Şahsen benim için kayinvalidem karamelli çikolata olsa bile sevilmez. Isınamıyorum ona (sebepsiz değil tabi). Normalde başkası yapsa takılmayacağım şey o yapınca dağlar kadar büyüyor gözümde.kızlar çok anlatacak şey var Kv hakkında ama konuşacak kimse olmadığı için şu an en iğreti eden huylarından birini buraya yazıp içimi dökmek istiyorum Kv sürekli kendini övüyor
Bir misafirlikte belki ikimiz konuşurken bazen sosyal bir ortamda
Kv okumuş tahsilli biri ama her konuda kendini övüyor
Kendisinin her konuda mükemmel olduğunu düşünüyor
Mesela ben başka bir insanın azmi hakkında bir şey anlatırken lafım biter bitmez kendinin daha azimli olduğu hakkında örneklerle bişeyler anlatıyor
Biri çok güzel yemek yapıyor desem " benim yaptığım yemeklerde çok beğenilir diye " bir başlar kendini övmeye bitirmez hiç.
En doğru o
En iyi o
Bazen sinir basıyor üstüme
Sizinkiler böyle mi ?
Kendimle ilgili bişey anlatmıyorum zaten ama sadece bana değil mesela yakın bir arkadaşı var evde onunla sohbet ederken bana fenalık geldiSende hiç bişey anlatma canım..
Geçmiş olsun acil şifalar takmamak lazım ama bu kadar da olmaz diyorsunBaşlığı görünce aaa benim k. validem dedim
Bende çok sinir olurdum bu huyuna ama bir aydır çok hasta. şimdi ne saçma şeylere takmisim o da öyleymiş diye dusunuyorum
Öyle desem bile yine de anlatıyor da anlatıyorCümleye başlamadan önce anne sen en mikemmel gadinsin en iyisisin en güzelini sen yaparsın deyip kapatın ağzını
Oh böyle kaynanam olsa her şeyi sen çok iyi yapıyosun diye ona yaptırırdım :) siz işinizi bilmiyorsunuz.
En iyi yemek falan demişsiniz. Bırakın yemekleri yapsın :))Ne yaptırayım ki ona
Bahsettiği konular mesela kendisi 5 eltili ama en iyi gelin oymuş
En iyi anne o
En iyi insan o
Aman canım boşver sen kendinle ilgili şeylerini anlatmıyorsan boşver kimse hakkında iyi yada kötü bişey anlatma çokta önemseme....Kendimle ilgili bişey anlatmıyorum zaten ama sadece bana değil mesela yakın bir arkadaşı var evde onunla sohbet ederken bana fenalık geldi
Geçmiş olsun acil şifalar takmamak lazım ama bu kadar da olmaz diyorsun
Öyle desem bile yine de anlatıyor da anlatıyor
gözlemlerım sonucu bazı insanlar hiç övulmedıklerınde o açıgı kapatmak için
kendı kendılerını övmeye başlıyorlar ve artık bu alışkanlık oluyor ,
demek kadını hiç öven yok , sende birinden bahsedecegın zaman aynı senın gıbı anne oda çok guzel yemek, temizlik, makyaj , alışveriş ( aklıma gelenler ) yapıyor aynı sana benzetiyorum de
bence bu huyunun önune geçeceksin ,
Benimki de hep eltimi övüyor :)kızlar çok anlatacak şey var Kv hakkında ama konuşacak kimse olmadığı için şu an en iğreti eden huylarından birini buraya yazıp içimi dökmek istiyorum Kv sürekli kendini övüyor
Mesela ben başka bir insanın azmi hakkında bir şey anlatırken lafım biter bitmez kendinin daha azimli olduğu hakkında örneklerle bişeyler anlatıyor
Biri çok güzel yemek yapıyor desem " benim yaptığım yemeklerde çok beğenilir diye " bir başlar kendini övmeye bitirmez hiç.
En doğru o
En iyi o
Sizinkiler böyle mi ?
Allah sabir versinnkızlar çok anlatacak şey var Kv hakkında ama konuşacak kimse olmadığı için şu an en iğreti eden huylarından birini buraya yazıp içimi dökmek istiyorum Kv sürekli kendini övüyor
En doğru o
En iyi o
Sizinkiler böyle mi ?
Benimki de hep eltimi övüyor :)