- 3 Ekim 2023
- 23
- 16
- Konu Sahibi gecemavisi000
Merhaba arkadaşlar. Tamamen dertleşmek amaçlı yazıyorum. 1 seneyi aşkın oldu evliliğim. 4 buçuk aylık bi çocuğum var. Evlenmeden önce kv o kadar iyiydi ki anlatamam. Şuan nasıl olduda bu duruma geldim ve buraya yazıyorum bende şaşkınım inanın. Herşey hamile kaldıktan sonra başladı. İlk başlarda batıl inançlarla başladı. Sonrasında bazı şeyleri hissetmeye başladım herhalde ve kendimi aşırı strese soktum ve bunun sonucunda 36 haftalıkken çocuğumun gelişimi durması sebebiyle sezeryana alındım. Tam o günden beri stresliyim. Ameliyata girmeden önce eve gelip eşyalarımı almak istedim. KV işteydi. Kontrol nasıl geçti diye sormak için aradığında doğuma gireceğimi söyledi eşim. Verdiği tepki tamamen kendisi doğum yapar gibiydi. Hastanede beklenirken birde işten kv almaya gittik. Neyse doğum yaptım şükür ki küveze girmedi çocuğum, hemşire kimin kalacağını sorduğunda herkesten önce atlayıp ben kalcam dedi. Neyse kaldı ama şimdi düşününce o kadar kötü hissediyorum ki kendimi. Tamamen süt anne gibiydim. Gelip göğsümü sıkmaya çalışması çocuğu kucağımda şekilden şekile sokması emmesi için. Şuan düşününce karabasan gibi geliyor. Neyse eve geldik altlı üstlü oturuyoruz. İlk gece görümcem yanımda lalıcaktı oda geldi ama kaynımıda alıp gelmiş. Lise 3 çağında genç bu arada. Biz senin yatağında yatalım oğlanla sen çocuğu duymazsın dedi. Bende eşime başka eve taşınalım bence bu şekilde çocuğa daha rahat bakarım dedim diye alınıp gitti. Sonrasında sürekli çocuk hakkında batıl şeyler. Sarılıkla alakalı binbir çeşit uygulamalar. Arayıp şöyle diyolar böyle diyolar dediğinde ben başkalarının dediğini dinlemek istemiyorum dediğim için eşime şikayet etmiş. Eşim bana pek bişey demedi. Çünkü oda biliyor huyunu. Neyse bir süre aşağı inmedim doğal olarak aşağıda 2 kaynım kayınpeder vs olduğu için emzirmek zor oluyordu. Bu sefer çocuğu kaçırdığımı ondan sakladığımı düşünmüş ki tekrar doldurmaya çalışmış. Bir gün eşime kapıyı açtım merdivende bekliyordum ve kayınvalidem benim merdivende olduğumdan habersiz eşimi kenara çekti ve sen şımartın onu çocuğu da al in aşağı dedi bende duydum. Herşeye susmuştum ama o bana çok ağır geldi ve artık patladım. Tartışmalar yaşandı o akşam içimi boşalttım tamamen. Ama annem gibi sevdiğim kadın gözümde tamamen bitti. Yüzüme gülse de bakışları beni itiyor kendinden. Her hafta illaki bir kere oğluna çaktırmadan birşeyler söylüyor. Ben bunu anlayıp aslında demek istediği bu dediğimde eşimle tartışıyoruz. Dışardan melek gibi kadın gören duyan inanmaz bunların olduğuna. Ama gerçekten benim kadar sabırlı bir insanın bu hale gelmesi hiç normal değil. Bu arada kendi ailemden sadece babamla yakınım. Diğer aile fertlerim sağolsunlar hepsi kendi hayatlarındalar. O kadar çok içime attığım şey var ki . En çokta annemden yana yaralıyım. Beni böyle sahipsiz bıraktığı için. Trip atmaktan benim ne durumda olduğumu görmediği için. Kendimi tamamen yalnız ve boşlukta hissediyorum. Okuduysanız teşekkür ederim. Dediğim gibi tamamen dertleşme amaçlı yazdım.