Kv Kp ve delirmek üzere olan ben

Eşiniz kör mü benim eşim hep şakayla karışık karımı yormayın karıma iş yaptırmayın ben yaptırmıyorum ona der biyerde tabak kaldırsam takılır ben karımı iş yaptırmaya getirmedim diye eşiniz konuşsun yemekte

benim kv aynen böyle. kızına gidince bütün herşeyi yapıyor bize gelince yemek yapma saatlerinde hep başı ağrır içeri kaçardı. eşime bulaşık işlerini devretmiştim o dönemde. akşam işten gelince bütün işler sende annenler benim enerjimi bitirdi diyordum. y. dışında yaşadığımızda sık sık dışarı çıkarıyorduk. bir kerede biz tr de yaşarken gelmişlerdi.3 aydan fazla kaldılar. eşim y.dışında çalışıyor bunlar bana geldi kalmaya.
birkeresinde idrar yolu enfeksiyonu oldum kan işiyorum artık o haldeyim. dedim siz yapın birşeyler ben yatacağım. kalktım yapmış yemeği yemişler ama bir dirhem birşey bırakmamışlar bana, hediye bulaşığı masa üstünde bırakıp geçmişler salona. ondan sonra iyileşir iyileşmez eşimin yanına kaçtım kızımla. biz gidince mecbur gitti onlarda.sonrasında birkere bile buyur etmedim. kendileri arayıp geldiler sonra. yine aynı devam edince bir cinnet geçirip kovdum evden o oldu. ondan sonra eşim geldi bunlarda geldi ara düzelsin diyeymiş. benim kv sürekli ortalığı toplar, bulaşık yıkar oldu. mutfakta hiç yalnız bırakmıyor beni. sürekli yardım etmeler. eşime dedim illa kovmam mı gerekiyordu bunun olması için, en baştan düzgün davransalardı nolurdu diye. boşver onlara bu lazımmış birşey olmaz dedi.

Sende bir insan evladisin bu ne vicdansizlik ben olsam mesai falan diye gec giderim takilirim bi yerlere ayiptir gunahtir yapıp yesinler hizmetcimi zannetmisler seni

Vallahi anlamıyorum. Kadının anne babası gelince damat ne yapıyor. Sohbet ederse ne ala. Hatta gidip yatabilir bile kimse problem etmez adam evinde rahat etsin denir. Zten bir kere mutfağa girip tüm o işleri yapsa hemen rest çeker hiç acımaz.Peki neden erkek ailelerine bu kadar hizmet ediliyor. Onun anne babası o yapsın. Eşinin ailesi için hayatta yapmaz bari kendi ana babasına baksın.

Madem siz yemek yapıyorsunuz o zaman bulaşığı eşiniz halledecek. Ayıp ya. Merhametsizliğin de bir sınırı olur bu nedir. Madalya mı takacaklar sanki. Benim de eşimin ailesi gelecek iki gün sonra. Eşimle temizlik yaptık. Onlar gelince hizmette edecek. Onlarda kabahat yo. Bence kabahatinden büyüğü sizde ve eşinizde

eşimi arar bazen eşim açar efendim diye
kvde den ses yok:KK70:
Eşim anne orda mısın der
burnunu çeker kv
eşim anne ne oldu der
kv konusmaıycam yavrum der eşimin suratına kapar
:KK70:

Konusamayacaksan ne arıyorsun be kadın
Uyuz ya nefret edıyorum kendısınden
kendine bu kadar bakan dikkat eden hayatını yaayan bir kadın tanımadım ama kendini bu kadar ezik muhtaç göstermeyi başaran bir kadın da tanımadım
hep mağdur hep küççük emrah:KK70:
İnanamadım mantık nedir yaa hep bi mağdur hep bi ağlak üff çok sıkıldım valla

Merhaba kızlar.
Eşimle beraber farklı bir şehirde yaşıyoruz. İşle ilgili sorun ve sıkıntıların yoğun olduğu bir dönem yaşıyorum. Çalıştığım yer çok yoğun ve personel sıkıntısından dolayı yalnız çalışıyorum. Öyle ki bazen tuvalete bike gidemiyorum:KK43:
Sıkıntımıza gelecek olursak şubat tatili diye kv kp bize geldiler yatılı. Tatil boyunca da burdalar. İşten o kadar yorgun geliyorum ki akşam 5 oluyor eve gitmem. Normalde olsa makarna çorba vs idare ederiz ama misafir var ve dötr dörtlük ağırlanmak istiyorlar. Akşam 5 e kadar bekliyorlar öğlen yemeği için ben gelince hazırlamamı bekliyorlar akşam yemeği zaten bende bulaşıktı çaydı derken mutfaktan çıkamıyorum. Ertesi günün yemeğini yaptırıyor sonra. Ama öyle basit yemekler değil uğraştırıcı zor yemekler. Kafam attı atacak mutfaktan çıkmam gece 11 i buluyor. Bilerek yaptığını düşünüyorum artık. Ben gelene kadar yapabilir bişeyler ama yapmıyor. Meyvesiydi tatlısıydı çereziydi vallahi deliricem artık acil yardım !! Ne yapabilirim çok mu abartıyorum
Not: Her gece uyumadan önce kadınlar klubünü okuyarak uyurum. Acayip zevkli oluyor. Onu bile yapamaz oldum yatağa girer girmez sızıyorum

