kv ne yaptıgını anlayamıyorum mesafe koydum ama yanlış mı yapıyorum doğru mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle k.v aşırı kıskanç eşşek kadar adamın nesini kıskanıyorsun demi... İstediği kadar göstersin eşim herkesin gerçek yüzünü gördü önemli olan bu

evlendıkten sonra paylaşmıyorlar sorsan sen bızım kızımızsın faso viso
Kimse kimseyi kızı gibi göremez hele bir de hiç kızı olmadıysa ben kendimden başka kimseyi umursamıyorum artık insanları çözdüm ben bir eşim bir kendim bir de cocuğum olursa o başkada bir şey bilmem

Kesinlikle kendi kızı olmayan insanlar daha cok anlamıyor . Bana demişlerdi ki biz kızımız olsun çok istedik olmadı seni o yüzden başka bi severiz . Hayır kendi kızı olsa bence halden anlar bi de kızlar benim bir düşüncem var bu yanlış mı size de danışayım . Bizde yeni gelin giyindirilir kışlığın var mı ihtiyacın var mı diye sorulur bunlar hiç sormuyor bana garip gelmesi normal mi ? Olması gereken nedir sizce biz gelinimizin saç boyasına kadar yaptırırız kendi durumları düzelinceye dek destek oluruz

bızde pek boyle bır sey yok ama karşılıklı konusulur bızım bazı adetlerımıız esımın aılesı tarafı bılmıyordu ben de eşimi kenara cekıp soylerdım aılesıne aktarsın dıye yapmazsa canı sag olsun kafasındaydım siz de ıstersnız bı esınızle konusun

Ay cidden istemiyorum hiçbir şey düğün sürecinde de bir ihtiyacın isteğin var mı demediler tek dileğim bulaşmasınlar oldu artık ahdjfjf

Bizde hiç böyle bir şey olmadı durumum olmasa bile hiç destek olmadılar kendi ailem destek oldu.... Bir kaç kere tüp bebek için para verdiler onu da kaynanam başa kaktı...

Tam bir sinsi

Gerçekten kayınvalideleri anlama kılavuzu olsa keşke burda açılan konunun çoğu hep kaynana kaynaklı niye gelinleri rahat bırakmazlar bilmem yahu . Keşke uzayda yaşam olsada astronotlardan önce kaynanalar gitse

Idare edin. Bu yaşda birini değişmek zor. Ayni tip kayinpeder bende var. Her şeyi yanliş anlar, her şeyde kuser. Ilk zamanlar daha beterdi. Ama ben kendk dogrumdan caymadim. Ve bazi şeylerde mecbur bana uymali oldular. Yine de degisemedigim şeyler var. Kendi anne babamda o huy olsa hergun didikler huylarindan vazgeçiririm. Ama gelin olunca yapilamiyor. Hani derler ya biz seni gelin olarak degil kizimiz olarak goruyoruz diye. Iştw en iyi gelin kaynana için bile geçerli degil o. Tavsiye verseniz alinir, anlatsaniz gucenir. Eşiniz karşisina koyup iyi bir konuşma yapsin. Siz karişmayin ve tam gaz kendi bildikleriniz dogrultusunda yaşamaya, idare etmeye devam edin. Tabi saygisizlik ve hurmetsizlik olmadan

yaşandı ama ne yazık kı duzelme olmadı ben de dedıgınız gıbı kendı dogrumdan vazgecmeden devam edıyorum hayatıma

En so'n actigim kaynana konusunda yazdiklarimi okuyun.

Böyle insanlar dışa çok iyi, size de maalesef manipülasyon yapıyor öyle alışmış düzelmesi zor. Eşinizin sizi desteklemesi iyi. Elinizden geldiğince ruh sağlığınız için mesafeli olmaya ve yaptıklarının kendinden kaynaklandığını bilerek az ve öz davranışla atlatmaya çalışın..(Sizi manipüle ederek kontrol etmeye çalışıyor.) Maalesef çeşit çeşit insan var. Müslüman, namazlı vb her çeşit manipülasyon yapanı gördük maalesef. Genelde işe yaradığı için bu yöntemi devam ettiriyorlar.

manipülasyonları işe yaramıyor desem yalan söylemıs olurum hep mesafe koydukça benı kötü bir şey yapıyormusum gıbı hıssettırdıgı ıcın en son gercekten boyle mı dıye buraya yazma ıhtıyacı hıssettim. Çevremde onu tanıyan herkeste çok iyi kv var abartıyosun melek gibi vs vs dediğigi için asla kımseye ıstedıgı olmayaınca bana gösterdiği yüzünü göstermediği için kendımı deli gbi hissediyorum bazen

Çare eşek dili

Kadın borderline mi acaba ya..

O zaman elinde olan bisey değil karşıdaki kişiyi ya siyah ya beyaz gorur
maalesef arada yasamıyor zaten . ya bizi çok sevıyor ya da çok nefret edıyor. ya işini yapıyoruz hayırlı evlatız ya da dediğini yapmadık kötü evlatız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…