Kv ne yapmaya çalışıyor , ben anlayamıyorum.

İyi de siz görümcenize anlatmışsınız kayınvalideye değil yanlış mı okudum? Görümceniz hiç bahsetmedi belki de annesine.

Cok sinir bozucu biliyorum ama uste cıkamicaksin. Seni anlamiyacak. Kendini yirna haklisiniz anne yanlis anladik birbirimizi de uzatma su donem de yipranma.
çok üzerine gitmedim zaten
dinledim kapadım
sadece ben size açtım içimi siz sormadınız dedim
birdaha da benim açasım gelmedi diye bahsettim

İyi de siz görümcenize anlatmışsınız kayınvalideye değil yanlış mı okudum? Görümceniz hiç bahsetmedi belki de annesine.
aynı şeyi size de yazayım:)

görümcemin söylemediğini asla düşünmüyorum zaten birlikte yasıyorlar
herşeyi didik didik konuşan yapıları var
görümcem de kucuk değil 45 yasında
muhakkak konuşmuşlardır zaten konuşma olmuş aralarında

kv dem ciddiye almadım pek dedi.

Ev olayinin aynisi olmus aslinda. Once destek olmamis ki belki siz de cesaret edip o yola girmezsiniz. Sonra da madem olacak iyi polis olayim bari demis. Sonrasinda da benip istegim hep bu yondeydi dualarim hep sizinleydi diyecek iste.

Cok sık gorusmediginiz icin cok da tepki vermeyin bence.

Ev olayinin aynisi olmus aslinda. Once destek olmamis ki belki siz de cesaret edip o yola girmezsiniz. Sonra da madem olacak iyi polis olayim bari demis. Sonrasinda da benip istegim hep bu yondeydi dualarim hep sizinleydi diyecek iste.

Cok sık gorusmediginiz icin cok da tepki vermeyin bence.
vermedim tepki ama düşündüklerimi de ona söyledim açıkça

parayı da almayacaktım ama alsam da almasam da zaten hep iyiyi oynuyor tamam madem istiyorsunuz yollayın dedim :KK70:

öncelikle,inşallah bu kez bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

ben de niyeyse,görümcenin söylemediğini düşünenlerdenim.her ne kadar,her şeyi konuşuyorlarsa da,bunu söylememiş olabilir.ailesinin parayı size harcamasını istememiş olabilir.

Konularınızi hatirliyorum. Bence duruşunuzu bozmayın. Parayı da kullanmayın dursun. Eğer birşey derse ki mutlaka diyecektir iade edersiniz aynen.

Şu an çok hassas dönemdesin dream.
Yerinde olsam hiç bir şeye canımı sıkmam,hatta güler geçerdim.
Şu an senin bol bol dinlenmeye ve keyifli vakit geçirmeye ihtiyacın var.
Rica ederim değil onları hiç kimseye kafanı takma.
Allahım hem senin hem de bebek isteyen herkesin kucağını sağlıkla ve huzurla doldursun inşallah...

öncelikle,inşallah bu kez bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

ben de niyeyse,görümcenin söylemediğini düşünenlerdenim.her ne kadar,her şeyi konuşuyorlarsa da,bunu söylememiş olabilir.ailesinin parayı size harcamasını istememiş olabilir.
hayır görümcem söylemiş
kv dem dün kendisi telefonda belirtti
ciddiye almadım ben pek dedi

amin inşallah

Konularınızi hatirliyorum. Bence duruşunuzu bozmayın. Parayı da kullanmayın dursun. Eğer birşey derse ki mutlaka diyecektir iade edersiniz aynen.
yoo kullanacağız parayı
zaten kullansak da kullanmasak da sergileyeceği tavır aynı

aynı şeyi size de yazayım:)

görümcemin söylemediğini asla düşünmüyorum zaten birlikte yasıyorlar
herşeyi didik didik konuşan yapıları var
görümcem de kucuk değil 45 yasında
muhakkak konuşmuşlardır zaten konuşma olmuş aralarında

kv dem ciddiye almadım pek dedi.
Anladım, boşverin salağa yatın siz de kullanın parayı. :KK53: Eşiniz her şeyin farkında nasılsa önemli olan o.

