Kv Kp ve delirmek üzere olan ben

hayır çok abartmıyorsun işten çıkıp onlara daha iyi hizmet etmen gerekir!!!
2 haftalık misafirlik olmaz kaynanana söyle "gidene kadar yemekler ellerinden öper" de
eşin de bir zahmet sana hizmet etmekte ve ev işlerinde yardım etsin. enayilik ve hizmetçilik etmek için evlenmediniz değil mi?

Madem eşiniz 8de geliyor siz de 8 de gidin eve oyalanin ben gider cafede otururum avm gezerim ne bileyim kitapçı gezerim arkadaşımla takılırım eve geç giderim.
Niye gidip onları eyleyeyim yahu 15gun bir de az da değil yani.
Hergün uydurun bir şey mesai şu bu geç gidin eve e o saatte gidince zaten yemek ye dus al çay iç 10 olur saat yarim saat oturur yoruldum diye yatarsınız.
Yarın da idare ederiz makarna çorba yaparız deyin geçin küsen kumese girsin.
Ben sizi hatalı buldum sesiniz çıksın biraz koskoca kadinsiniz eşinize bari yüklenin .

çalışan insana acımıyorlarsa
sende acıma bana demişlerdi akrabalar
sana geleceğiz diye gelin buyrun mutfak orda
beraber yapar yeriz dedim

Sizi düşünmeyen insanlar için kendinizi neden bu kadar paralıyorsunuz? Yani bir çorba makarna yaparsanız ne olur ne derler? Velev ki dediler, yorgun oluyorum bu kadar yapabiliyorum, mutfağa girip sen yapabilirsin ane demek niye zor ?

Düşünceli insanlar olsalar feda olsun derim ama böyle bencillere tırnağımı kıpırdatmam.

çalışan insana acımıyorlarsa
sende acıma bana demişlerdi akrabalar
sana geleceğiz diye gelin buyrun mutfak orda
beraber yapar yeriz dedim
benim 40 ım yeni çıkmış.
2 bebekle ben perişan, ev perişan. kırıntı yemeye vakit bulabiliyorum sadece.

eşimin ablaları, eşleri, çocukları, cümbür cemaat bebek görmeye geleceğiz deyince evi eşime temizlettim. 20 tane lahmacun, ayran sipariş ettik.
yediler gittiler.

bazen böyle davranmaya mecbur bırakıyorlar.

Öğrenci mi bunlar ne alaka şubat tatili ? Akşama kadar evde yatacağına yapsın bi zahmet kayınvaliden. Eksik olan şeyleride kayınpederin gitsin marketten alsın hem gezmiş olur. Yapma,yorma kendini..

Eklemeden geçemedim,eşinizle konuşun,eşiniz kaçta geliyorsa o saatte gidin eve,gezin tozun,arkadaşlarınızla buluşun,kayınvalideniz yemek yapmamış yememiş olursa hala eşinizle girin mutfağa iki günlük yemek yapın. Iki gün yensin. Ogluşuna kıyamaz kayınvalideniz bir kac güne pişirmeye başlar. 8e kadar ac kalmak istemez zaten.
Yarinın yemeği falan derse anne 2 günlük yaptık yarında yeriz mesaiye kaliyorum zaten yorgunum dersiniz.

Bütün sır altta kalmamaktan cevaplarini pat diye vermekten geçiyor. Ne yapiyon kj yoruluyon dediği zaman "sabahin şu saatinden bu saate kadar it gibi elin işinde çalışıyorum daha baska ne yapmam gerek" diyin direkt.

Valla en güzelini yapmışsınız.
Bende doğumdan sonra gelene gidene uzun bir süre hazır aldım,elimin altında hazır birşeyler bulundurdum. Hatta kızım çok ağlardı misafir gelince. Aldıklarımi masaya koyup,çayı demleyip odada kızımı uyutmaya gittigim cok olmuştur. Arkadaş,akraba kimse gelen çayinı koyup tabağıni doldurup yemiştir yani.
Hiçte cekinmem. Bende gitsem aynı durumdaki arkadaşıma hizmet beklemem zaten.

en güzeli,
ilk evlendiğim zaman eşimin akrabası size geliyorum demişti bende yorgun argın koştur koştur dört başı mamur sofra kurmuştum ama adam gelmeyeceğim dedi dalga geçer gibi bende dedim eşime bundan sonra hazır tavuk alır pilavla ayranla servis ederim fazlasını göremezler

Yorgunum yapamam eksili kofte.diyceksin.

Sessiz kalmayin yahu boyle durumlarda.

Kendinizi ezdirmeyin bu kadar

Evinizi otel gibi görmüşler sanırım, çocuk bakmaktan yorulup gelmişler herhalde. Torununa baktığına göre kızı da çalışıyor, ona yemek yapıyordur belki de. Bu kaynanalar gelinlerine lafa gelince sen de evladımsın der ama icraat sıfır. Yazık kız bütün gün çalışıyor, erkenden yollara çıkıyor bari ben buradayken yemek işini düşünmesin diyebilirdi insanlık adına. Ha mecbur değil kimse elbette ama yapmak istemiyorsa, dinlenmek istiyorsa çalışan kadının evine de o zaman o kadar uzun süreli gelmesinler, bir otel bulsunlar dinlensinler.

Canim benim sen neden bu durumdan rahatsizligini dile getirmiyorsun?isten yorgun argin geliyorsun diyelim yemek yapmiyor,basit birseyler yap gecistr,yapamam ben zaten yorgunum de sen eger kendini dusunmezsen baskasi seni hic dusunmez

benim annem geldiğinde yemeğini getirir, kayınvalide bekler
bende en çok mutfağa girip bir şey lazım mı demesine sinir olurum
yemek hazırlıyoruz tabiki lazım

gelip demese bile eşim yardım eder zaten

Allah yardimciniz olsun. Disaridan sipalris verin hazir ev yemekleri yapan bayanlar var onlara yaptirun. Ay cok sinir oldum kv denize. Bencil dusuncesiz kadin

Ben olsam bir çorba bir makarna yeter. Ertesi gün yoğurtlu makarna bir gün de dışarıdan söylerdim. Beğenirse yesin beğenmezse güle gule

Eşiniz biliyor muydu işe gitmediğinizi?Her eş aynı anlayışa sahip değil eş arkanda olmazsa seni düşünmezse o kv den çok tepki gösterir onlarla birlik olup burnundan getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…