Kv Kp ve delirmek üzere olan ben

Yapmasan da küsüyorlar. Kv kişisi bir keresinde iyi geceler demediğim için küsmüştü. Halbuki demiştim. İçten dememişim soruyormuşum ne yersiniz diye de sanki yarım ağızla gibiymiş. Böyle uyduruk sebeplerden küsmüşlerdi
öfff bu ne ya okurken daraldım. o küstü diye gönül alıp, özür falan dilmiyosundur inşallah. eşinin tavrı çok önemli o napıyo. sende küs git odana. 5 yaşındamı bu kadın

Ya bide sarma dolma bizim yöresel yemek ekşili köfte öyle yemekler bekliyor. Gece 11 e kadar ekşili köfte yuvarladık :) elimde sinir sıkışması var diyor ki ben öldüremem köftesini sen yoğur. Bir insan bu kadar düşüncesiz olur mu

olur o istiyor diye niye yapıyorsunki

yapamıyorum ben çalışan bir kadınım yoruluyorum de çekil işin içinden

her gün her gün öyle ağır yemekler mi yiyorlarmış evlerinde

yap makarna çorba

alıştırmayın böyle

Evet cidden çok düşüncesiz
insan mahcup olur ya
madem gelmişsin annelik yap
bi çorba yap anne yemeği yap bi faydan dokunsun
işten gelen sana yemek yaptırmak ne demek
sakın yapma sakın
ama salağa yat
kocana çaktırma
çok yorgunum duş alıp yatacagım falan de
basın agrıyor nunarası yap
insafsizlik ya ben burda sinir oldum
İşim radyasyonla zaten duş almam şart. İki gün üst üste duş aldım işten gelince üçüncü gün surat beş karış. Sürekli bi ilgi alaka bekliyorlar. Eşim geç geliyor o yüzden hep ben ilgilenmek zorunda kalıyorum. Dün bide iş getirmiş eve geç saate kadar çalıştı. Patladım artık dedim ki biraz ilgilen şu işi bırak öylece bıraktı

benim kv de de aynı seyı bana yapmıstı
oturmus tv ızlemıs butun gun
eşimle aksam 8 de evde olduk bir baktık hıcbırsey hazırlamamıs
eşimle ben mutfaga girdik o saatten snr yemek yaptık
ertesi gün de ben eve gec gittim baya mesaideyim diye:)
makarna yapmıs , eşim de tavuk pişirmiş benı beklemısler
daha sonraki gün çok yorgunum dedim yapmadım bırsey
dısarı cıktık yemege
ertesi gün de ct gunuydu anneme kactım işe diye tüm gün
pz gunu ben gideyim istanbula dedi
sen bilirsin anne dedim, gitti

iyi yapmışsın tabi burda eşinin tavrı da önemli o da seni desteklemiş

eline yapışacak bir çorba pilav yapmak koskocaman kadın kalksın yapsın akşama da hep beraber yiyin

sinir oluyorum böylelerine

="EsraLgnEsra, post: 54505300, member: 861328"]Malesef 8 de geliyor eve oğluşları çok kıymetli oluyor ya bizimkisi gökten inmiş o derece kıymetli yiyen gidiyor oturma odasına. Esra yıkasın pişirsin
Bence bulaşıkları eşine hallettir kim ne düşünürse düşünsün, ne derse desin. Yaptıkları çok ayıp bence. Eşinin de sizi düşünmesi lazımdı. Onun yaptığı da ayıp.

öfff bu ne ya okurken daraldım. o küstü diye gönül alıp, özür falan dilmiyosundur inşallah. eşinin tavrı çok önemli o napıyo. sende küs git odana. 5 yaşındamı bu kadın
Artık sussun diye gözüne bakıyorum dua ediyorum. Ama yok 1 dakika bile susmadan duramıyor. Namaza kalkıyor arada ohh diyorum ya beynime işledi bu ses artık

Suç sizde kusura bakmayın.
Isten çıkınca bi yerde doyurun karnınızı. Eve gelince de "çok yorgunum başım çok ağrıyor bayılacak gibiyim" deyip odaya geçip dinlenin. Eşiniz işten geldiğinde de "yorgunluğu kaldıramadım galiba beni hastaneye götür" diye sızlanın.

Kendileri yapsın kendileri yesinler o gün. Ertesi gün mesaiye kalın eve geç gidin ya da mesaiye kalmış gibi oyalanın bi yerlerde. Eve geldiğinizde bi şey yapmamış olurlarsa bi makarna yapın yeter. Bi şey derse hep aynı cevabı verin bıkmadan usanmadan: "kusura bakmayın yorgunluktan ölüyorum"

Böyle böyle geçiştirin günleri.

