KV`LER KAPATILSIN

Ben sizden korktum

Sorun burada kb değil ki eşiniz. İşin bu raddeye gelmesinin sebebi eşinizin ailenize karşı olan tavrı.

Keske kocanda dese böyle ailemle aram iyi karimin ki iyi olmasada olur dese ama siz kv evinde sadece hizmetcisiniz

Kocanız hatalı ve suçlu bu kadar. Kayınvalide konuşsa sustaracak ailenize karşı çaba gösterecek ve size saygı duyacak. Ya da baştan ben görüşmüyorum hiçbiriyle bunu bil kabul ediyorsan gel diye size açıklama yapsaymış. İkircikli oynuyor kocanız. En sevmediğim profil. Koca dengeyi kursa kayınvalide deyip durmazsın. Konu yanlış kocamla aile sorunum yazmalıydın. Çünkü klasik kayınvalide laf eder zaten.

Ördüklerimden haberleri varda ne kadara Ördüklerimden haberleri yok o yüzden rahatım o konuda .

Ama benim konum kv konusu orda dedim bir sürü konu var ama ben yeni olandan bahsedeyim diye sizler eşimle ailem arasında ki konuya yöneldiniz o daha yanlış geldi size

Herşeyin bende farkındayım yukarıdada dediğim gibi ben bu şekilde yorumluyorum. Dediğiniz gibide zaten birikim yapıyorum

Ben öyle birşey mi dedim

Ooooohooo neyse he tamam haklısın

Hiç güleceğim yoktu vallaha

Ne geliyorsa zaten başımıza bu cesarette geliyor

Bugün kardeşim askere gidecek ve zorlada olsa birazda sizin cesaret vermenizle bugün onuda ailemin içine sokucam bakalım hal ve tavırları nasıl olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…