Kv nin ameliyatı

ya ben bişey demek istemiyorum ama dayanamıyorum :)
7 tane bakılan çocuklara da 2-3 çocuğa bakıldığı gibi bakıldığını düşünmüyorum.
anne çocuk ilişkisi -çoğunlukla- bizimki gibi olmuyor
kayınvalidem 3 çocuk yapmış, ki 3 çocuk, hiç biriyle ilgilenemedim nasıl büyüdüler anlamadım bile diyor.
kaldı ki 7 çocuk, ve kaldı ki üstüne bir de böyle kız erkek çocuk ayrımı da yapılmış...
kızlara miras bile verilmemiş miras yabancıya mı gitsin denmiş üstüne
yani kızlarını artık ellerin kızı gibi görüyor düşünün.
yani her anne anne olamıyor işte.
7 tane doğurup bakın başınızın çaresine demişse zamanında
şimdi çocukları da öyle düşünüyor olabilir.

Size çok kötülüğü de dokunsa siz yardımınızı esirgemeyin. Duyduklarınızı yaşadıklarınızı 100le falan çarpın, ben yaşadım işte onları. Ve 2 defa ameliyat oldu 2sinde de ben baktım. Sizin yerinizde ben olsam giderdim kv nin yanına ben bakardım 1 ay da olsa.

Her durumda kv suçlu evlat ayırırken de, çocuk doğurup doğurup iş yaşamından uzak dururken de, miras ile milleti tehdit ederken de. İşin içyüzlerini bilemeyiz ama sonuç değişmiyor.
Bu kadar ciddi miras mı var da sürekli tehdit etmiş anlamadım

Yazik valla Sen yeme icme dogur büyüt sonra Evlatlarin sana bakmasin .. eden bulur elbet ..

yaptığım şeyi beğenmemeniz beni nasıl büyük hüsrana uğrattı anlatamam. Sanki fesatlık tavsiye ettim beğenmemişmiş pehh

ya işe giremeyebilir, kocası izin vermemiştir devir daha da eski, zorla doğurtmuştur olabilir.
herkes aynı şartlarda doğmuyor ve hayat öyle ilerlemiyor ama
hiçbir durum, zorunluluk evlat ayırt etmeye sebep değil bana göre.

Kimse bakma taraftarı değilse, hepiniz belirli bir miktar para koyunda bakıcı barı tutun düzelene kadar. Kadın geç kalmadan amaliyatını olsun, bide dizlerin diyorsunuz ilerde daha büyük problem çıkarsa bakacak kimsesi de yok

Eşiniz bir hafta izin alsın kardeşler olarak çok çirkin muhabbetler . Tüm kardeşler bir hafta alsa hepsi birer hafta baksa zaten yaklaşık bir ayı bulur. Söz konusu anne baba olunca sağlık sorunu olunca akan sular durabilmeli bu tartışma konusu olmamalı

Siz niye arıyorsunuz zaten sehir dısındaymıssınız
Yardımcı tutun parayıda bölüşün herkes 300lira verse pek ala bakıcı tutulur

Eğer bakmayı düşünürseniz sizin yasadiginiz şehre gelsin orada ameliyat olsun başka hiçbir şekilde aramayın..

Kusura bakmayın ama anlattığınız miras işi de saçma geldi, kv ölmeden 2 çocuğu arasında nasıl bölüştürdü söyler misiniz?
Kafasına göre nasıl bölüştürebilir? Böyle bir yasal hakkı yok herşeyden önce.

Diyelim ki oldu diğer çocuklarının imzası olmadan bu iş olamaz, peki eşiniz ve diğerleri neden imza attı eğer resmiyet kazandıysa bu miras işi?

Ayrıca bu bahsettiğiniz bölüştürme sadece laftaysa, bundan zaten birşey çıkmaz, kardeşlerden biri itiraz etse zaten o iş biter.

Son düzenleme:
o zaman bi zahmet paracıklarına kıyıp yanına bir yardımcı alsınlar geçici süreliğine.Allah hayırlı evlat versin.Hiç böyle çocuğum neden olmuyor diye isyan etmemek lazım , bu anasını babasını bir köşeye atanlardan, para için öldürenlerden vs sonra daha iyi anladım.

Saçma ama doğru

İlk mesajınızı okuyunca kadına üzülmüstum ama devamında yazdıklarınızı görünce tam tersi düşündüm. Kayırdıgi 2 oğlu baksın işte ve onların eşleri madem onları ayrı tutmuş o zaman onlarda aldıklarının hakkını versin

iyi ki tek çocuk yapmışım en azından bi üzülürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…