- 23 Ağustos 2016
- 5.861
- 3.700
- 93
- Konu Sahibi EsraLgnEsra
-
hayır çok abartmıyorsun işten çıkıp onlara daha iyi hizmet etmen gerekir!!!Merhaba kızlar.
Eşimle beraber farklı bir şehirde yaşıyoruz. İşle ilgili sorun ve sıkıntıların yoğun olduğu bir dönem yaşıyorum. Çalıştığım yer çok yoğun ve personel sıkıntısından dolayı yalnız çalışıyorum. Öyle ki bazen tuvalete bike gidemiyorum
Sıkıntımıza gelecek olursak şubat tatili diye kv kp bize geldiler yatılı. Tatil boyunca da burdalar. İşten o kadar yorgun geliyorum ki akşam 5 oluyor eve gitmem. Normalde olsa makarna çorba vs idare ederiz ama misafir var ve dötr dörtlük ağırlanmak istiyorlar. Akşam 5 e kadar bekliyorlar öğlen yemeği için ben gelince hazırlamamı bekliyorlar akşam yemeği zaten bende bulaşıktı çaydı derken mutfaktan çıkamıyorum. Ertesi günün yemeğini yaptırıyor sonra. Ama öyle basit yemekler değil uğraştırıcı zor yemekler. Kafam attı atacak mutfaktan çıkmam gece 11 i buluyor. Bilerek yaptığını düşünüyorum artık. Ben gelene kadar yapabilir bişeyler ama yapmıyor. Meyvesiydi tatlısıydı çereziydi vallahi deliricem artık acil yardım !! Ne yapabilirim çok mu abartıyorum
Not: Her gece uyumadan önce kadınlar klubünü okuyarak uyurum. Acayip zevkli oluyor. Onu bile yapamaz oldum yatağa girer girmez sızıyorum
benim 40 ım yeni çıkmış.çalışan insana acımıyorlarsa
sende acıma bana demişlerdi akrabalar
sana geleceğiz diye gelin buyrun mutfak orda
beraber yapar yeriz dedim
Ne yapıyon ki yoruluyon diyor tavır konuşma aynen böyle :) nöbetten çıkar kahvaltı hazırlardım hiç uyumadan evimin battığına mı yanayım kullanıldığıma mı bilemedim. Her yer darmadağınık eve girmek istemiyor canım.
Valla en güzelini yapmışsınız.benim 40 ım yeni çıkmış.
2 bebekle ben perişan, ev perişan. kırıntı yemeye vakit bulabiliyorum sadece.
eşimin ablaları, eşleri, çocukları, cümbür cemaat bebek görmeye geleceğiz deyince evi eşime temizlettim. 20 tane lahmacun, ayran sipariş ettik.
yediler gittiler.
bazen böyle davranmaya mecbur bırakıyorlar.
en güzeli,benim 40 ım yeni çıkmış.
2 bebekle ben perişan, ev perişan. kırıntı yemeye vakit bulabiliyorum sadece.
eşimin ablaları, eşleri, çocukları, cümbür cemaat bebek görmeye geleceğiz deyince evi eşime temizlettim. 20 tane lahmacun, ayran sipariş ettik.
yediler gittiler.
bazen böyle davranmaya mecbur bırakıyorlar.
Yorgunum yapamam eksili kofte.diyceksin.Ya bide sarma dolma bizim yöresel yemek ekşili köfte öyle yemekler bekliyor. Gece 11 e kadar ekşili köfte yuvarladık :) elimde sinir sıkışması var diyor ki ben öldüremem köftesini sen yoğur. Bir insan bu kadar düşüncesiz olur mu
evet kendi annemle kıyaslıyorum da
annem bile eşim seviyor diye corba yapsa nohut yapsa dolma yapsa saklama kabına koyar işyerime getiriri aksam eve götür diye
benim sevmediğim yemekler birde eşimin sevdikleri yani:)
annem tek laf etmez
kv dem her geldiğinde kontes gibi oturur ikimiz de çalışıyoruz
zaten sallana sallana gelir onu hiç yazmıyorum
ve her geldiğinde evimize sürekli ağlar , ben cok fedakar anneyim benim gibi düşünceli anne yok der.
yemek yeriz eşimle ben toplarız
kahvaltı hazırlanacak eşimle ben hazırlar cagırırız bir tabak alıp da koymaz masaya
eşim sağolsun destektir
lafını etmez
hatta aksam çay meyve ikramlarını eşim yapar
Eşiniz biliyor muydu işe gitmediğinizi?Her eş aynı anlayışa sahip değil eş arkanda olmazsa seni düşünmezse o kv den çok tepki gösterir onlarla birlik olup burnundan getirirbenim kv de de aynı seyı bana yapmıstı
oturmus tv ızlemıs butun gun
eşimle aksam 8 de evde olduk bir baktık hıcbırsey hazırlamamıs
eşimle ben mutfaga girdik o saatten snr yemek yaptık
ertesi gün de ben eve gec gittim baya mesaideyim diye:)
makarna yapmıs , eşim de tavuk pişirmiş benı beklemısler
daha sonraki gün çok yorgunum dedim yapmadım bırsey
dısarı cıktık yemege
ertesi gün de ct gunuydu anneme kactım işe diye tüm gün
pz gunu ben gideyim istanbula dedi
sen bilirsin anne dedim, gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?