• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ‘ nin oğluma davranışları

Onun evinde yapıyorsa gitmeyin evine. Ama gelip kendi evinizde yapıyorsa buna izin vermeyin. Ne münasebet kendi evinizde istediği gibi yaramazlık yapabilir bundan kv.'ye ne? Çocugum kendi evinde istediği gibi davranabilir karışma çocuga deyiver gitsin. Kv'ye de gitmeyin.

Büyüklerin yaptığı bu salak korkutmalar yüzünden annem, dayılarım, teyzelerim tek uyuyamıyorlar. 50li yaşalarında insanlar. “Anne korkuyo çocuk, daha öncede sana söyledik. Doğrusunu söyle kandırma çocuğu” diyin.

Kv evinde iken Cocugunuza sahip cikin ,kimse korkutmak zorunsa kalmasin ,gozunuz uzerinde olsun,yasli insanlar zor geliyor ugrasmak ,korkutuyor vs
Kendi evinizde birak mudahale etme bozabilir sorjn yok diyin

Sizi çok iyi anlıyorum.
öyle bişey dediğinde hayır oğlum öyle bişey yok deyin.
Anne bir daha öyle deme.
madem dokunmasından rahatsız oluyorsun gelmeylim biz de

Aklıma gelen cok yakınız bızı görüp cagırdıgında oglumu korkuttugun ıcın gelmek ıstemıyorum anne cocuk etkılenıyor mu desem

gayet mantıklı olur bu düşündüğünüzü yapmanız. çocuğu korkuttuğu sürece onu göremeyeceğini de bilsin.

Bence abartmissiniz kadınlar ne dese batıyor gelinlere ya iyikide kayınvalide olmayacağım😁...sinek karga falan çocuğunuzun psikolojik etkileneceği bişey degilki bunlar...hadi dese hayalet var Casper var kocaman yılan var falan ..kadın bunları bile düşünüp sinek demiş ..

çocuklar inanın çok etkileniyor böyle şeylerden. tanıdığım bir çocuğu (3 yaşlarında) anneannesi asansöre bindiğinde sakın kapıya yaklaşma orda kedi var diyerek korkutmuş. şimdi yavrum her bindiğinde korkuyla biniyor asansöre ve kapıdan uzak köşeye siniyor. kendisine "hayır bak burda kedi yok" desek de yavrum hayır orda kediler var deyip iyice yapışıyor köşeye. ki bunu yaptığı çocuğa "asansörde kapıya yaklaşmak tehlikeli olabilir, uzağında bekleyelim" dese anneannesi, o çocuk asla yaklaşmaz, bu kapasitede bir çocuk. unutmayın şu an yaşadığımız korkuların bir çoğunun temeli çocuklukta atılmış hep.

Arkadaslar zaten bende hergun görüşmek istemıyorum mesafe koydum kötüde olduk bu yüzden ama biraz anlayıssız davranıyor. Bahaneyle kapıyı calıyor cocuga sütburger aldım cocuga sunu aldım vb gıbı acıyorum actıgımda da dırek ıcerı gırmeye basladı musaıtmısın demıyor kı. Daha once mesafe koydugumda soruyordu musaıtmısın dıye ama zaman gectıkce bırakıyor ve aynı davranıyor. O ne zaman cocuguma böyle dese ıcım darlanıyor benım. Etkılı bırsey soulemem gerek yoksa duzelecek gıbı degıl. Benım ıstemedıgım seyı ısrarla yapar. Cunkı ogluna cok düşkün benide cok sevmez. Bı kıskanclık var yanı
Sen de oğlun a düşkünsün ,
Anne kaç kere uyardım korkutmanı istemiyorum oğlumu de , eşin de olsun ortamda hatta
Açık olmaktan başka çaren yok
Benim kv de de görüşmediğim diğer gelinin eskilerini bebeğime yolluyordu , bana sormadan , çıldırıp duruyordum!! Eşime çemkiriyorudm
En son kv yi direk arayıp zahmet etme ayırıp saklayıp uğraşma , kullanılmış eşya göndermene gerek yok dedim direk !!!
bana karşı çıksa cevabım sert olurdu ama kıvırdı e çok birşey yollamadım zaten bilmem ne !!!
direk söyle kibarca , ben çok sinirlendim ama sen zahmet etme kullanılmış eşya kullanmıyorum bebeğime dedim !!