Kayınvalidenle kayınpederin okula mı gidiyor gündüz yapsın yemek ne alaka akşama kadar seni mi bekliyorlar eşiniz annesini uyarmalı

Vallahi anlamıyorum. Kadının anne babası gelince damat ne yapıyor. Sohbet ederse ne ala. Hatta gidip yatabilir bile kimse problem etmez adam evinde rahat etsin denir. Zten bir kere mutfağa girip tüm o işleri yapsa hemen rest çeker hiç acımaz.Peki neden erkek ailelerine bu kadar hizmet ediliyor. Onun anne babası o yapsın. Eşinin ailesi için hayatta yapmaz bari kendi ana babasına baksın.

Madem siz yemek yapıyorsunuz o zaman bulaşığı eşiniz halledecek. Ayıp ya. Merhametsizliğin de bir sınırı olur bu nedir. Madalya mı takacaklar sanki. Benim de eşimin ailesi gelecek iki gün sonra. Eşimle temizlik yaptık. Onlar gelince hizmette edecek. Onlarda kabahat yo. Bence kabahatinden büyüğü sizde ve eşinizde
Ay ağzına sağlık hiç bu açıdan bakmamıştım resmen aydınlandım

Sinirlerim bozuldu burda yau sizi anneniz bu mendebur suratliya kole olasiniz diye mi yetistirmis ..yau ahh yazik esine kiyamiyomus o seni vicik doye eziyo ama Rabbim bize bu kadar kiymet vermisken biz kendimizi sevmiyoruz bu insanciklara hizmet ediyoruz yahu ben calismiyorken katlanamadim 1 hafta tabi bizde temizlik sorunu vardi kp cok pisti kendisi ondan..neyse kendinizi sevin yoksa siz daha cok ezilirsiniz ve bu hayatta ezilenlerin kiymeti bilinmiyor hakkini soke soke alacaksin o kocandan sus esyasi heralde kendisi..ben calismadigim halde ex esim en azinda yemek yapmaktan ev temizlemeye kadar yardim ederdi ki kv de yapardi yemek ..cok ezdirmissiniz kendinizi yazik size bence evlilik oturmadan cocuk yapmayin travma yasatirlar size imkaniniz varsa psikologa gidin konusun..siz muhtemelen icinde bulundugunuz durumu kabul edip caresizlik yasiyorsunuz ama caresi var

Ya bide sarma dolma bizim yöresel yemek ekşili köfte öyle yemekler bekliyor. Gece 11 e kadar ekşili köfte yuvarladık :) elimde sinir sıkışması var diyor ki ben öldüremem köftesini sen yoğur. Bir insan bu kadar düşüncesiz olur mu
Cagir oglunu yapsin.Bu ne düşüncesizlik.Ay bunlafim ya .Kizi olsa kiyamaz ama nede olsa gelinsin umrunda mi. Ogluna soyle aksam o yemek yapsin

Kaç günleri kaldı ? Az kalmışsa yapacak bşy yok yemekleri Çokça yap 2 gün yensin bir akşam da dışarda yemeyi teklif et birkaç akşam hazır Al olay çözülür

ayy nefret ediyorum böyle yiyici tiplerden.

yemek filan yapma, işten gelince hastayım de yat aşağı, kendileri napıyolarsa yapsınlar.

Yapmasan da küsüyorlar. Kv kişisi bir keresinde iyi geceler demediğim için küsmüştü. Halbuki demiştim. İçten dememişim soruyormuşum ne yersiniz diye de sanki yarım ağızla gibiymiş. Böyle uyduruk sebeplerden küsmüşlerdi

Fazla yüz veriyorsun diye kiziyorlar. Bide ogluşlarindan yüz bulduklari için.

