KV`LER KAPATILSIN

Buna bizzat şahidim kaçan kadının değer olmuyor çünkü o kaçarak kendine değer vermemiş ki. Ailesi çok net dışlıyor kadını ama hâlâ ailesine yaranmak için çaba sarf ediyor,üzücü.
Kacmadim ama ilk evliligim görücü usulü oldu cok kisa sürdü kendi akli olmayan bir adamdi küçük yasta yaptim 18 dim bende ama hemen boşadım aileme kostum okudum calistim simdi yeniden evlendim 24 yaşındayım şükür mutlu bir evlilik yaptım suan bile birseyler otursun diye bekliyorum kadinlar gerçekten cok cesaretli hayret ediyorum ya 3 yil yurt disinda kalıyor cocuk yapmaya zaman buluyorlar olan sonra çocuklara oluyor

Ben eşimin aileme bir saygısızlığını görmedim
Aileniz geldiğinde 5 dakika bile oturmaması, kaçıp gitmesi saygısızlık değil mi yani sizin için? Gerçi kendi ailesinden kaçarak giden birinden duyduğum bu sözlere niye şaşırıyorsam...

Cahil cesareti normal düşünen bir insan bu kararları almaya korkar. Evlilik mutluluk huzur paylaşım demek. Gebelik sürecini, doğum anını eşinden ayrı geçirdi ise çok üzücü. Eşlerin arasında ki bağı güçlendirir, aile oldukları duygusunu geliştirir.

Gerçekten okumak için çok çabaladım ama benim babamın asla öyle bir çabası olmadı hatta hangi üniversiteye gideceğim bile belliydi ama ben 17 yaşındaydım ve arkamda duran bir babam yoktu. Belki de cahil aklımla bana vaad ettikleri şeylere kandım. Bu bir bahanemi tabikide asla ama beni birinin, bizden 4 saat uzakta ki bir üniversiteye götürüp kaydımı oluşturması gerekiyordu ki köy yerinde bunu nasıl yapacağımı asla bilemedim. Bana yardım eden bir destekçim annem vardı o da tek başına birşey yapamadı. Okuma vaadi vermiş ti biricik kv diçiğim onuda arkadaşların dediği gibi kaçanları pek biri değeri olmadığını konça öğrendim.

Beni o cesarete iten sebeplerim vardı. Evet maalesef eşimden ayrı geçirdim o süreçi

Allah mutluluğunuzu bozmasın. İnşallah eşim düzelirde benim böyle birşeye girişmem gerekmez.

Ben ailenin yerinde olsam kapını önünden geçirmem. İlginç olmak neymiş o.zman görürdünüz.
Neyse ki ailem değilsin. Allah sana inşallah hayırlı evlat veride görürüm ben seni bekar halinle böyle konuşmayı.

Beni o cesarete iten sebeplerim vardı. Evet maalesef eşimden ayrı geçirdim o süreçi
Bundan sonra mantıklı davranın, eşinizi kendinize bağlayın, kaliteli sohbetleriniz olsun tek konu onun annesi senin ailen olmasın. Fırsat buldukça güzel vakit geçirin. Ailesinin siz ve çocuğu olduğunun bilincine varsın tabi kayınvalide ile aynı evde olduğunuz sürece zor olur.
Eşinizle annesinden kaynaklı gereksiz tartışmalara girmeyin, sudan sebeplerden tripler atmayın, bir dik duruşunuz olsun ama kendinizi de ezdirmeyin.

İmkanınizin olmadığı mesaja üzüldüm Keşke genede biraz daha gayret etseydiniz.Olan olmuş belliki sizde eğitimi ihmal ettiğiniz için biraz pismansiniz sanki.Bundan sonra ailenizi onore edin Saygı duyun eşinizin ve annesinin saygı duymasını sağlayın.Rest çekin.Siz nasilki onun anneciğine katlaniyorsunuz siz nasilki saygı duyup ses çıkarmıyorsaniz aynı şeyi talep edin.Asla ailenizi eşinize cekistirmeyin.Her zaman geri dönerim havanız olsun.Oda konuşacak ailenizle eş kişisi....Siz nasilki kayınvalidenizin muhabbetine 7 24 katlaniyorsunuz oda bı zahmet gerekeni yapsın.Kayinvalideyide alttan almayın sevgili oğlun yabani ben napabilirim sohbetden hatır gönül anlamaktan anlamiyorsa yetiştirilisi böyle galiba derdim ben yüzüne yüzüne (tabi siz böyle demeyin yumuşatıp daha kibarini söyleyin)Dısatdan olsa eğitiminizi devam edebilseniz ne güzel olur.Aileniz sizin kanatlarınız sakın unutmayın bir gün düşerseniz sadece ona tutunabilirsiniz

Yahu yorumları okursan anlayacaksın ne dediğimide sadece benim yazdığım yorumu okuduğun için yarım anlıyorsun. Onlar geldi istedi kaçma olayı nişanlandıktan sonra. O yüzden mantık dedim çünkü mantıklı buldum. Beni anlıyor, düşünçeli , o zaman ailemlede arası iyiydi kaçtınktan sonra oldu diyorum

Gelin-kayinvalide arasinda sorun varsa bunun sebebi %99 kocadır.
Ya karisindan annesine, annesinden karisina laf tasir,
Ya kendi anasini aramak bile istemezken karisi annesinin etrafında pervane olsun ister
Ya gider karisini annesine kotuler
Bu liste daha uzar.

Esiniz hem bir ailenin evladini kaçırıyor hem o ailenin yuzune bakmiyor. Bir anne olarak hele ki kiz annesi olarak ömür billah nefret ederdim o adamdan. Kizim icin tabiiki evime alirdim ama ictigi su boğazında kalsin diye gozunun icine bakardim. Sizde annesiniz. Binbir emekle buyuttugunuz yavrunuzu kacirip kayinvalide kapisina koysalar, birde damadiniz yüzünüze bakmasa ne hissedersiniz?

İhmal etmedim ama ihmal etme mecburiyetine bırakıldım. Her zaman başarılı bir öğrençiydim. Ama işte bazı kişiler bu yönden yana şanslı olmuyor. Ailem le de benim aram iyi eşimin arası iyi olmasada olur. Ne kadar eşim yanlarında bulunmasada, onları görmemden asla esirgemedi beni, her istediğimde gidebildim görebildim . Onlarla konuşabildim. Ama işte bazı şeylerde zaman alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…