KV`LER KAPATILSIN

Tabikide kötü hissederim. Ailem de hiçbir zaman bu konuda iyi hissetmediğini biliyorum ama bazı şeyleri düzeltmek zaman alıyor tek başıma çabalıyorum çünkü belki bu işin sonunda yıpranan ben olucam ama olsun değer

Bide burdaki üyeleri ciddiye al .Sert de yazsalar gözünü açmak için yazıyorlar.Yorum yapmaları bile iyi birşey ciddiye alıyor ki insanlar yazıyor.Ustelik çok güzel yorum yapanlar var Güzel derken olması gerekeni acı da olsa söylüyorlar.Bence hepsini tek tek oku.Uzuluyor insan bazen bı derde yazarken bu konu için değil belki onlarca konu için....Hani diyorki insan bu kadarmi kafayı kullanamaz bir insan ve sinirlenip patliyorlar .Sözüm size değil konu sahibi.

Senden hiçbirşey olmaz.
İnsan ailesini böyle yok sayıyorsa o kişi iflah olmaz.

Sizin cabalamanizla olmaz o is. Sorun esinizjn zihniyetinde.
Bu kadin benim ailem oldu, cocuklarimin annesi, sevdiğim kadin deyip sizin hatrinizi gozeterek kendi rizasiyla ailenizle irtibat kuracak.
Kizi kaçırdım, cocuguda yaptim, isi yok gucu yok nasilsa terk edemez kafasinda su an. Yani sizi uzmek istemem ama saygi duymadigi o kadar bariz ki. Yapabiliyorsaniz iş bulup calisin derim.

Asla kv yüzünden eşimle tartışmam o konu kv aramda kötü de olsa kapanır sonra gider o yumurtlarsa oğluna zaten eşim de gelir önce durumu sorar sonra arayı düzeltmeye çalışır.
Eşimle aram da iyi sohbet ederiz asla birbirimizi kırmamaya özen gösteririz.
Ama bu evde 4 sene kalabildiğime şaşırıyorum inşallah seneye kurtulucam herşey daha güzel olucak ozaman inanıyorum.

Tabikide kocam da da sorun var ama ben onun bu hatasını 3 sene boyunca bizden uzak kalmasına bağlıyorum. İnşallah sonra düzelir diye temenni ediyorum.
Zavallı üç sene Madagaskar Adalarında bir mağarada yaşadıysa demek, insan görünce kaçıyor. Yoksa başka nasıl bir açıklaması var bu yabaniliğin?

Köy yerinde nerede iş bulucam abla. Ama elimden geldiğince eşimden ayrı birikim yapıyorum. Çeyiz yapıp satıyorum

Köy yerinde nerede iş bulucam abla. Ama elimden geldiğince eşimden ayrı birikim yapıyorum. Çeyiz yapıp satıyorum

Bi kadin tasi sıksa suyunu cikarir. Bak kadinlar hem calisip hem gece cocuk sallayip hem sabahin korunde kalkip ise gidip hem aksam yemeklerini hazirlayip hem temizlik yapabiliyor. Erkeklere bak bide yemek yapsa temizlik yapmaz, cocuk baksa baska bir isi eksik yapar. Ceyiz yapmakta bir marifet, sakın birakma o isi. Paranida gizli tut. 100 kazaniyosan 50 kazandim de. Kimse bilmesin birikimini

Herkesin ortak sorunu kaynanalar bu konuda çok sıkıntılıyım o yüzden Allah yardımcın olsun

Kadınlar taşı sıksa suyunu çıkarır yorumuna bayıldım.Ne kadar doğru her işi eksik yaparlar yada biz kadınlara kitlemenin yolunu ararlar .Esim bı gün Vileda yapacak evi hortumla yıkanmışa döndürdü bildiğin sel bastı evi.Akilli aklı sıra parkeler kabardı ben güzel yapamıyorum sen daha iyisin diye gaz veriyor.Maksat ev işînden kaçacak.Bende mop aldım.Neyseki onunla daha iyi yapıyor

Yahu ne diyon sen ya ne yoksayması nerenle okuyon konuşmaları

Hem kaçıyorsun, hem eşinin aileni yok sayıp saygısızlık yapmasına izin veriyorsun.
Ama kv olunca istediği gibi oynatıyo seni parmağında sesin çıkmıyor.
Bu aileni yok saymak değilde ne?
Sen hala kocana yaranmak için böyle yapmaya devam et.
Büyükleri yok sayan seni hiç saymaz.
Yarın bir gün seni yok saydığında anlarsın.

