• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV`LER KAPATILSIN

7 Şubat Çarşamba bir konudaki yorumunuz

Sorun kayınvalideniz değil ki. Profilinize göre 23 yaşındaymışsınız. Ailenizi karşınıza alarak ve kaçarak evlendiğiniz eşiniz, 4 yıllık evliliğinizin 3 yılında yurtdışındaymış.

Anneler kulübü üyesi olduğunuza göre çocuğunuz da var sanırım. Çocuğunuz kaç yaşında ?

Size göre evliliğinizi mantık evliliği yapan etken nedir ?
Ben sizden korktum 😀

Yaw nedir bu KV den çektiğim. Arkadaşlar bana bir akıl verin. Zamanında KV yanında kısa süreklide olsa yaşayanlar ya da hala yaşamaya devam edenler.
Yahu bir çenesini tutamıyor. Laf söyleyince de adım karşılık veriyor oluyor.
Konuyu kısa özet geçeyim. Gerçi hangi konuyu özet geçiceğimi bilmiyorum ama yeni olanı özet geçeyim.
Kızlar ben eşimle ailemin hem razısı varken hem de razısı yokken evlendim kısaca kaçarak evlendik. O yüzden benim ailem eşime pek sıcak bakmıyor. 4 sene oluyor , evliliğimizin 3 senesi eşimin yurt dışında çalışmasıyla geçti o yüzden aralarında ki buzları bir türlü eritemedim. Eşim aradaki buzları eritmeye pek yaklaşmadı , benim ailemde bir kaç girişimde bulundu ama eşimin hal ve tavırlarını görünce birdaha girişimde bulunmadılar. Eşimde ailem evimize geldiğinde yanlarından kaçıp gider , oturmaz bir 5 dk SINI bile ayırmaz.
Şimdi bugün KV ile otururken konu benim ailemden açıldı , benim küçük kardeşim askere gideceği için ona bir eğlence düzenledik ve benim ailemde kocamı arayıp çağırmadıları için kocam o eğlencede bulunmadı. Benim biricik KV dem bu konuda çok tasa çekmiş niye oğlumu arayıp çağırmadılar dedi. Bende çağırmaya mı şart ben orda bulunuyorsam onunda bulunması gerek. Oda çağırılmayan yere gidilir mi dedi. Bende yakınlık gösterseydi de onlarda çağırma zahmetine giriş seydi dedim. Öyle ce konu kapandı birdaha tek kelime etmedi.
Aslında eğlence düzenlemeden bir gün önce kardeşim evimize geldi eğlenmeye davet etmek için ama eşim her zaman ki gibi kaçıp gittiği için ona söylemedi. KV de bunu çok tasa etmiş. Bana oğlu u savunuyor evet biliyorum ailem de hatalı ama KV ye ne oluyorda karışıyor
Daha buna benzer bir sürü konu var ama bugün Kü konu bu olduğu için bundan örnek verdim. KV olduğu zaman eşimle aramızda bir zıtlaşma oluyor. Şimdi ben bu KV yi ne yapayım siz söyleyin
Sorun burada kb değil ki eşiniz. İşin bu raddeye gelmesinin sebebi eşinizin ailenize karşı olan tavrı.

İhmal etmedim ama ihmal etme mecburiyetine bırakıldım. Her zaman başarılı bir öğrençiydim. Ama işte bazı kişiler bu yönden yana şanslı olmuyor. Ailem le de benim aram iyi eşimin arası iyi olmasada olur. Ne kadar eşim yanlarında bulunmasada, onları görmemden asla esirgemedi beni, her istediğimde gidebildim görebildim . Onlarla konuşabildim. Ama işte bazı şeylerde zaman alıyor
Keske kocanda dese böyle ailemle aram iyi karimin ki iyi olmasada olur dese ama siz kv evinde sadece hizmetcisiniz

