• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv nin sık sık çağırması

Merhaba hanımlar daha önceleri kv sürekli bizim evden cıkmadıgı ıcın esımle cok sorun yasamıs ve bır hafta evımden ayrı kalmıstım. Sonrasında rahatsız etmem dedı ve dedıgını yaptı ve kapımı çalmıyor ama bır farkla şimdide hergün dışarı çıktğımda beni çağırıyor. İşim var desemde güzellikle genede ısrarla kibarlıkla çağırıyor ve gıtmek durumunda kalıyorum oglumda kv ye alıskın ve oyun oynamak ıcın benden once gırıyor evıne bu durumu nasıl çözebilirim açık açık anne sürekli çağırmandan rahatsız oluyorum mu demelıyım ? Daha önceki sıkıntımdan biliyor sürekli yan yana olmak ıstemedıgımı ama genede gelmek yerıne bu defa benı cagırıyor nerde görse aynı ne yapabılırım ? 4 yıllık evlıyım bır oglum var. İyilikle yaklasıyorum ama gene dıbımden ayrılmıyor. Gelmesını ıstemıyorum sureklı dıye sımdıdıe sureklı kendıne cagırıyor bu nasıl mantık anlamadım sızler ne yapardınız bu durumda ?

Merhaba hanımlar daha önceleri kv sürekli bizim evden cıkmadıgı ıcın esımle cok sorun yasamıs ve bır hafta evımden ayrı kalmıstım. Sonrasında rahatsız etmem dedı ve dedıgını yaptı ve kapımı çalmıyor ama bır farkla şimdide hergün dışarı çıktğımda beni çağırıyor. İşim var desemde güzellikle genede ısrarla kibarlıkla çağırıyor ve gıtmek durumunda kalıyorum oglumda kv ye alıskın ve oyun oynamak ıcın benden once gırıyor evıne bu durumu nasıl çözebilirim açık açık anne sürekli çağırmandan rahatsız oluyorum mu demelıyım ? Daha önceki sıkıntımdan biliyor sürekli yan yana olmak ıstemedıgımı ama genede gelmek yerıne bu defa benı cagırıyor nerde görse aynı ne yapabılırım ? 4 yıllık evlıyım bır oglum var. İyilikle yaklasıyorum ama gene dıbımden ayrılmıyor. Gelmesını ıstemıyorum sureklı dıye sımdıdıe sureklı kendıne cagırıyor bu nasıl mantık anlamadım sızler ne yapardınız bu durumda ?
Bizide yemeğe çağırıyorlardı ben çalıştığım için her zaman gelemem dinlenmek istiyorum fln demiştim o zaman siz gelin fln diyordu çok sık olmasada yine çağırıyordu ama eskisi gibi değil tabi.Şimdide çocuk olunca daha görmek istiyorlar her hafta görüşüyoruz beni aradı yine zaten işim vardı gergindim benim işim var zaten her hafta görüşüyoruz çalışıyorum herkesin kendine göre işleri var vs deyip çıkışmıştım sonrada torunlarını görmek isterler deyip vicdan yaptım eşimle gönderdim çocugu

Geçende buna benzer bir konuya yazmıştım.Tek sorun yakın oturmanız. Olmuyor arkadaşlar olmuyor. Ailelere uzak yaşayın. En az bir minibüs dolmuş mesafesi olsun. Maalesef bizim ülkemizde özel hayata saygı kültürü yok. Siz bunu kısa süreli çözersiniz yine aynı olur çünkü aynı binada. Taşının oradan eşinizi ikna edebiliyorsanız.aksi halde ya küs olacaksınız huzursuzluk çıkacak yada böyle devam edecek bunun ortası olmayacak. Çünkü dediğim gibi öyle bir kültür biz türkler de maalesef yok.

İstediği kadar çağırsın sen kararlı olup hayır demediğin sürece bir şey değişmez.
Gelemem anne işlerim var dedim ya diyeceksin.

Back