Burda karga var dediğinde çocuğu alır “bak oğlum karga yok, babaanne şaka yapıyor. Ama çocukların buna dokunması tehlikeli olabilir, canın acıyabilir, o yüzden bakalım ama dokunmayalım” derdim. Gözünün önünde birkaç kez bunu yaparsanız muhtemelen yalancı konumuna düşmekten hoşlanmayacaktır. Çocuğunuz küçük değil, kuralları anlayabilecek yaşta.
yok bu yöntemi uygulayamam diyorsanız bir gün “anne korkutma çocuğu, gece kargalı kabuslar görüyor” diyebilirsiniz.
+ 1
Ayruca sürekli olarak çocuklara yalan söylemek, olmayan bir şeye var demek vb. şizofreniye bile zemin hazırlayabiliyor, bunu da anlatın kayınvalidenize, tabi eğer anlarsa.

Ay anlık müdahalede bulunsana

Yok eşimle konuşsam yok o oNunla konuşacak yok karşıma alip konuscam valla sistim

Yok oğlum ne kargasi makina bozulur gel

Nokta bitti

Sürekli sürekli sürekli şöyle kadın da mal değilse anlar

Ay allam ya
Merhaba hanımlar,
sıkıntımı sizinle paylaşmak değerli fikirlerinizi almak istiyorum. Kv oğluma son zamanlarda bize geldığinde veya biz kv nin evine gittiğimizde yaramazlık yapmasın diye mesela çamaşır makinasına dokunsa içinde karga var dıyor, perdesini çekiştirse sinek var orda diyor , yani kısaca çocugum istemedıgı hareket yapdıgında böyle kargaydı sinekdi arıydı korkutarak çamaşır makınasından uzaklastırıyor. Bu şekilde yaramazlık yapmamasını sağlamaya calısıyor.buda benım canımı sıkıyor daha once esımı uyardım annesıne soyledi anne cocugu korkutma dıye, bende muhabbet arasında söyledım anne korkak olur yapma dedım. Biraz zaman yapmadı sımdı gene basladı ve benım canımı cok sıkıyor bu konu. Oğlumu korkutarak yaramazlık yapmamasını sağlamak bana sağlıklı gelmıyor. Dogruyu soyleyebılır makına bozulur oglum yapma vb. Ama ısrarla o sekılde uzaklasdırıyor oglumu , konustugumuz halde devam edıyor kale almamıs gıbı anlıyorum ben ve bu yuzden gıtmek ıstemıyorum gelmesınıde ıstemıyorum. Bu konu çözülmeden. Ben yanlıs mı düşünüyorum kv ye nasıl bu davranısını bıraktırabılırım. Aklıma gelen cok yakınız bızı görüp cagırdıgında oglumu korkuttugun ıcın gelmek ıstemıyorum anne cocuk etkılenıyor mu desem hanı bu yuzden gelmeyecegımı bılırse belkı yapmaz dıyorum veya alıp karsıma cıddı cıddı konussammı ? Icıme dert oldu resmen ve uyuyamadım bıle rahatsız oluyorum bu davranısından. Esım mı konussa ne yapsam bılemedım. Sizler neler yapardınız. Bu arada oglum 2,bucuk yasında.
Zaten kv ıle arama mesafe koydum baska sebeblerden hergun gorusmekde ıstemedıgımı bıldıgı halde bahane ıle hergun kapımı calıyor bozmuyorum buyur edıyorum ama böyle davrandıgı ıcın artık kabul etmek de ıstemıyorum benim ciddiyetımın farkında degıl sanırım. Sürekli cocuga karga gelır vb oglum bıle artık karga dıo yanı siz olsanız ne yapardınız ?
Oğlunuza diyin ki "Oğlum senin babaannen bir canavar" 🤣🤣🤣 çocuk her gördüğünde kv kaçsın ağlasın da göreyim o kv yi 🤪😬🙈

Back