Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok üzerine gitmedim zatenCok sinir bozucu biliyorum ama uste cıkamicaksin. Seni anlamiyacak. Kendini yirna haklisiniz anne yanlis anladik birbirimizi de uzatma su donem de yipranma.
aynı şeyi size de yazayım:)İyi de siz görümcenize anlatmışsınız kayınvalideye değil yanlış mı okudum? Görümceniz hiç bahsetmedi belki de annesine.
vermedim tepki ama düşündüklerimi de ona söyledim açıkçaEv olayinin aynisi olmus aslinda. Once destek olmamis ki belki siz de cesaret edip o yola girmezsiniz. Sonra da madem olacak iyi polis olayim bari demis. Sonrasinda da benip istegim hep bu yondeydi dualarim hep sizinleydi diyecek iste.
Cok sık gorusmediginiz icin cok da tepki vermeyin bence.
hayır görümcem söylemişöncelikle,inşallah bu kez bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
ben de niyeyse,görümcenin söylemediğini düşünenlerdenim.her ne kadar,her şeyi konuşuyorlarsa da,bunu söylememiş olabilir.ailesinin parayı size harcamasını istememiş olabilir.
yoo kullanacağız parayıKonularınızi hatirliyorum. Bence duruşunuzu bozmayın. Parayı da kullanmayın dursun. Eğer birşey derse ki mutlaka diyecektir iade edersiniz aynen.
Anladım, boşverin salağa yatın siz de kullanın parayı. Eşiniz her şeyin farkında nasılsa önemli olan o.aynı şeyi size de yazayım:)
görümcemin söylemediğini asla düşünmüyorum zaten birlikte yasıyorlar
herşeyi didik didik konuşan yapıları var
görümcem de kucuk değil 45 yasında
muhakkak konuşmuşlardır zaten konuşma olmuş aralarında
kv dem ciddiye almadım pek dedi.
canımı sıkmadım aslındaŞu an çok hassas dönemdesin dream.
Yerinde olsam hiç bir şeye canımı sıkmam,hatta güler geçerdim.
Şu an senin bol bol dinlenmeye ve keyifli vakit geçirmeye ihtiyacın var.
Rica ederim değil onları hiç kimseye kafanı takma.
Allahım hem senin hem de bebek isteyen herkesin kucağını sağlıkla ve huzurla doldursun inşallah...
açıkçası ben n biraz salağa yattım bu seferAnladım, boşverin salağa yatın siz de kullanın parayı. Eşiniz her şeyin farkında nasılsa önemli olan o.
İnşallah sonuç alırsınız.açıkçası ben n biraz salağa yattım bu sefer
Çünkü bu tüp bebek olayı cidden resmen para emiyor
bari biraz rahatlayalım dedim
İyi çok sevindim canını sıkmadığına.canımı sıkmadım aslında
sadece neden bu kadar tutarsız , değişken bunu anlayamıyorum
yani eşime beni şikayet ederken , bana nasıl sen de benim kızımsın diyebiliyor
bu noktada beynim yanıyor benim.
:)