İşte bu yüzden sizlere sordum çok duygusal ve saf bir yapıya sahibim kabul ediyorum. Bu zamana kadar yaşadığımı evlilik sanmışım. İlk sinir anında böyle yapıyorsa. Önümüzde bir ömür var ve her sinirlendiğinde şiddete eyilimli olduğunu gördüm. Sizler benden daha tecrübeli daha dışa dönüksünüz o yüzden sizlere sorma gereği duydum bazı ergenler koştura koştura laf söylemeye geldiğimi düşünebilir ama ben burda bilgili birinden yardım almak istedim. Yaşanmışlığı olan evliliğin nasıl birşey olduğunu bilen biri herşeyi daha iyi bilir.
İşte bir müsibet bin nasihat tan iyidir diye boşa demiyorlar insan yaşamadan bilemiyor anlamıyor bazı şeyleri.
Ben seni anlıyorum canım benim. Seni suçlamıyorum. Seni suçlayanların, negatif yorum yazanların, dalga geçenlerin hayatları çok mu düzgün sanki ? Başından evlilik geçmeyen ergenuslar seni anlamaz.
Sen eşine aşık oldun. Aileni karşına aldın. Çok seviyordun. Uzağa gitmesine bile göz yumdun. Ekmek parası dedin.
Sürekli sustun. Alttan aldın. Yuvam dağılmasın dedin. Düzelir zamanla dedin. Kalplerine yumuşaklık gelir dedin.
Olmayanı oldurmaya çalıştın. 4 yıl az mı ??
Artık bu işi bitirmenin vakti çoktan geldi.
Denedin olmadı. O kaybetti sen değil !!
Bak tekrar altını çizerek söylüyorum. 3 yıl boyunca senin kocan başka kadınları koynuna aldı. Erkekler sexsiz du ra maz. Oranın kadınları da rahat durmuyor.
Bu adam sana hastalık bulaştırır o kadınlardan. Karısını aldatan çok partnerli erkekler hastalık bulaştırıyor. Kadınlar kocaları yüzünden ne hastalıklarla uğraşıyor bir bilsen !
Bu adam, adam olsa sana vuracağına anasını evden şutlardı.
Evliliğime ne karışıyorsun yuva yıkmak günah evladıma karıma karışma derdi.
Senin bebek odandan yuvandan ona ne ?!
Bak ben 34 yaşındayım. Boşandım. Hayatıma bakıyorum. Çalışıyorum iş ev arası mekik dokuyorum.
Anacı erkekler hala karşıma çıkıyor. Hiç açıklama yapmadan engelliyorum. Selam dahi vermiyorum.
Bu kadın seni hasta eder ablam. Sen akıl ruh beden sağlığını kaybedersin. İyi bir anne olamazsın.
Dön babanın evine. İşe gir. Evladınla huzurlu vakit geçir.
Hor görüldüğün, şiddet gördüğün, 3 yıl yalnız bırakıldığın hapishane senin evin olamaz gülüm