Kv nin sık sık çağırması

Bizide yemeğe çağırıyorlardı ben çalıştığım için her zaman gelemem dinlenmek istiyorum fln demiştim o zaman siz gelin fln diyordu çok sık olmasada yine çağırıyordu ama eskisi gibi değil tabi.Şimdide çocuk olunca daha görmek istiyorlar her hafta görüşüyoruz beni aradı yine zaten işim vardı gergindim benim işim var zaten her hafta görüşüyoruz çalışıyorum herkesin kendine göre işleri var vs deyip çıkışmıştım sonrada torunlarını görmek isterler deyip vicdan yaptım eşimle gönderdim çocugu

Geçende buna benzer bir konuya yazmıştım.Tek sorun yakın oturmanız. Olmuyor arkadaşlar olmuyor. Ailelere uzak yaşayın. En az bir minibüs dolmuş mesafesi olsun. Maalesef bizim ülkemizde özel hayata saygı kültürü yok. Siz bunu kısa süreli çözersiniz yine aynı olur çünkü aynı binada. Taşının oradan eşinizi ikna edebiliyorsanız.aksi halde ya küs olacaksınız huzursuzluk çıkacak yada böyle devam edecek bunun ortası olmayacak. Çünkü dediğim gibi öyle bir kültür biz türkler de maalesef yok.

İstediği kadar çağırsın sen kararlı olup hayır demediğin sürece bir şey değişmez.
Gelemem anne işlerim var dedim ya diyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…