• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV`LER KAPATILSIN

Yaw nedir bu KV den çektiğim. Arkadaşlar bana bir akıl verin. Zamanında KV yanında kısa süreklide olsa yaşayanlar ya da hala yaşamaya devam edenler.
Yahu bir çenesini tutamıyor. Laf söyleyince de adım karşılık veriyor oluyor.
Konuyu kısa özet geçeyim. Gerçi hangi konuyu özet geçiceğimi bilmiyorum ama yeni olanı özet geçeyim.
Kızlar ben eşimle ailemin hem razısı varken hem de razısı yokken evlendim kısaca kaçarak evlendik. O yüzden benim ailem eşime pek sıcak bakmıyor. 4 sene oluyor , evliliğimizin 3 senesi eşimin yurt dışında çalışmasıyla geçti o yüzden aralarında ki buzları bir türlü eritemedim. Eşim aradaki buzları eritmeye pek yaklaşmadı , benim ailemde bir kaç girişimde bulundu ama eşimin hal ve tavırlarını görünce birdaha girişimde bulunmadılar. Eşimde ailem evimize geldiğinde yanlarından kaçıp gider , oturmaz bir 5 dk SINI bile ayırmaz.
Şimdi bugün KV ile otururken konu benim ailemden açıldı , benim küçük kardeşim askere gideceği için ona bir eğlence düzenledik ve benim ailemde kocamı arayıp çağırmadıları için kocam o eğlencede bulunmadı. Benim biricik KV dem bu konuda çok tasa çekmiş niye oğlumu arayıp çağırmadılar dedi. Bende çağırmaya mı şart ben orda bulunuyorsam onunda bulunması gerek. Oda çağırılmayan yere gidilir mi dedi. Bende yakınlık gösterseydi de onlarda çağırma zahmetine giriş seydi dedim. Öyle ce konu kapandı birdaha tek kelime etmedi.
Aslında eğlence düzenlemeden bir gün önce kardeşim evimize geldi eğlenmeye davet etmek için ama eşim her zaman ki gibi kaçıp gittiği için ona söylemedi. KV de bunu çok tasa etmiş. Bana oğlu u savunuyor evet biliyorum ailem de hatalı ama KV ye ne oluyorda karışıyor
Daha buna benzer bir sürü konu var ama bugün Kü konu bu olduğu için bundan örnek verdim. KV olduğu zaman eşimle aramızda bir zıtlaşma oluyor. Şimdi ben bu KV yi ne yapayım siz söyleyin
Kusucam böyle toksik evliliklerden dolayi ayyyy

18 yasinda mantik evliliginde kacmak.
18 yasinda genelde aşik olduk diye cahillik yapip kacarlar. Mantik evliliginde kacmak oldugunu da ilk defa duymus oldum.
Ayrica 18 yasinda cocugun evi olmaz, bahceli ev yaptirma birikimi de olmaz anne babasinindir o ev.
Benim daha fazla aklim yetmemekte. Gidiyorum. 😀
Ayrıca birikim yapan herkes ev sahibi olmasa bile birşey sahibi olabilir ki eşim yurt dışına çıktığı için bırak ev yaptırmayı üstüne arabada alır. O eskiden Di çocuğun çalıştığı para annenin babanın siz çok eskide kalmışsınız.

Eşim 18 yaşında değildi 24 yaşındaydı

Ablacım ne mantık evliliği Allah aşkına, 18 yaşında bir çocuğu kaçırmakta ne mantık var?? kaçarak gitmenin nesi mantık, madem mantııkla evleniyordunuz! ailenden gelip adam gibi isteseydi. Bunun üstüne de basıp 3 yıl gitmiş seni bırakmış öylece böyle evlilik mi olur :KK51: Ailene Allahtan sabır diliyorum, evlat işte iyisini kötüsünü seçemiyorsun damat dedikleri tip de aklı 5 karış havada bence KVler değil akılsız evlatlar ve eşleri kapatılsın!

Son düzenleme:
Kendinize su kötülüğü yapmaya bayılıyorsunuz Müge anlının bi lafi var ya kacan gelinin kiymeti olmaz diye gerçekten öyle biz aile rizasiyla evlenip kiymeti olmayanlari görüyoruz yazık ediyorsunuz kendinize gercekten yazik
İşte o zaman o akılla düşünemedim şimdi olsa yaparmıydım hayır işte niye demişler . Bin müsibet 1 nasihat tan iyidir diye

Kaçarak salaklığı ben yaptımda neyse.
Şuara stresli olduğunda bu konuda üzerine gitmiyorum biraz da kv var o ortalığı karıştırır sırf bu yüzden kavga çıkarırsam evimiz bir yapılsın hayırlısıyla bir ayrılalımda inşallah. KV den ayrı ona ayrı bir çeki düzen ver etik artık
Mantık evliliği yaptım demeyin. Çünkü 18 yaşında küçük bir çocuk mantıklı karar alamaz, almış olsaydınız üniversiteye devam eder elinize mesleğinizi alırdınız.
Gençlik ateşi, hormonların etkisiyle bir çocukluk yapmışsınız umarım ileride pişman olmazsınız.
Kaçmak benim için seçenek dahi değil, küçük yaşta yapılan evliliklere çok karşıyım çünkü tüm tehlikelere açık ve arada çocukta olmuş ise olan masum çocuklara oluyor.

İşte o zaman o akılla düşünemedim şimdi olsa yaparmıydım hayır işte niye demişler . Bin müsibet 1 nasihat tan iyidir diye
Lutfen kendin ve evladin icin bir çocuk daha yapma ve mümkünse hemen ise falan gir o herseye burnunu sokan cak cak öten kayinvalden de cocuga bakiversin bi zahmet sonra gidisata göre boşarsin su herifi ana kuzusu kendi akli olmayan biri net ailesi doldurdugu icin ailenize böyle çünkü bende böyle bir tipi zamaninda bosamistim iyi de yapmisim suan mükemmel bir evliligim var

Kendinize su kötülüğü yapmaya bayılıyorsunuz Müge anlının bi lafi var ya kacan gelinin kiymeti olmaz diye gerçekten öyle biz aile rizasiyla evlenip kiymeti olmayanlari görüyoruz yazık ediyorsunuz kendinize gercekten yazik
Buna bizzat şahidim kaçan kadının değer olmuyor çünkü o kaçarak kendine değer vermemiş ki. Ailesi çok net dışlıyor kadını ama hâlâ ailesine yaranmak için çaba sarf ediyor,üzücü.

Back