Eşinizi mutfağa sokmaktan başka çare yok.
Madem 8'de eve geliyor, yemeğe yetişemez.
O zaman yemek sonrası bulaşık, çay, çerez, meyve işlerini eşiniz halledecek. Siz oturacaksınız.

Arada bir de başım dönüyor deyip kendinizi odanıza kapatacaksınız. Zaten bu gidişle vücudunuz iflas eder.

Suç sizde kusura bakmayın.
Isten çıkınca bi yerde doyurun karnınızı. Eve gelince de "çok yorgunum başım çok ağrıyor bayılacak gibiyim" deyip odaya geçip dinlenin. Eşiniz işten geldiğinde de "yorgunluğu kaldıramadım galiba beni hastaneye götür" diye sızlanın.

Kendileri yapsın kendileri yesinler o gün. Ertesi gün mesaiye kalın eve geç gidin ya da mesaiye kalmış gibi oyalanın bi yerlerde. Eve geldiğinizde bi şey yapmamış olurlarsa bi makarna yapın yeter. Bi şey derse hep aynı cevabı verin bıkmadan usanmadan: "kusura bakmayın yorgunluktan ölüyorum"

Böyle böyle geçiştirin günleri.
Bakalım bugün geç gidicem baya evde de huzur yok zaten niye gidiyim.

iyi yapmışsın tabi burda eşinin tavrı da önemli o da seni desteklemiş

eline yapışacak bir çorba pilav yapmak koskocaman kadın kalksın yapsın akşama da hep beraber yiyin

sinir oluyorum böylelerine
evet kendi annemle kıyaslıyorum da
annem bile eşim seviyor diye corba yapsa nohut yapsa dolma yapsa saklama kabına koyar işyerime getiriri aksam eve götür diye
benim sevmediğim yemekler birde eşimin sevdikleri yani:)

annem tek laf etmez
kv dem her geldiğinde kontes gibi oturur ikimiz de çalışıyoruz
zaten sallana sallana gelir onu hiç yazmıyorum
ve her geldiğinde evimize sürekli ağlar , ben cok fedakar anneyim benim gibi düşünceli anne yok der.

yemek yeriz eşimle ben toplarız
kahvaltı hazırlanacak eşimle ben hazırlar cagırırız bir tabak alıp da koymaz masaya

eşim sağolsun destektir
lafını etmez
hatta aksam çay meyve ikramlarını eşim yapar

Bakalım bugün geç gidicem baya evde de huzur yok zaten niye gidiyim.
Benim bi ara görümce ben de kaliyordu kurstan çıkınca yemek yiyip gidip parkta oturuyordum eve olabildigince gec gidiyordum gider gitmez de yemek faslini bitirip odama gecip yatiyordum. Çünkü o da aksama kadar oturdugu halde bi kap bisey yapıp beklemezdi ben gelip yapardim. Hizmetci gibi insan kullanmaya bayılıyorlar. Onlarla ne kadar az vakit geçirirseniz o kadar iyi. Küserlerse de küssünler. Onlar bir küserse siz iki küsün, üste çıkın "beni sevseniz böyle yorulmama izin vermezsiniz benim annem olsa elimi bi seye sürdürmezdi yoruluyosun diye" diyin.

evet kendi annemle kıyaslıyorum da
annem bile eşim seviyor diye corba yapsa nohut yapsa dolma yapsa saklama kabına koyar işyerime getiriri aksam eve götür diye
benim sevmediğim yemekler birde eşimin sevdikleri yani:)

annem tek laf etmez
kv dem her geldiğinde kontes gibi oturur ikimiz de çalışıyoruz
zaten sallana sallana gelir onu hiç yazmıyorum
ve her geldiğinde evimize sürekli ağlar , ben cok fedakar anneyim benim gibi düşünceli anne yok der.

yemek yeriz eşimle ben toplarız
kahvaltı hazırlanacak eşimle ben hazırlar cagırırız bir tabak alıp da koymaz masaya

eşim sağolsun destektir
lafını etmez
hatta aksam çay meyve ikramlarını eşim yapar
Kontes :KK48:

