KV`LER KAPATILSIN

Kusucam böyle toksik evliliklerden dolayi ayyyy

Ayrıca birikim yapan herkes ev sahibi olmasa bile birşey sahibi olabilir ki eşim yurt dışına çıktığı için bırak ev yaptırmayı üstüne arabada alır. O eskiden Di çocuğun çalıştığı para annenin babanın siz çok eskide kalmışsınız.

Eşim 18 yaşında değildi 24 yaşındaydı

Ablacım ne mantık evliliği Allah aşkına, 18 yaşında bir çocuğu kaçırmakta ne mantık var?? kaçarak gitmenin nesi mantık, madem mantııkla evleniyordunuz! ailenden gelip adam gibi isteseydi. Bunun üstüne de basıp 3 yıl gitmiş seni bırakmış öylece böyle evlilik mi olur Ailene Allahtan sabır diliyorum, evlat işte iyisini kötüsünü seçemiyorsun damat dedikleri tip de aklı 5 karış havada bence KVler değil akılsız evlatlar ve eşleri kapatılsın!

Son düzenleme:
İşte o zaman o akılla düşünemedim şimdi olsa yaparmıydım hayır işte niye demişler . Bin müsibet 1 nasihat tan iyidir diye

Mantık evliliği yaptım demeyin. Çünkü 18 yaşında küçük bir çocuk mantıklı karar alamaz, almış olsaydınız üniversiteye devam eder elinize mesleğinizi alırdınız.
Gençlik ateşi, hormonların etkisiyle bir çocukluk yapmışsınız umarım ileride pişman olmazsınız.
Kaçmak benim için seçenek dahi değil, küçük yaşta yapılan evliliklere çok karşıyım çünkü tüm tehlikelere açık ve arada çocukta olmuş ise olan masum çocuklara oluyor.

İşte o zaman o akılla düşünemedim şimdi olsa yaparmıydım hayır işte niye demişler . Bin müsibet 1 nasihat tan iyidir diye
Lutfen kendin ve evladin icin bir çocuk daha yapma ve mümkünse hemen ise falan gir o herseye burnunu sokan cak cak öten kayinvalden de cocuga bakiversin bi zahmet sonra gidisata göre boşarsin su herifi ana kuzusu kendi akli olmayan biri net ailesi doldurdugu icin ailenize böyle çünkü bende böyle bir tipi zamaninda bosamistim iyi de yapmisim suan mükemmel bir evliligim var

Buna bizzat şahidim kaçan kadının değer olmuyor çünkü o kaçarak kendine değer vermemiş ki. Ailesi çok net dışlıyor kadını ama hâlâ ailesine yaranmak için çaba sarf ediyor,üzücü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…