Bunu yapması için zamanında 7 tane doğurucam diye iş hayatından uzak durmaması birikim yapması lazımdı. Hiç sanmıyorum bu resti çekecek kadar geliri olmayabilir.
Çocuk için fedakarlık yap sonuç bu işte
Her durumda kv suçlu evlat ayırırken de, çocuk doğurup doğurup iş yaşamından uzak dururken de, miras ile milleti tehdit ederken de. İşin içyüzlerini bilemeyiz ama sonuç değişmiyor.ya ben bişey demek istemiyorum ama dayanamıyorum :)
7 tane bakılan çocuklara da 2-3 çocuğa bakıldığı gibi bakıldığını düşünmüyorum.
anne çocuk ilişkisi -çoğunlukla- bizimki gibi olmuyor
kayınvalidem 3 çocuk yapmış, ki 3 çocuk, hiç biriyle ilgilenemedim nasıl büyüdüler anlamadım bile diyor.
kaldı ki 7 çocuk, ve kaldı ki üstüne bir de böyle kız erkek çocuk ayrımı da yapılmış...
kızlara miras bile verilmemiş miras yabancıya mı gitsin denmiş üstüne
yani kızlarını artık ellerin kızı gibi görüyor düşünün.
yani her anne anne olamıyor işte.
7 tane doğurup bakın başınızın çaresine demişse zamanında
şimdi çocukları da öyle düşünüyor olabilir.
Yazik valla Sen yeme icme dogur büyüt sonra Evlatlarin sana bakmasin .. eden bulur elbet ..Selam hanımlar;
Kv de dizlerinden ameliyat olacakmış. Ama 7 evladı var. Kim bakacak diye tartışma çıktı kardeşler arasında.
Bekar kaynım 30 yaşında, ben bakmam demiş.
Görümceler çalışıyoruz diye bakamayız demişler.
Büyük kayın mırın kırın etmiş.
Eşimin işyerinden izin alması imkansız çünkü çalışan sayısı yetersiz.
Kv zaten üç evladıyla aynı mahallede oturuyor ama hepsi eşim izin alsın diye bekliyor. Ama biz başka şehirdeyiz.
Şartları zorlayıp 2-3 gün izin alsa da yetmez çünkü dizlerinden ameliyat olacağı için uzun bir bakım süreci olacak.
Büyük görümcem tekstilde, kocası ve oğlu çalışıyor. Yani o işten çıkıp annesine bakabilir. Eşime ara söyle diyorum, söylemiyor. Kv -ki hiç sevmem kendisini, görüşmeyiz- bu yüzden ameliyatı ertelemek zorunda, bilinmeyen zamana.
Görümceyi ben arasam olur mu?
yaptığım şeyi beğenmemeniz beni nasıl büyük hüsrana uğrattı anlatamam. Sanki fesatlık tavsiye ettim beğenmemişmiş pehhya ben bişey demek istemiyorum ama dayanamıyorum :)
7 tane bakılan çocuklara da 2-3 çocuğa bakıldığı gibi bakıldığını düşünmüyorum.
anne çocuk ilişkisi -çoğunlukla- bizimki gibi olmuyor
kayınvalidem 3 çocuk yapmış, ki 3 çocuk, hiç biriyle ilgilenemedim nasıl büyüdüler anlamadım bile diyor.
kaldı ki 7 çocuk, ve kaldı ki üstüne bir de böyle kız erkek çocuk ayrımı da yapılmış...
kızlara miras bile verilmemiş miras yabancıya mı gitsin denmiş üstüne
yani kızlarını artık ellerin kızı gibi görüyor düşünün.
yani her anne anne olamıyor işte.
7 tane doğurup bakın başınızın çaresine demişse zamanında
şimdi çocukları da öyle düşünüyor olabilir.
Her durumda kv suçlu evlat ayırırken de, çocuk doğurup doğurup iş yaşamından uzak dururken de, miras ile milleti tehdit ederken de. İşin içyüzlerini bilemeyiz ama sonuç değişmiyor.
Bu kadar ciddi miras mı var da sürekli tehdit etmiş anlamadım
Eşiniz bir hafta izin alsın kardeşler olarak çok çirkin muhabbetler . Tüm kardeşler bir hafta alsa hepsi birer hafta baksa zaten yaklaşık bir ayı bulur. Söz konusu anne baba olunca sağlık sorunu olunca akan sular durabilmeli bu tartışma konusu olmamalıSelam hanımlar;
Kv de dizlerinden ameliyat olacakmış. Ama 7 evladı var. Kim bakacak diye tartışma çıktı kardeşler arasında.
Bekar kaynım 30 yaşında, ben bakmam demiş.
Görümceler çalışıyoruz diye bakamayız demişler.
Büyük kayın mırın kırın etmiş.
Eşimin işyerinden izin alması imkansız çünkü çalışan sayısı yetersiz.
Kv zaten üç evladıyla aynı mahallede oturuyor ama hepsi eşim izin alsın diye bekliyor. Ama biz başka şehirdeyiz.
Şartları zorlayıp 2-3 gün izin alsa da yetmez çünkü dizlerinden ameliyat olacağı için uzun bir bakım süreci olacak.
Büyük görümcem tekstilde, kocası ve oğlu çalışıyor. Yani o işten çıkıp annesine bakabilir. Eşime ara söyle diyorum, söylemiyor. Kv -ki hiç sevmem kendisini, görüşmeyiz- bu yüzden ameliyatı ertelemek zorunda, bilinmeyen zamana.
Görümceyi ben arasam olur mu?
Bana her eziyeti yapan kadına 10 saat yol gidip niye ben bakayım, 6 evladı dururken?Onlar izin alabiliyorsa eşiniz de alabilir, eşiniz izin alamıyorsa siz varsınız, malum hayat müşterek.
Saçma ama doğruKusura bakmayın ama anlattığınız miras işi de saçma geldi, kv ölmeden 2 çocuğu arasında nasıl bölüştürdü söyler misiniz?
Kafasına göre nasıl bölüştürebilir? Böyle bir yasal hakkı yok herşeyden önce.
Diyelim ki oldu diğer çocuklarının imzası olmadan bu iş olamaz, peki eşiniz ve diğerleri neden imza attı eğer resmiyet kazandıysa bu miras işi?
Ayrıca bu bahsettiğiniz bölüştürme sadece laftaysa, bundan zaten birşey çıkmaz, kardeşlerden biri itiraz etse zaten o iş biter.
Off inanmıyorum ya siz hiç mi yaslanmicaksiniz hep genç mı kalacaksınız?Etme bulma dünyasıGelini de yakın ama bakmıyor. Ki mecbur değil. 3 evladı varken neden gelin baksın ki?
7 çocuğu olan ve bana her kötülüğü yapan kadına bakmaya neden gönüllü olayım?Off inanmıyorum ya siz hiç mi yaslanmicaksiniz hep genç mı kalacaksınız?Etme bulma dünyası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?