Mizaçin sert olsa, azcik cazgir gelin olsan, gör bakalim ne kadar değerli olacagini. Kv'den sabahtan kendisi yemek yapardi :)

Artik kaç gün sizdeler, misafirlik bitti. Artik yemek yapma. Yorgunum de. Yaptiğindada makarna pilav felan takil. Sen kendine bakmazsan, kimse bakmaz. Kendini yirtsan bile bu kadina yaranamazsa. Öyle oluncada bare rahatina bakip yaranma :)

Valla en güzelini yapmışsınız.
Bende doğumdan sonra gelene gidene uzun bir süre hazır aldım,elimin altında hazır birşeyler bulundurdum. Hatta kızım çok ağlardı misafir gelince. Aldıklarımi masaya koyup,çayı demleyip odada kızımı uyutmaya gittigim cok olmuştur. Arkadaş,akraba kimse gelen çayinı koyup tabağıni doldurup yemiştir yani.
Hiçte cekinmem. Bende gitsem aynı durumdaki arkadaşıma hizmet beklemem zaten.
aynen.
büyük kıskanır, yapışır anneye.
küçük ya memede, ya ayakta, ya altı kirlenir.

neyse ki geçti o günler.

İnşallah sağlıkla alırsın evladını kucağına.

İlahi nirra :) güldürdün beni çok mantıklı aslında :) bende diyorum beklemeyin diye yeni acıktık diyor. Akşam 5 te öğlen yemeği olur mu ?
Yemek yapmamaya niyetli ise sabah kahvaltısı bile akşam beşte olur. Ya KVlerin yemek yapmamak gibi enteresan bir dirençleri var kendi kızlarının evi olsa yaparlar ama gelin olunca bir değişik bakıyorlar olaya. Birde mesela bir işin ucundan tutunca çok karışıyorlar. Siz şimdi yemek yapmıyorlar diyorsunuz ya yapınca daha büyük sorun bir gelmişsin mutfağın düzeni değişmiş

Merhaba kızlar.
Eşimle beraber farklı bir şehirde yaşıyoruz. İşle ilgili sorun ve sıkıntıların yoğun olduğu bir dönem yaşıyorum. Çalıştığım yer çok yoğun ve personel sıkıntısından dolayı yalnız çalışıyorum. Öyle ki bazen tuvalete bike gidemiyorum:KK43:
Sıkıntımıza gelecek olursak şubat tatili diye kv kp bize geldiler yatılı. Tatil boyunca da burdalar. İşten o kadar yorgun geliyorum ki akşam 5 oluyor eve gitmem. Normalde olsa makarna çorba vs idare ederiz ama misafir var ve dötr dörtlük ağırlanmak istiyorlar. Akşam 5 e kadar bekliyorlar öğlen yemeği için ben gelince hazırlamamı bekliyorlar akşam yemeği zaten bende bulaşıktı çaydı derken mutfaktan çıkamıyorum. Ertesi günün yemeğini yaptırıyor sonra. Ama öyle basit yemekler değil uğraştırıcı zor yemekler. Kafam attı atacak mutfaktan çıkmam gece 11 i buluyor. Bilerek yaptığını düşünüyorum artık. Ben gelene kadar yapabilir bişeyler ama yapmıyor. Meyvesiydi tatlısıydı çereziydi vallahi deliricem artık acil yardım !! Ne yapabilirim çok mu abartıyorum
Not: Her gece uyumadan önce kadınlar klubünü okuyarak uyurum. Acayip zevkli oluyor. Onu bile yapamaz oldum yatağa girer girmez sızıyorum
Kızz.. işin çok zor valla. kv yemek yapmaya üşendiğinden yeni acıktık diyomuşlar her akşam meyve tatlı da yemeyi versinler anlayışsız insanlar , misafirlik 3 günden sonra sıkıyor insanı mecburen katlanmaya devam ...

aynen.
büyük kıskanır, yapışır anneye.
küçük ya memede, ya ayakta, ya altı kirlenir.

neyse ki geçti o günler.

İnşallah sağlıkla alırsın evladını kucağına.
Çocukla zor yani bu işler ki ben tek çocukla zorlandım,seni tahmin bile edemiyorum iki çocukla cidden zor. Sağlikla büyüsünler.
Sağolasın canım inşallah,bakalım iki çocukla benim halim ne olacak.

Çocukla zor yani bu işler ki ben tek çocukla zorlandım,seni tahmin bile edemiyorum iki çocukla cidden zor. Sağlikla büyüsünler.
Sağolasın canım inşallah,bakalım iki çocukla benim halim ne olacak.
ben üçledim.
darısı sana :halay::halay:

Allah yardımcın olsun.

hem zor, hem kolay, hem güzel :)

Merhaba kızlar.
Yapmayın zor yemekler memnun olmayan kalksın kendisi yapsın. Çalışmasanız neysede biraz anlayış yahu

Ya bide sarma dolma bizim yöresel yemek ekşili köfte öyle yemekler bekliyor. Gece 11 e kadar ekşili köfte yuvarladık :) elimde sinir sıkışması var diyor ki ben öldüremem köftesini sen yoğur. Bir insan bu kadar düşüncesiz olur mu
Kocan ne yapıyor bu arada sen mutfaktayken? İki sefer oğlunu sok mutfağa bak nasıl her şeyi öldürüyor.

Back