Merhaba kızlar.
Eşimle beraber farklı bir şehirde yaşıyoruz. İşle ilgili sorun ve sıkıntıların yoğun olduğu bir dönem yaşıyorum. Çalıştığım yer çok yoğun ve personel sıkıntısından dolayı yalnız çalışıyorum. Öyle ki bazen tuvalete bike gidemiyorum
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Sıkıntımıza gelecek olursak şubat tatili diye kv kp bize geldiler yatılı. Tatil boyunca da burdalar. İşten o kadar yorgun geliyorum ki akşam 5 oluyor eve gitmem. Normalde olsa makarna çorba vs idare ederiz ama misafir var ve dötr dörtlük ağırlanmak istiyorlar. Akşam 5 e kadar bekliyorlar öğlen yemeği için ben gelince hazırlamamı bekliyorlar akşam yemeği zaten bende bulaşıktı çaydı derken mutfaktan çıkamıyorum. Ertesi günün yemeğini yaptırıyor sonra. Ama öyle basit yemekler değil uğraştırıcı zor yemekler. Kafam attı atacak mutfaktan çıkmam gece 11 i buluyor. Bilerek yaptığını düşünüyorum artık. Ben gelene kadar yapabilir bişeyler ama yapmıyor. Meyvesiydi tatlısıydı çereziydi vallahi deliricem artık acil yardım !! Ne yapabilirim çok mu abartıyorum
Not: Her gece uyumadan önce kadınlar klubünü okuyarak uyurum. Acayip zevkli oluyor. Onu bile yapamaz oldum yatağa girer girmez sızıyorum
Kolay gelsin
Aynı şey benimde başıma geldi
Evlendigimziin ilk yılı şubat tatilinde geldiler
40 gün kadar kaldılar
Ne anlayissizliksa bilemiyorum
Arada 15 gün tatilim var yeni evliyim onlarla uğraştım sabah akşam sonra okul başladı yine aynı
Yorgun eve gel yap et derken telef oldum
Hadi susayım ilk kez geldiler dedim
Kalın desek daha gitmeye niyetleri yoktu
Ertesi sene yine geldiler bu defa çocuk oldu bahanesiyle
Beni çileden çıkardılar en son
Kv yerinden kımıldamaz sınır etti beni
Bir yandan bebekle uğraş gece gündüz uyuma
Bir yandan kv kp
Sürat astim biraz anlaşın falan diye ama tık yok
En son sinirlendim
Habersiz de gelmişlerdi
Ben annemlerdeydim başka şehirde