- 20 Kasım 2013
- 1.352
- 323
- 103
- Konu Sahibi Yavrukusun annesi
-
Yani bilemiyorum onun da çok iyiliği geçti o iyilikleri annem bile yapmadı onyizden konduramiyorum gücüme gidiyor nasıl davranacağımı da bilemiyorum. Eskisi gibi derken güllük gülistanlık değil elbet ama onun canım cicimleri çok yapmacık geliyor ve ben çok soğuk davranıyorumEskisi gibi olmak istiyor musun?
Açıkçası öncekileri çok anlayamadım karışmıştır diye düşündüm ya da ne bileyim safim herhalde acikcasiKv yin yaptığı hiç hoş değil ama öncelikle hata sizde
1 değil 2 değil kaç defa aynı şeyi tekrarlamış hiç birini kabul etmeyecektiniz en baştan
Yanında acsaydiniz keşke bunlar niye eski gibi deseydiniz
Eşinizin yanında konussaydiniz bu meseleyi annesini şikayet ediyormuş gibi olmuş
Kocama da aynen böyle dedim g.tümden çıkardığını getirdi kendi kızına verse annenin yüzüne bakmaz benden bikac yaş küçük kız kardekardeşi var ona verseydi dedim kocam soğuk durma annemi ara vs vs diye gereksiz baskı halinde onun yanında mecbur öyle davranıyorumKadın g..tunden çıkan donu getirmiş neden samimi olmak istiyorsun ki..bunun altında bence çok daha iğrenç bir sebep var bence başka açıklaması olamaz.
Sana o kadar iyilik yapmış, kendin söylüyorsun.Ben bu kadar tepki vermezdim.At çöpe gitsin getirdikce. Yani özellikle yapsa ,seninle sorunu olsa sana iyi davranmaz, iyilik yapmazdi.Yani bilemiyorum onun da çok iyiliği geçti o iyilikleri annem bile yapmadı onyizden konduramiyorum gücüme gidiyor nasıl davranacağımı da bilemiyorum. Eskisi gibi derken güllük gülistanlık değil elbet ama onun canım cicimleri çok yapmacık geliyor ve ben çok soğuk davranıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?