Kv Kp ve delirmek üzere olan ben

Merhaba kızlar.
Eşimle beraber farklı bir şehirde yaşıyoruz. İşle ilgili sorun ve sıkıntıların yoğun olduğu bir dönem yaşıyorum. Çalıştığım yer çok yoğun ve personel sıkıntısından dolayı yalnız çalışıyorum. Öyle ki bazen tuvalete bike gidemiyorum:KK43:
Sıkıntımıza gelecek olursak şubat tatili diye kv kp bize geldiler yatılı. Tatil boyunca da burdalar. İşten o kadar yorgun geliyorum ki akşam 5 oluyor eve gitmem. Normalde olsa makarna çorba vs idare ederiz ama misafir var ve dötr dörtlük ağırlanmak istiyorlar. Akşam 5 e kadar bekliyorlar öğlen yemeği için ben gelince hazırlamamı bekliyorlar akşam yemeği zaten bende bulaşıktı çaydı derken mutfaktan çıkamıyorum. Ertesi günün yemeğini yaptırıyor sonra. Ama öyle basit yemekler değil uğraştırıcı zor yemekler. Kafam attı atacak mutfaktan çıkmam gece 11 i buluyor. Bilerek yaptığını düşünüyorum artık. Ben gelene kadar yapabilir bişeyler ama yapmıyor. Meyvesiydi tatlısıydı çereziydi vallahi deliricem artık acil yardım !! Ne yapabilirim çok mu abartıyorum
evden kovabilirsin.

Görüyor. Yazık ona da bişey diyemiyorum akşam bi ara esranın durumu hiç iyi görünmüyor anne yarın mı yapsan dedi. Kv hanım diyor ki oturduğumuz yerde yaparız ne var ki :) şaka gibi kadın
işte tam o sırada evet iyi değilim yorgunum yapamam demek çok zor olmamalı. öğlen yemeği için senin gelmni bekliyolarsa akşam yemeğini ne zaman yiyosunuz :confused:

Öğle yemeğini saat 5 te mi yiyorlar:KK57: biraz erken değil mi yahu:-) ya valla her seferinde şaşıracak bir şey çıkıyor ne değişik insanlar var ya aynısı kendi kızlarına yapılsa ne düşünürler? Onlar evlat da sen de ağaç kavuğundan çıkmadın ya allah akıl fikir merhamet versin. Sana da tavsiyem yapma Yorgunum hastayım ölüyorum de sen yaptıkça beklentiye sokuyorsun yapma

Merhaba kızlar.
Eşimle beraber farklı bir şehirde yaşıyoruz. İşle ilgili sorun ve sıkıntıların yoğun olduğu bir dönem yaşıyorum. Çalıştığım yer çok yoğun ve personel sıkıntısından dolayı yalnız çalışıyorum. Öyle ki bazen tuvalete bike gidemiyorum:KK43:
Sıkıntımıza gelecek olursak şubat tatili diye kv kp bize geldiler yatılı. Tatil boyunca da burdalar. İşten o kadar yorgun geliyorum ki akşam 5 oluyor eve gitmem. Normalde olsa makarna çorba vs idare ederiz ama misafir var ve dötr dörtlük ağırlanmak istiyorlar. Akşam 5 e kadar bekliyorlar öğlen yemeği için ben gelince hazırlamamı bekliyorlar akşam yemeği zaten bende bulaşıktı çaydı derken mutfaktan çıkamıyorum. Ertesi günün yemeğini yaptırıyor sonra. Ama öyle basit yemekler değil uğraştırıcı zor yemekler. Kafam attı atacak mutfaktan çıkmam gece 11 i buluyor. Bilerek yaptığını düşünüyorum artık. Ben gelene kadar yapabilir bişeyler ama yapmıyor. Meyvesiydi tatlısıydı çereziydi vallahi deliricem artık acil yardım !! Ne yapabilirim çok mu abartıyorum
yapma
yorgunum de
mecbur değilsin
sen yap anne evdesin de

Öğle yemeğini saat 5 te mi yiyorlar:KK57: biraz erken değil mi yahu:-) ya valla her seferinde şaşıracak bir şey çıkıyor ne değişik insanlar var ya aynısı kendi kızlarına yapılsa ne düşünürler? Onlar evlat da sen de ağaç kavuğundan çıkmadın ya allah akıl fikir merhamet versin. Sana da tavsiyem yapma Yorgunum hastayım ölüyorum de sen yaptıkça beklentiye sokuyorsun yapma
Yapmasan da küsüyorlar. Kv kişisi bir keresinde iyi geceler demediğim için küsmüştü. Halbuki demiştim. İçten dememişim soruyormuşum ne yersiniz diye de sanki yarım ağızla gibiymiş. Böyle uyduruk sebeplerden küsmüşlerdi

mesaiye kalma olayı var mı işyerinde
mesaiye kal eve geç git
ya da mesaiye kaldım de
dısarda gez toz eve geç git

hayatımda cumartesı gunu hıc calısşamıs olan ben kv dem bize yatıya geldıgınde ct günü işe gideceğim diye evden kaçıp anneme gidip annemde oturmustum :D

