Kv Kp ve delirmek üzere olan ben

tüm gün çekemezdim onu
hadi hafta içi evde yokum aksam idare ediyorum
yataktan kalkınca bir baslıyor konusmaya inan yatana kadar 1 dakika ara vermıyor
sıkılıyorum napayım :)
eneeee sendeki de mi susmuyor hastalık o ya bende de var yılda bir kere 2 hafta nabııııcan ağaç kovuğundan çıkarmadıkki herifleri:D

İşim radyasyonla zaten duş almam şart. İki gün üst üste duş aldım işten gelince üçüncü gün surat beş karış. Sürekli bi ilgi alaka bekliyorlar. Eşim geç geliyor o yüzden hep ben ilgilenmek zorunda kalıyorum. Dün bide iş getirmiş eve geç saate kadar çalıştı. Patladım artık dedim ki biraz ilgilen şu işi bırak öylece bıraktı
Yahu lütfen ama lütfen surat asmalarına aldırmayın.Radyasyona maruz kaldığınız bir işten etkisini azaltmak için duş almanıza mı surat yapıyorlar? Eşiniz izin alsın madem.Ay çatladım bu ne rahatlık ya !!

eneeee sendeki de mi susmuyor hastalık o ya bende de var yılda bir kere 2 hafta nabııııcan ağaç kovuğundan çıkarmadıkki herifleri:KK70:
yok benimki 2 hafta sürmez
senede ıkı gün falan görürüm ama onda bile sabredemem
mesela kahvaltı yapıyoruz ya
bir baslar
bu sitede kaç blok var annecim
genelde nereliler yasıyor
civarda okul var mı
özel okul mu var devlet okulu mu
kapıcınız hangi blokta yasıyor
kapıcınız nereli
genç mi cocukları var mı
sonra yoneticiye gecer
yonetıcı hangi blokta
otoparkınız kaç araba alıyor
bu sokak direkleri yeni mi yapıldı yoksa siz geldiğinzide var mıydı
otoparkınızın kumandasını nerden aldınız
baban evi satmıstı ya parasını ne yaptı
bankaya mı koydu yoksa baska birsey mı alacak
benım yakın bir arkadasım var kızı hıc gormedı onu sorar hep
çalışıyor mu
cocuk düşünuyor mu
doğururursa annesi kv desi hayatta mı kım bakacak cocuguna
e yası da var çalışmaz artık kendi baksın
ne kadar maası var ki kızın
kocası nereli
ne zamandır arkadasın
asıl buralılar mı falan :D

Sordugu soruların hepsine bilmiyorum hiç de merak etmedim ben diyorum
be kardesim hala soruyor

Merhaba kızlar.
Eşimle beraber farklı bir şehirde yaşıyoruz. İşle ilgili sorun ve sıkıntıların yoğun olduğu bir dönem yaşıyorum. Çalıştığım yer çok yoğun ve personel sıkıntısından dolayı yalnız çalışıyorum. Öyle ki bazen tuvalete bike gidemiyorum:KK43:
Sıkıntımıza gelecek olursak şubat tatili diye kv kp bize geldiler yatılı. Tatil boyunca da burdalar. İşten o kadar yorgun geliyorum ki akşam 5 oluyor eve gitmem. Normalde olsa makarna çorba vs idare ederiz ama misafir var ve dötr dörtlük ağırlanmak istiyorlar. Akşam 5 e kadar bekliyorlar öğlen yemeği için ben gelince hazırlamamı bekliyorlar akşam yemeği zaten bende bulaşıktı çaydı derken mutfaktan çıkamıyorum. Ertesi günün yemeğini yaptırıyor sonra. Ama öyle basit yemekler değil uğraştırıcı zor yemekler. Kafam attı atacak mutfaktan çıkmam gece 11 i buluyor. Bilerek yaptığını düşünüyorum artık. Ben gelene kadar yapabilir bişeyler ama yapmıyor. Meyvesiydi tatlısıydı çereziydi vallahi deliricem artık acil yardım !! Ne yapabilirim çok mu abartıyorum
Not: Her gece uyumadan önce kadınlar klubünü okuyarak uyurum. Acayip zevkli oluyor. Onu bile yapamaz oldum yatağa girer girmez sızıyorum
Yaa ne kadar düşüncesiz insanlar. Her akşam tatlı, çerez vs. yapmak zorunda değilsiniz. Biraz halden anlayan, merhametli insanlar olsalar dört dörtlük hizmet hak ederler tamam sizde seve seve yaparsınız ama hak etmiyolar. Bırakın çok yorgun olunca 10- 11 gibi kusura bakmayın çok yoruldum bugün deyip geçin odanıza dinlenin.