Benim bi ara görümce ben de kaliyordu kurstan çıkınca yemek yiyip gidip parkta oturuyordum eve olabildigince gec gidiyordum gider gitmez de yemek faslini bitirip odama gecip yatiyordum. Çünkü o da aksama kadar oturdugu halde bi kap bisey yapıp beklemezdi ben gelip yapardim. Hizmetci gibi insan kullanmaya bayılıyorlar. Onlarla ne kadar az vakit geçirirseniz o kadar iyi. Küserlerse de küssünler. Onlar bir küserse siz iki küsün, üste çıkın "beni sevseniz böyle yorulmama izin vermezsiniz benim annem olsa elimi bi seye sürdürmezdi yoruluyosun diye" diyin.
Ne yapıyon ki yoruluyon diyor tavır konuşma aynen böyle :) nöbetten çıkar kahvaltı hazırlardım hiç uyumadan evimin battığına mı yanayım kullanıldığıma mı bilemedim. Her yer darmadağınık eve girmek istemiyor canım.

Ne yapıyon ki yoruluyon diyor tavır konuşma aynen böyle :) nöbetten çıkar kahvaltı hazırlardım hiç uyumadan evimin battığına mı yanayım kullanıldığıma mı bilemedim. Her yer darmadağınık eve girmek istemiyor canım.
Sanırım hiç dışarda çalışmamış sevgili kaynananız. Çalışanı küçümsediğine göre...

Demekki bundan sonra neymiş?

“ hakedene haka dansı”

Canının kıymetini bil canım, sen kendin bilmezsen kimse sana acımaz.

mesaiye kalma olayı var mı işyerinde
mesaiye kal eve geç git
ya da mesaiye kaldım de
dısarda gez toz eve geç git

hayatımda cumartesı gunu hıc calısşamıs olan ben kv dem bize yatıya geldıgınde ct günü işe gideceğim diye evden kaçıp anneme gidip annemde oturmustum :KK70:
seninki de çok acımasız olmuş he :D

Ömrü boyunca dışarda çalışmamış kadın çalışan kadının halini anlamıyor maalesef düşüncesiz bir insansa özellikle de.Ne var ki oturup oturup geliyorsunuz zannediyordur o.Yaptıkça isterler bazı şeyleri azaltın ana yemek iyiyse tatlıyı sallayın ya da çayı öyle tek verin.Hizmet ettikçe hizmet beklerler , etmedikçe de kabullenirler zamanla.Ne düşüncesiz insanlar var ya , sen ununu elemişsin eleğini asmışsın gençleri rahatsız etme , en azından yükünü al madem evine gidiyorsun.

seninki de çok acımasız olmuş he :KK70:
tüm gün çekemezdim onu
hadi hafta içi evde yokum aksam idare ediyorum
yataktan kalkınca bir baslıyor konusmaya inan yatana kadar 1 dakika ara vermıyor
sıkılıyorum napayım :)

Merhaba kızlar.
Eşimle beraber farklı bir şehirde yaşıyoruz. İşle ilgili sorun ve sıkıntıların yoğun olduğu bir dönem yaşıyorum. Çalıştığım yer çok yoğun ve personel sıkıntısından dolayı yalnız çalışıyorum. Öyle ki bazen tuvalete bike gidemiyorum:KK43:
Sıkıntımıza gelecek olursak şubat tatili diye kv kp bize geldiler yatılı. Tatil boyunca da burdalar. İşten o kadar yorgun geliyorum ki akşam 5 oluyor eve gitmem. Normalde olsa makarna çorba vs idare ederiz ama misafir var ve dötr dörtlük ağırlanmak istiyorlar. Akşam 5 e kadar bekliyorlar öğlen yemeği için ben gelince hazırlamamı bekliyorlar akşam yemeği zaten bende bulaşıktı çaydı derken mutfaktan çıkamıyorum. Ertesi günün yemeğini yaptırıyor sonra. Ama öyle basit yemekler değil uğraştırıcı zor yemekler. Kafam attı atacak mutfaktan çıkmam gece 11 i buluyor. Bilerek yaptığını düşünüyorum artık. Ben gelene kadar yapabilir bişeyler ama yapmıyor. Meyvesiydi tatlısıydı çereziydi vallahi deliricem artık acil yardım !! Ne yapabilirim çok mu abartıyorum
Not: Her gece uyumadan önce kadınlar klubünü okuyarak uyurum. Acayip zevkli oluyor. Onu bile yapamaz oldum yatağa girer girmez sızıyorum
zıkkımın kökünü yesin diyesim geldi ee bacım madem çalışıyor sun kv yapsın yemeği elinin altında hizmetçisi yok

Back