Yaw nedir bu KV den çektiğim. Arkadaşlar bana bir akıl verin. Zamanında KV yanında kısa süreklide olsa yaşayanlar ya da hala yaşamaya devam edenler.
Yahu bir çenesini tutamıyor. Laf söyleyince de adım karşılık veriyor oluyor.
Konuyu kısa özet geçeyim. Gerçi hangi konuyu özet geçiceğimi bilmiyorum ama yeni olanı özet geçeyim.
Kızlar ben eşimle ailemin hem razısı varken hem de razısı yokken evlendim kısaca kaçarak evlendik. O yüzden benim ailem eşime pek sıcak bakmıyor. 4 sene oluyor , evliliğimizin 3 senesi eşimin yurt dışında çalışmasıyla geçti o yüzden aralarında ki buzları bir türlü eritemedim. Eşim aradaki buzları eritmeye pek yaklaşmadı , benim ailemde bir kaç girişimde bulundu ama eşimin hal ve tavırlarını görünce birdaha girişimde bulunmadılar. Eşimde ailem evimize geldiğinde yanlarından kaçıp gider , oturmaz bir 5 dk SINI bile ayırmaz.
Şimdi bugün KV ile otururken konu benim ailemden açıldı , benim küçük kardeşim askere gideceği için ona bir eğlence düzenledik ve benim ailemde kocamı arayıp çağırmadıları için kocam o eğlencede bulunmadı. Benim biricik KV dem bu konuda çok tasa çekmiş niye oğlumu arayıp çağırmadılar dedi. Bende çağırmaya mı şart ben orda bulunuyorsam onunda bulunması gerek. Oda çağırılmayan yere gidilir mi dedi. Bende yakınlık gösterseydi de onlarda çağırma zahmetine giriş seydi dedim. Öyle ce konu kapandı birdaha tek kelime etmedi.
Aslında eğlence düzenlemeden bir gün önce kardeşim evimize geldi eğlenmeye davet etmek için ama eşim her zaman ki gibi kaçıp gittiği için ona söylemedi. KV de bunu çok tasa etmiş. Bana oğlu u savunuyor evet biliyorum ailem de hatalı ama KV ye ne oluyorda karışıyor
Daha buna benzer bir sürü konu var ama bugün Kü konu bu olduğu için bundan örnek verdim. KV olduğu zaman eşimle aramızda bir zıtlaşma oluyor. Şimdi ben bu KV yi ne yapayım siz söyleyin
Kocanız hatalı ve suçlu bu kadar. Kayınvalide konuşsa sustaracak ailenize karşı çaba gösterecek ve size saygı duyacak. Ya da baştan ben görüşmüyorum hiçbiriyle bunu bil kabul ediyorsan gel diye size açıklama yapsaymış. İkircikli oynuyor kocanız. En sevmediğim profil. Koca dengeyi kursa kayınvalide deyip durmazsın. Konu yanlış kocamla aile sorunum yazmalıydın. Çünkü klasik kayınvalide laf eder zaten.

Bi kadin tasi sıksa suyunu cikarir. Bak kadinlar hem calisip hem gece cocuk sallayip hem sabahin korunde kalkip ise gidip hem aksam yemeklerini hazirlayip hem temizlik yapabiliyor. Erkeklere bak bide yemek yapsa temizlik yapmaz, cocuk baksa baska bir isi eksik yapar. Ceyiz yapmakta bir marifet, sakın birakma o isi. Paranida gizli tut. 100 kazaniyosan 50 kazandim de. Kimse bilmesin birikimini
Ördüklerimden haberleri varda ne kadara Ördüklerimden haberleri yok o yüzden rahatım o konuda .

Kocanız hatalı ve suçlu bu kadar. Kayınvalide konuşsa sustaracak ailenize karşı çaba gösterecek ve size saygı duyacak. Ya da baştan ben görüşmüyorum hiçbiriyle bunu bil kabul ediyorsan gel diye size açıklama yapsaymış. İkircikli oynuyor kocanız. En sevmediğim profil. Koca dengeyi kursa kayınvalide deyip durmazsın. Konu yanlış kocamla aile sorunum yazmalıydın. Çünkü klasik kayınvalide laf eder zaten.
Ama benim konum kv konusu orda dedim bir sürü konu var ama ben yeni olandan bahsedeyim diye sizler eşimle ailem arasında ki konuya yöneldiniz o daha yanlış geldi size

Evlenmeden önce eşinizin ailenizle arası iyiymiş, evlendikten sonra ailenize karşı nasıl olduysa aniden bir çekingenlik gelmiş biz buna kabaca köprüyü geçene kadar diyoruz, sizinle evlenince ailenizle muhatap olmayı bırakmış çünkü böylesi işine geliyor, bunun 3 yıl yurtdışında olmasıyla alakası da yok çekingenlikle de alakası yok, ailenizin yakınlık kurmak için attığı bütün adımları görmezden gelen insan onlarla görüşmek istemiyordur başka açıklaması yok.

Görgü gereği eve gelen misafirin yanından kaçılmaz, bu ne demek biliyor musunuz ? Sizi istemiyorum sizinle muhatap olmak istemiyorum, hadi kayınvalidesinden kayınpederinden “çekiniyor” diyelim, öyle değil ama hadi öyle kabul edelim, kayınbiraderi davet etmek için ayağına kadar gelmiş, ondan niye kaçtı? Yaşça kendisinden küçük kayınbiraderinden de mi çekindi?