Misafiri çok severim yedirip içimeyi memnun etmeyi ama böyle insanlar olunca yapmak istemiyo insan ben öyleyim.

evet kendi annemle kıyaslıyorum da
annem bile eşim seviyor diye corba yapsa nohut yapsa dolma yapsa saklama kabına koyar işyerime getiriri aksam eve götür diye
benim sevmediğim yemekler birde eşimin sevdikleri yani:)

annem tek laf etmez
kv dem her geldiğinde kontes gibi oturur ikimiz de çalışıyoruz
zaten sallana sallana gelir onu hiç yazmıyorum
ve her geldiğinde evimize sürekli ağlar , ben cok fedakar anneyim benim gibi düşünceli anne yok der.

yemek yeriz eşimle ben toplarız
kahvaltı hazırlanacak eşimle ben hazırlar cagırırız bir tabak alıp da koymaz masaya

eşim sağolsun destektir
lafını etmez
hatta aksam çay meyve ikramlarını eşim yapar
Ağlayan kaynana amanın kaçılın !!!

en güzel çareyi ben buldum sana mutfaga kv sokma; sen gir yap bir makarna çorba koy önüne .Gelmek isterse yorulma de ,begenmezsse, yorgunum elimden bu kadar geliyor de.herün aparatif yap. Konuşursa sende konuş sende dırdır et yüz verme ya yerine ben delirdim.

Ağlayan kaynana amanın kaçılın !!!
eşimi arar bazen eşim açar efendim diye
kvde den ses yok:D
Eşim anne orda mısın der
burnunu çeker kv
eşim anne ne oldu der
kv konusmaıycam yavrum der eşimin suratına kapar
:D

Konusamayacaksan ne arıyorsun be kadın
Uyuz ya nefret edıyorum kendısınden
kendine bu kadar bakan dikkat eden hayatını yaayan bir kadın tanımadım ama kendini bu kadar ezik muhtaç göstermeyi başaran bir kadın da tanımadım
hep mağdur hep küççük emrah:D

eşimi arar bazen eşim açar efendim diye
kvde den ses yok:KK70:
Eşim anne orda mısın der
burnunu çeker kv
eşim anne ne oldu der
kv konusmaıycam yavrum der eşimin suratına kapar
:KK70:

Konusamayacaksan ne arıyorsun be kadın
Uyuz ya nefret edıyorum kendısınden
kendine bu kadar bakan dikkat eden hayatını yaayan bir kadın tanımadım ama kendini bu kadar ezik muhtaç göstermeyi başaran bir kadın da tanımadım
hep mağdur hep küççük emrah:KK70:
İlgi bekliyorlar hayatları bomboş ya. İnşallah öyle yaşlılardan olmam.

söyleyin niye susuyorsunuz. anne bugün işte çok yoruldum şu çorbayı bu köfteyi birde salatayı hazırlarmısın ne iyi oldu gelmeniz sayenizde bende nefes alıyorum evde de ses oluyor yalnız hissetmiyoruz kendimizi gibi güzel olumlar yaparak arada istediklerinizi söyleyin.bak nasıl yapıyor o zaman ha diyelim yapmıyor aynı tas aynı hamam o zaman eve geç gitmeye başlarsınız. arkadaşlarınıza gidersiniz vs. zaman geçer böylece. nacizane fikrim olumlama yaparak konuşmanız onlarla.

aynı dert bende de var şu an. 3 haftalığına geldiler kv,kp. akşam 17.30 da işten çıkıyorum eve gidip üzerimi değiştirip doğru mutfak. sonra sofra toparla bulaşık çay derken gece yarısı oluyor. hiç dinlenemiyorum. yemek yapmayı bırak kv sofra kurmaya toplamaya bile yardım etmez. ama kızında kalırken bulaşıkları yıkar sofrayı kurar ki görümce çalışmıyor. gelin olunca acımıyorlar malesef. eşime dedim sizin yörenin yemeklerinden yaptır annene yoruluyorum özledim o yemekleri de. bugün demiş bu akşam yemek hazır çok şükür yanına pilav yaparım sadece sanırım :halay: sen de söyle eşine anne senin şu yemeğin çok güzel ondan yap desin kıyamaz oğluşuna yapar.