Şu an çok hassas dönemdesin dream.
Yerinde olsam hiç bir şeye canımı sıkmam,hatta güler geçerdim.
Şu an senin bol bol dinlenmeye ve keyifli vakit geçirmeye ihtiyacın var.
Rica ederim değil onları hiç kimseye kafanı takma.
Allahım hem senin hem de bebek isteyen herkesin kucağını sağlıkla ve huzurla doldursun inşallah...
canımı sıkmadım aslında
sadece neden bu kadar tutarsız , değişken bunu anlayamıyorum

yani eşime beni şikayet ederken , bana nasıl sen de benim kızımsın diyebiliyor
bu noktada beynim yanıyor benim.

:)

oncelikle mujdeli haber alip hamile oldugunu tez zamanda ogrenirsin insallah saglikla. ikincisi kayinvalden kotu huylari olsa da iyligi biraz daha agir basiyo sanirim. teraziye koy. iyliklerini kotuluklerini. yaklasimini da ona gore yap.

Yuzunuze gulen ama arkanizi dondugunuzde sevmiyorum diyen kisinin durumu karsit tepki gelistirme bu bir savunma mekanizmasi.
Siz hic onlara icinizi acmayin özel durumlarinizi bu insanlarla paylasmayin sonuctalri yine ayni olur bir fark olmaz
Neden bana haber vermiyorsunuz demesine cok guldum kayinvalidenizin onu da mi cagircaktiniz...komik gercekten allah sabit versin ve ins olumlu sonuclanir denemeleriniz

canımı sıkmadım aslında
sadece neden bu kadar tutarsız , değişken bunu anlayamıyorum

yani eşime beni şikayet ederken , bana nasıl sen de benim kızımsın diyebiliyor
bu noktada beynim yanıyor benim.

:)
İyi çok sevindim canını sıkmadığına.
Sana bir şey diyeyim mi bu dünyada dengeli,aklı başında insan (kendim de dahil) yok denecek kadar az. :spor:

parayı kullanın tabi.sizin en doğal hakkınız.zorla gaspetmediniz ya.içlerinden gelerek vermişler.

diğeri de tipik kayınvalide huyları.boşver diyip,geçiceksiniz.sizin yüzünüze canım,kızım diyorsa,siz de öyle davranın.bazı durumlarda salağa yatmak,en doğrusu.

not:kayınvalideyim.ben de kızım, canım diyorum ama,hoşlanmadığım bir huyu için burada konu bile açtım.azıcık var genlerimizde.

Tamam da 2 sene önce henüz tüp bebek tedavisinde değilmişsiniz belki de görümceniz de o kadar önemli olarak aksettirmemiş olabilir o da bilememiş olabilir üstünde durmak konu açmak istememiş olabilir çünkü sürekli olmuyor mu deseler de alınabilirdiniz. Bu işlerin içinde olmayan birisi bunu anlayamaz. Bende 4. denememde hamile kaldım ama iğnelere baksalar o tedaviyle ilgili olduğunu nasıl anlayacaklar anladılarsa neden orada değil de dönünce konu açtılar. 2 senedir hiç konu da açılmamış o zaman yeni yeni başlandığı için kendiliğinden olabilir diye düşünmüşlerdir siz onlara 2 sene açmayınca nereden bilsinler ama sonuç olarak duyarsız da kalmamışlar hiç bilmiyor gibi de davranabilirdi.

Öncelikle şunu söylemek istiyorum ...
Sen tüp bebek tedavisi gören birisin ,neden bunları kafana takıp konuşuyorsun?
Kesinlikle beynini ve ruhunu boşalt.Moralini çok ama çok yüksek tutman gerekiyor.
Boşver kv ne demiş.Para da yollamış ohhh sefanız olsun,keyfini çıkarın harcayın.,
Hele bir minnak bebeğin doğsun ozaman getirirsin burnundan .
Rabbim sana sağlıkla ,bekletmeden kolaylıkla evladını kavuştursun.
Minnacık bir zerre iken çekirdek olsun ,minnacık çekirdekken bir nur olsun inşaALLAH.
Salla gitsin bunları.Neyden mutlu oluyorsan onu düşün onu hayal et.
Ve sana tavsiyem bu süreçte tüp bebek hakkında hiç bir yazı makale veya form okuma.
Kendini önce ALLAH a sonra bilinçli doktoruna bırak.
Umuyorum ki evladın gelecek,tüm kırgınlıkların bitecek.
Sana hep dua edeceğim..
34-gif.1318281

X