten salgilanmadan çok güzel pişti yemek. O gün de kv yemeğe geldi. Eşim de gayri ihtiyari güzel olmuş eline sağlık dedi. Sen misin bunu diyen ?? Kadın sonraki üç gün bamya pisirip pişirip getirdi. Bi gün zeytinyağlısi, bı gün etlisi... Surekli soruyor, nasıl olmuş? Çok güzel eline sağlık deyince şöyle diyor hiç ugrasmadim, çabucak pişirdim acelem vardı, tadına bile bakamadım.. Bu onun fiks lafidir. Sonra şöyle dedi "Nfk da guzel pisirdi ama bamyanin Piri benim" Evet evet ağzıyla dedi bunu. Biz de onu yagladik balladik. Yoksa bir hafta daha bamya yiyecektik.Kadının huyunu biliyorum sürekli en iyisini siz yapıyorsunuz, ben hic sizin gibi pisiremiyorum diyorum. Mest oluyor.
Kakaolu keki çok güzeldir mesela. Hakket çok lezzetli yapıyor. Ve kaç senelik gelinim, kaç kere sordum hep farklı ölçülerde veriyor malzemeleri. Yapıyorum, hiç alakası yok onun yaptığıyla. Bı gün başka bı mecliste demesin mi, "bitter çikolatayi benmari usulü soyle eritip kekin icine katıyorum" diye!!! E kadın, bana verdiğin hiçbir tarifte bu ayrıntı yoktu. Neden acaba ?!!!!
Hahaha aynı benim görümcem...kızlar çok anlatacak şey var Kv hakkında ama konuşacak kimse olmadığı için şu an en iğreti eden huylarından birini buraya yazıp içimi dökmek istiyorum Kv sürekli kendini övüyor
En doğru o
En iyi o
Sizinkiler böyle mi ?
Aslında yaş itibariyle bilgi ve tecrübesi bizden daha çokturkızlar çok anlatacak şey var Kv hakkında ama konuşacak kimse olmadığı için şu an en iğreti eden huylarından birini buraya yazıp içimi dökmek istiyorum Kv sürekli kendini övüyor
En doğru o
En iyi o
Sizinkiler böyle mi ?