makarna yap cok yorgunum de hastayım de git içeri yat eli yokmu. nedwn kensine bu zulum

yok benimki 2 hafta sürmez
senede ıkı gün falan görürüm ama onda bile sabredemem
mesela kahvaltı yapıyoruz ya
bir baslar
bu sitede kaç blok var annecim
genelde nereliler yasıyor
civarda okul var mı
özel okul mu var devlet okulu mu
kapıcınız hangi blokta yasıyor
kapıcınız nereli
genç mi cocukları var mı
sonra yoneticiye gecer
yonetıcı hangi blokta
otoparkınız kaç araba alıyor
bu sokak direkleri yeni mi yapıldı yoksa siz geldiğinzide var mıydı
otoparkınızın kumandasını nerden aldınız
baban evi satmıstı ya parasını ne yaptı
bankaya mı koydu yoksa baska birsey mı alacak
benım yakın bir arkadasım var kızı hıc gormedı onu sorar hep
çalışıyor mu
cocuk düşünuyor mu
doğururursa annesi kv desi hayatta mı kım bakacak cocuguna
e yası da var çalışmaz artık kendi baksın
ne kadar maası var ki kızın
kocası nereli
ne zamandır arkadasın
asıl buralılar mı falan :KK70:

Sordugu soruların hepsine bilmiyorum hiç de merak etmedim ben diyorum
be kardesim hala soruyor
sorular benzer sona doğru derin bir nefes alma ihtiyacı hissettim sen de hissettin mi :D

Görüyor. Yazık ona da bişey diyemiyorum akşam bi ara esranın durumu hiç iyi görünmüyor anne yarın mı yapsan dedi. Kv hanım diyor ki oturduğumuz yerde yaparız ne var ki :) şaka gibi kadın
yapma arkadaşım.
küserse küssün, az kalır gider belki.
sen ne istiyorsan onu yap.
beğenmezse her akşam dışardan söyle 2 pizza.
oturun yiyin.

kendini paralıyorsun da kıymet bilen mi var sanki.

boşveerr.

Bu isin yontemi belli bence onlar evde sonucta siz yorgunsunuz nasil bencillik boyle okudukca sasiramiyorum artik.. Siz kendiniz nasil yapacaksaniz o yemekleri yapin corba makarna aksamdan da bir sey yapmayin cok yorgunum diyin basim agriyor diyin ertesi gune de disaridan lahmacun vs soyleyin sonraki gun de yine basit seyler yapin :) burasi sizinde eviniz anne canin ne cekiyorsa yap sende beraber yiyeyim diyin. Ya da onun yaptigi sizin sevdiginiz bir sey varsa anne ondan canim cekti yapsana vs diyin anlar bence ya da 2 gun sonra giderlerler evlerine.

Ya bide sarma dolma bizim yöresel yemek ekşili köfte öyle yemekler bekliyor. Gece 11 e kadar ekşili köfte yuvarladık :) elimde sinir sıkışması var diyor ki ben öldüremem köftesini sen yoğur. Bir insan bu kadar düşüncesiz olur mu
Yapmayın gece 11e kadar uğraşıpta.
Talimat vereceğine girsin mutfaga pişirsin.
2 hafta kalacak misafir değil ki hergün hergün ağır yemekler pişirilsin.
Mutfakta ne pişecekse siz planlayın. Ekşili köfte mi istiyor,anne ben şunu yapacaktım,yorgunum o kadar uğraşamam diyin yani. Ne planladıysanız onu pişirin.
Hadi güzel yaptiğınız birşey olur,sen güzel yapiyorsun pişirirmisin der yapılır ama bu nedir yani?
Mantı istese mantı mı açacaksınız yorgun argın?
Boşverin olduğu kadar yapın.

sen işten gelip yemek yapıp tüm hizmeti mi görüyorsun. olmaz öyle. evde takılan yemeği yapar. donmus bim lahmacunu al at fırına. dönüşte pizza al. makarna haslayiver

Back