- 22 Mart 2007
- 2.139
- 417
- 688
- 40
- Konu Sahibi cicikizsinem
selam kızlar bende buraya anlatınca rahatlayanlardanım. 13 senelik evliyim 2 kızım var.benim sorunumda kv kendisi şehir dışında yaşıyor. buraya eltim doğum yapınca geldi yaklaşık 60 gündür kaynımda kalıyor ve bize çok yakın oturuyorlar. kendisi bize gelince misafir gibi gelir kalmaz. çocuklarıma bakmaz. eltim ve görümcemin çocuklarına gider onlarla ilgilenir ben çalışan bir anneyim 12 yaşında kızım evde tek kalıyor dersleri oluyor 60 gündür 1-2 kez uğramıştır o da kapıdan.Diğer kızım 6 yaşında annem bakıyor. eşime söyledim annen gelse dursa gündüz arada deyince gelmiyor ne yapayım deyip tartışıyoruz ama bize gelince acıtasyon yapıyor param yok bilmem ne örneğin taşınacakmış evden çıkarıyorlarmış (eşim para konusunda yardım ederim demiş) bu arada orda kiracı burdaki evini oğluna verdi kaynıma o oturuyor kaynımda ordaki evin kirasını veriyor. ben bu yardım para olayını duyunca sinirlendim herkes elini cebine atsın ortak para verilsin dedim eşimde ben yaparım gerisi beni bağlamaz onlarda yapsın dedi. ben mi abartıyorum bu normal bişey mi ? geçen hafta sonu balık yapacaktım annemi de çağıralım dedi tamam dedim görümcemdeymiş onların çocukları aldı geldi bana geliyorsun bizim çocuklarla ilgilenmek yerine onları da getiriyorsun delirmemek elde değil. kısa kollu giymiş montun içine eşim de anne al benim sweati giy dedi benim ona aldığım sweati giderken çıkarmak istedi eşim sonra getirirsin dedi o da sonra getirmem dedi içim sızladı yeminle çünkü hediye almışım yine tartıştık hediye verilir mi ya ? kızlar takıntı haline geldi ne olur yardım edin bana bunlarla nasıl başa çıkarım?