Eşin bu durumun neresinde?
Eşine havale et durumu, kocaların anası babası danası hep gelinleri geriyor nedense!
Sıkıntın neyse açık net anlat kocana, aman aramız bozulmasın dersen aha da böyle sürer gider
Dün gece biraz laf soktum kendisine. Annen yalnız yemek yapmak istemiyor galiba diye. Anaları hep melek ya o geceden yapmaya alışmış ondan diyor. Ailecek şaka gibiler

k. bakmasınlar misafir umduğunu değil buldugunu yermiş
siz bunlara çok yüz vermişsiniz..
ayrıca çalışan ve yogun birinin evine ne diye yatılı gelirler ki ?
hadi geldiniz yahu neden eziyet ediyorsunuz
bence tavır koyun kimsedende çekinmeyin eşiniz dahil..
canınıza yazık değil mi ?
sizi iyi ezmişler bunlar laf söz geçiriyorlar
kv bak ne kadar rahat.. :KK57: hiç utanma sıkılmada yok kadında
ben sizin yerinizde olsam sağlam bir şekilde patlarım hiç bir şey yapmam bunlar iyilikten anlamaz.
eşiniz hiç bir şey demiyor mu ?
bence uygun bir dille konuşun görsün halinizi eğer görmüyorsa.! kv niz ilede konuşun

A
işte tam o sırada evet iyi değilim yorgunum yapamam demek çok zor olmamalı. öğlen yemeği için senin gelmni bekliyolarsa akşam yemeğini ne zaman yiyosunuz :confused:
Akşam 8 de yiyoruz malesef eşim o saatten geliyor. Korkuyor 5 ten 8 e kadar yemek yetişmez diye geceden yaptırıyor :) böylede ağır popoluyuz ödü kopuyor ayağa kalkacam diye

mesaiye kalma olayı var mı işyerinde
mesaiye kal eve geç git
ya da mesaiye kaldım de
dısarda gez toz eve geç git

hayatımda cumartesı gunu hıc calısşamıs olan ben kv dem bize yatıya geldıgınde ct günü işe gideceğim diye evden kaçıp anneme gidip annemde oturmustum :KK70:
Bugünkü planım tam olarak bu:KK62:

Bugünkü planım tam olarak bu:KK62:
Evet cidden çok düşüncesiz
insan mahcup olur ya
madem gelmişsin annelik yap
bi çorba yap anne yemeği yap bi faydan dokunsun
işten gelen sana yemek yaptırmak ne demek
sakın yapma sakın
ama salağa yat
kocana çaktırma
çok yorgunum duş alıp yatacagım falan de
basın agrıyor nunarası yap
insafsizlik ya ben burda sinir oldum

Dün gece biraz laf soktum kendisine. Annen yalnız yemek yapmak istemiyor galiba diye. Anaları hep melek ya o geceden yapmaya alışmış ondan diyor. Ailecek şaka gibiler
Öyle bir mazeret mi olur yahu, kendi evinde isterse sabaha karşı yapsın ama orası sizin eviniz ve siz çalışan bir kadınsınız. Ayrıca bu açıklama çok mantıklıysa girsin eşiniz yapsın o saatte yemeği ama eminim tv karşısında dinleniyordur.

Dediğim gb laf sokma ima etme gb işlere girmeden açık net söyleyin. İşten çok yorgun geliyorum dinlenmem lazım anlayış bekliyorum diye. Tüm anlayış kredilerinizi saçma sapan konularda sıfırlarsanız olmadık zamanda olmadık şeye patlar üstüne suçlu çıkarsınız.

Kadin evde ne yapiyor bos bos yapsin yemegi art niyet var demekki bende makarna yapabildim yorgunum derim hergunu oyle gecistiririm sonra kendi yapar
benim kv de de aynı seyı bana yapmıstı
oturmus tv ızlemıs butun gun
eşimle aksam 8 de evde olduk bir baktık hıcbırsey hazırlamamıs
eşimle ben mutfaga girdik o saatten snr yemek yaptık
ertesi gün de ben eve gec gittim baya mesaideyim diye:)
makarna yapmıs , eşim de tavuk pişirmiş benı beklemısler
daha sonraki gün çok yorgunum dedim yapmadım bırsey
dısarı cıktık yemege
ertesi gün de ct gunuydu anneme kactım işe diye tüm gün
pz gunu ben gideyim istanbula dedi
sen bilirsin anne dedim, gitti

Back