- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.729
daha iyi işte bide susmayı dener. Sen güzel susuyorsun ama ben daha güzel susarım dersee ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha iyi işte bide susmayı dener. Sen güzel susuyorsun ama ben daha güzel susarım dersee ...
Muhabbetin tadı olmuyor kiHahaha aynı benim görümcem...
Kendisi ev hanımı ben memurum çalışmayı alçaltır ev hanımlığını över..
Örneğin kendisi karameli sever. Bir ortamda ben karamel waffle a çok yakışıyor deyince say ben karameli hiç sevmem der.
Kendi abisini atar kocasını yüceltir. Kocası şehir dışına gezmelere gider bunu götürmez.
(Abisi de bensiz bir yere gitmez)
Başlar bizim ki ayy kocam gezdikçe ven nasıl mutlu oluyorum ben altın günlerinde zaten tatilimi yapıyorum gezsin kocacım der.
Yani hep kendi iyi güzel...
He deyip geçecen :)
e ne var övsün kadın kendini sana ne sıkıntı yaratıyokızlar çok anlatacak şey var Kv hakkında ama konuşacak kimse olmadığı için şu an en iğreti eden huylarından birini buraya yazıp içimi dökmek istiyorum Kv sürekli kendini övüyor
Bir misafirlikte belki ikimiz konuşurken bazen sosyal bir ortamda
Kv okumuş tahsilli biri ama her konuda kendini övüyor
Kendisinin her konuda mükemmel olduğunu düşünüyor
Mesela ben başka bir insanın azmi hakkında bir şey anlatırken lafım biter bitmez kendinin daha azimli olduğu hakkında örneklerle bişeyler anlatıyor
Biri çok güzel yemek yapıyor desem " benim yaptığım yemeklerde çok beğenilir diye " bir başlar kendini övmeye bitirmez hiç.
En doğru o
En iyi o
Bazen sinir basıyor üstüme
Sizinkiler böyle mi ?
Kendisini övse ne olur övsün. Bir yabancıdan bahseder gibi yazmışsınız. O çok sevdiğiniz size değer veren eşinizin annesi o.kızlar çok anlatacak şey var Kv hakkında ama konuşacak kimse olmadığı için şu an en iğreti eden huylarından birini buraya yazıp içimi dökmek istiyorum Kv sürekli kendini övüyor
Mesela ben başka bir insanın azmi hakkında bir şey anlatırken lafım biter bitmez kendinin daha azimli olduğu hakkında örneklerle bişeyler anlatıyor
Biri çok güzel yemek yapıyor desem " benim yaptığım yemeklerde çok beğenilir diye " bir başlar kendini övmeye bitirmez hiç.
En doğru o
En iyi o
Sizinkiler böyle mi ?
Sanki bilerek yapıyorsunuz gibime geliyoruğraşmayın kadınla.ayrıca bu huy dedikoduculuktan iftiradan ara bozmaktan kışkırtmaktan fitne ficür hareketlerden daha masum geldi bana. Siz de kvyi arada bir övseniz fena olmaz sanki.kızlar çok anlatacak şey var Kv hakkında ama konuşacak kimse olmadığı için şu an en iğreti eden huylarından birini buraya yazıp içimi dökmek istiyorum Kv sürekli kendini övüyor
En doğru o
En iyi o
Sizinkiler böyle mi ?