- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.963
- 128
Aranız iyiyse gidin hiçbişeyin ucundan da tutmayın istediği kadar oynasın torunla, sizde eşinizle çayınızı içinHiç böyle düşünmemiştim ama çok haklısınız bencede amaç bu pekı ne yapmak gerek ?
Gelinimle zirt pirt gorusmek istemiycegim kesin :))bu konular burada dursa
buraya konu açanlar
20 30 yıl artık her neyse sonra
açtığımız bu konuları okusak
biz kv olunca
bakalım tepkimiz ne olacak
bilmek çok isterdim
Imkaniniz varsa tasinin ordan..Kesin cozum..Ayni binada olmak sikinti ya.Ben hicbir akraba,eş,dost ile ayni binada olmak istemezdim..Hanımlar aynı binada oturdugumuz ıcın bakkala gıtsem görüyor ve çağırıyor. Bu durumdan hiç hoşnut değilim gelemem desemde ısrarla çağırıyor ve yapum gereği biraz yumuşak yüzlüyüm çok ısrar edınce gidiyorum ama hiç mutlu değilim. Daha nasıl istemedıgımı belırtmelıyım gelemem demek yetmıyor muda ısrarla çağırıyor. Eve çıkacak olsak dışarıdan gelırken hemen kapıyı açıyor buyrun gelın dıyor sanki ona gıdıyoruz evımıze gırmemıze fırsat vermıyor oglumla ne denır bu durumda ?
Ev eşimin babasından kalmış. Eşim geçindiriyor evımızı şükür muhtaç değiliz. Oğluma kendım bakıyorum henüz yenı 2 yasına girdi.evinizi kim aldı kayınvalidenize mi ait?
eğer eşinizin ailesi size ev aldıysa ya da kiranızı ödüyosa paşa paşa gideceksiniz mecburen biraz minnet edeceksiniz çünkü.
insanlar kredi çeker ev alır bankaya kredi borcunu öder, siz de bunu minnet borcu olarak eşinizin ailesine ödeyeceksiniz el mecbur.
çünkü artık kimse kimseye bedavadan ev vermiyor.
bu yüzden kimseye muhtaç olmamak için çalışmak lazım siz de çalışsaydınız eşinize evi ayırmak için baskı yapabilirdiniz. ama şimdi çekiyorsunuz çekeceksiniz. eğer gitmezseniz nankör olursunuz çünkü eşinizin bütün ailesinin gözünde.
tepki koymak, trip atmak geçici çözüm olur eski haline döner çünkü arada torun var, yerinizde olsam bebeğim 2 yaşından büyükse ne yapar eder çalışırım.
Bunu bildiğim için rahatsız oldum. Kv ne kadar dibimizde olursa o kadar mutlu ıkı gun üst üste görüşünce laf sokuyor birde. Uzak durmak en ıyısı ama fırsat vermıyor.E gitme sende zorla goturmuyor seni heralde kirilirsa kirilsin isim var basim agriyir gelemem bir suru bahane var surekli bahane uydur bi noktadan sonra vazgecer vazgecmese bile gitme yani sende yumusak yuzlu olma bukadar sanki sana bayildigi dan seni cok sevdiginden cagiriyor. Derdi huzur bozmak hukum surmek baska bisey degil
Oglunuzu tek gonderin,hadi oglum babaannenle oyna ben seni sonra alirim deyin. Sonra bir gulumsersiniz hadi valide hanim sonra gorusuruz der cikarsiniz evinize bu kadar kolay.
ben gidince hergün hergün çağırıyor ve çok yanyana gelınce laf sokuyor. Oğlum kv ye daha cok alıstıgı ıcın evınden cıkmak ıstemıyor veya bıze cagırıyor oda cocuk cagırıyor dıye bıle gelıyor. Hergun saatlerce 4 yıl cektım sımdı cekemıyorumGidince ne oluyor gidin. Hadi o gelince çıkamıyorsunuz vs. Siz gidince ne oluyor?
Kibarliklada çağrsa haftada 1 en fazla ikiden fazla asla gitmiyorumMerhaba hanımlar daha önceleri kv sürekli bizim evden cıkmadıgı ıcın esımle cok sorun yasamıs ve bır hafta evımden ayrı kalmıstım. Sonrasında rahatsız etmem dedı ve dedıgını yaptı ve kapımı çalmıyor ama bır farkla şimdide hergün dışarı çıktğımda beni çağırıyor. İşim var desemde güzellikle genede ısrarla kibarlıkla çağırıyor ve gıtmek durumunda kalıyorum oglumda kv ye alıskın ve oyun oynamak ıcın benden once gırıyor evıne bu durumu nasıl çözebilirim açık açık anne sürekli çağırmandan rahatsız oluyorum mu demelıyım ? Daha önceki sıkıntımdan biliyor sürekli yan yana olmak ıstemedıgımı ama genede gelmek yerıne bu defa benı cagırıyor nerde görse aynı ne yapabılırım ? 4 yıllık evlıyım bır oglum var. İyilikle yaklasıyorum ama gene dıbımden ayrılmıyor. Gelmesını ıstemıyorum sureklı dıye sımdıdıe sureklı kendıne cagırıyor bu nasıl mantık anlamadım sızler ne yapardınız bu durumda ?
Valla benımkı uzak ama oda hep gorusmek ıstıyor her hafta sonu beraber planlar kuruyor hemen hemen ve her gıttıgımızdede kalmamız ıcın ısrar edıyordu mutlu oluyorlar dıye basda kaldım hem rahat edemıyorum hem kaldıkca aradakı mesafeyı asıyor bana sakayla karısık laf sokuyor dedım dur artık kalmıyorum kocacım gıder gelırız onada yok gıdelım dedık bahaneler uydurduk alıstı artık kalın demıyor ne kadar mesafe o kadar ıyı anacım mesafeyı korumazsak eger kendılerını asıyor kayınvalıedeler ben bunu deneyımledım farklılarıfa vardır ama genelleme böyleBunu bildiğim için rahatsız oldum. Kv ne kadar dibimizde olursa o kadar mutlu ıkı gun üst üste görüşünce laf sokuyor birde. Uzak durmak en ıyısı ama fırsat vermıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?