Bir şey diyicem aileniz değil kocanız bayağı bayağı haksız ve pişkin. Ailenizde sonuna kadar haklı.

Bence mantıksız bir evlilik yaparak ters köşe yapmak istemiş

Kız kaçıran bir adam o aileye karşı mahcup olur,gidip gelip barışmaya çalışır. Sizinki birde kendini kabadayılığa veriyor. Aileniz neden hatalı oluyor bu konuda? Ne yapsın insanlar gelip birde özür mü dinlesinler beyefendiden?

Eşim aslında tavır yapmıyor sadece biraz fazla çekingen ve ailemle sohbetleri olmadığı için değişik davranıyor.

Şuan mecbur olsamda yakında kendine çeki düzen vermezse yeni yapılan evime çıktığımda onu ailesine de 5 dk m bile kalmayacak

Yanisi amac oğlunun haklı olduğunu ortaya atıp oğlunun ailem adım attığında geri çekilmesini sağlıyor

Evlenmeden önce eşinizin ailenizle arası iyiymiş, evlendikten sonra ailenize karşı nasıl olduysa aniden bir çekingenlik gelmiş biz buna kabaca köprüyü geçene kadar diyoruz, sizinle evlenince ailenizle muhatap olmayı bırakmış çünkü böylesi işine geliyor, bunun 3 yıl yurtdışında olmasıyla alakası da yok çekingenlikle de alakası yok, ailenizin yakınlık kurmak için attığı bütün adımları görmezden gelen insan onlarla görüşmek istemiyordur başka açıklaması yok.

Görgü gereği eve gelen misafirin yanından kaçılmaz, bu ne demek biliyor musunuz ? Sizi istemiyorum sizinle muhatap olmak istemiyorum, hadi kayınvalidesinden kayınpederinden “çekiniyor” diyelim, öyle değil ama hadi öyle kabul edelim, kayınbiraderi davet etmek için ayağına kadar gelmiş, ondan niye kaçtı? Yaşça kendisinden küçük kayınbiraderinden de mi çekindi?

Kusura bakmayın belki eleştirilerim kırıyordur ama siz eşinizin ailenizden kaçmasını yurtdışında çalışmasına, çekingenliğe yorup normal karşılıyorsunuz ama eşiniz anne babanız kardeşiniz misafir olarak geldiğinde çekip giderek saygısızlık yapıyor, onları istemediğini çok da güzel belli ediyor, siz ise ailenizi hatalı buluyorsunuz.

Yine kusura bakmayın lakin inşallah kendi evinize kavuşursunuz ama eşiniz yeni iş kurdum giderleri karşılamak için ekstra paraya ihtiyacım var annemi de yalnız bırakamayız diyerek o evi kiraya verirse şaşırmam, ayrı eve çıksanız bile eşiniz annesine gitmenizi söyleyecek o yüzden öyle olmayacak gibi keskin sözler söylemeyin, sizde bu eş varken kayınvalidenizle sürekli görüşmek zorunda kalırsınız.
Son olarak demişsiniz ki “amac oğlunun haklı olduğunu ortaya atıp oğlunun ailem adım attığında geri çekilmesini sağlıyor”
Eşiniz 28 yaşında değil mi? 28 yaşındaki çoluk çocuk sahibi bir erkek annesinin ağzıyla iş yapıyorsa birey olamamıştır demektir, birey olamayandan da ne eş olur ne baba, bu hikayede üzülen siz olursunuz o yüzden bence bir şekilde kendinize maddi birikim yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…