Kusura bakmayın belki eleştirilerim kırıyordur ama siz eşinizin ailenizden kaçmasını yurtdışında çalışmasına, çekingenliğe yorup normal karşılıyorsunuz ama eşiniz anne babanız kardeşiniz misafir olarak geldiğinde çekip giderek saygısızlık yapıyor, onları istemediğini çok da güzel belli ediyor, siz ise ailenizi hatalı buluyorsunuz.

Yine kusura bakmayın lakin inşallah kendi evinize kavuşursunuz ama eşiniz yeni iş kurdum giderleri karşılamak için ekstra paraya ihtiyacım var annemi de yalnız bırakamayız diyerek o evi kiraya verirse şaşırmam, ayrı eve çıksanız bile eşiniz annesine gitmenizi söyleyecek o yüzden öyle olmayacak gibi keskin sözler söylemeyin, sizde bu eş varken kayınvalidenizle sürekli görüşmek zorunda kalırsınız.
Son olarak demişsiniz ki “amac oğlunun haklı olduğunu ortaya atıp oğlunun ailem adım attığında geri çekilmesini sağlıyor”
Eşiniz 28 yaşında değil mi? 28 yaşındaki çoluk çocuk sahibi bir erkek annesinin ağzıyla iş yapıyorsa birey olamamıştır demektir, birey olamayandan da ne eş olur ne baba, bu hikayede üzülen siz olursunuz o yüzden bence bir şekilde kendinize maddi birikim yapın.
Herşeyin bende farkındayım yukarıdada dediğim gibi ben bu şekilde yorumluyorum. Dediğiniz gibide zaten birikim yapıyorum

Kız kaçıran bir adam o aileye karşı mahcup olur,gidip gelip barışmaya çalışır. Sizinki birde kendini kabadayılığa veriyor. Aileniz neden hatalı oluyor bu konuda? Ne yapsın insanlar gelip birde özür mü dinlesinler beyefendiden?
Ben öyle birşey mi dedim

Hem kaçıyorsun, hem eşinin aileni yok sayıp saygısızlık yapmasına izin veriyorsun.
Ama kv olunca istediği gibi oynatıyo seni parmağında sesin çıkmıyor.
Bu aileni yok saymak değilde ne?
Sen hala kocana yaranmak için böyle yapmaya devam et.
Büyükleri yok sayan seni hiç saymaz.
Yarın bir gün seni yok saydığında anlarsın.
Ooooohooo neyse he tamam haklısın

Kadınlar taşı sıksa suyunu çıkarır yorumuna bayıldım.Ne kadar doğru her işi eksik yaparlar yada biz kadınlara kitlemenin yolunu ararlar .Esim bı gün Vileda yapacak evi hortumla yıkanmışa döndürdü bildiğin sel bastı evi.Akilli aklı sıra parkeler kabardı ben güzel yapamıyorum sen daha iyisin diye gaz veriyor.Maksat ev işînden kaçacak.Bende mop aldım.Neyseki onunla daha iyi yapıyor😂
😂😂😂😂😂 Hiç güleceğim yoktu vallaha

Kacmadim ama ilk evliligim görücü usulü oldu cok kisa sürdü kendi akli olmayan bir adamdi küçük yasta yaptim 18 dim bende ama hemen boşadım aileme kostum okudum calistim simdi yeniden evlendim 24 yaşındayım şükür mutlu bir evlilik yaptım suan bile birseyler otursun diye bekliyorum kadinlar gerçekten cok cesaretli hayret ediyorum ya 3 yil yurt disinda kalıyor cocuk yapmaya zaman buluyorlar olan sonra çocuklara oluyor
Ne geliyorsa zaten başımıza bu cesarette geliyor

Bundan sonra mantıklı davranın, eşinizi kendinize bağlayın, kaliteli sohbetleriniz olsun tek konu onun annesi senin ailen olmasın. Fırsat buldukça güzel vakit geçirin. Ailesinin siz ve çocuğu olduğunun bilincine varsın tabi kayınvalide ile aynı evde olduğunuz sürece zor olur.
Eşinizle annesinden kaynaklı gereksiz tartışmalara girmeyin, sudan sebeplerden tripler atmayın, bir dik duruşunuz olsun ama kendinizi de ezdirmeyin.
Bugün kardeşim askere gidecek ve zorlada olsa birazda sizin cesaret vermenizle bugün onuda ailemin içine sokucam bakalım hal ve tavırları nasıl olucak

Back