- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Cok itici gercekten ozellikle tuvaletten cikinca nasil el yikamiyorlar hayret yani. Bunun pek bir çözümü yok gibi gorunuyor. Soyleseniz alinacaklar soylemeseniz siz yıpranacaksınız haliyle. E birde cocuk olunca daha cok strese gireceksiniz. Allah kolayliklar versin size
Yok çocuğuma falan o şekilde dokunmalarına müsade etmem zaten, vermem dokundurtmam sanırım..
Onların tuvalet mikrobuna ihtiyacı Yok.
Önce temiz yaşamaya öğrenmek lazım..
Lavabo kenarına direkt çantasını bırakan, lavabonun kenarına dokunup elini yıkamayan ve hatta iş yerinde herkesin kullandığı lavaboda kendi özel bardağını yıkayıp lavabonun kenarına koyanlar var üstelik hani eski tip lavabolar var ya tezgahlı falan değil küçük bişey onun sabun konulan yerine temizlediğini sandığı bardağını koyanı gördümAy ben yazdım sandım. Teyzeye kadar aynı. Biz bi kere kv ile hastaneye gittik. Namaz vakti geldi. Yakında cami var. Abdest alırken bi baktım o tuvalette ayakkabıyı çıkarmış öyle yere basıyor . Eşarbı lavabo ya deyiyor. Ben şok. ... Ama değişmezler. Benimki su şişesi ni tuvalet lavabosunda dolduruyor. Ordan soğuk akıyomuş. Ben de gelirlerse her yeri temizlerim. Gidersem aynen çorap çıkar hemen duş alırım çocuklar ı yıkarım. Allah tan eşim titiz. Sen nasıl çıktın bu aileden diyorum .
Valla benim esimin ailesinin yaptiklari yaninda bunlar hicbisey.Demek ki benim gorduklerimi gorsen kafayi yersin.simdi anlatip mide bulandirmak istemiyorum ama beterin beteri var sukret canim.
Vallahi konu sahibinin yazdiklari hicbisey.kv ye ve bi gorumceme cok nadiren giderim.cocuklarin arkasinda esimle golge gibi dolasiriz biyerleri ellemesinler diye.eve gelir gelmez de coraplari cikarir gece bile olsa cocuklari yikamadan yataga sokmam.Daha beteri var mı, Allah yardımcınız olsun
Offff ya nasıl bir kafa var böylelerinde, sırf bu duyduğum gördüğüm şeyler yüzünden kimsenin yaptığını yemez içmez oldumVallahi konu sahibinin yazdiklari hicbisey.kv ye ve bi gorumceme cok nadiren giderim.cocuklarin arkasinda esimle golge gibi dolasiriz biyerleri ellemesinler diye.eve gelir gelmez de coraplari cikarir gece bile olsa cocuklari yikamadan yataga sokmam.
Gorumcem cocuga tuvalet egitimi veriyo guya.altta bez yok cocuk heryere iseyip geziyo.bazen cocuk kaka yapio yere lap diye dusuyo poposundan. islak mendille alip yalandan siliyo.ayyy neyse sustum ben..
Aynen ben de.daha bu yazdigim sadece bi ornekti.hepsini anlatsam ohooo.takintili biri oldum ciktim bunlarin yuzundenOffff ya nasıl bir kafa var böylelerinde, sırf bu duyduğum gördüğüm şeyler yüzünden kimsenin yaptığını yemez içmez oldum
Vallahi konu sahibinin yazdiklari hicbisey.kv ye ve bi gorumceme cok nadiren giderim.cocuklarin arkasinda esimle golge gibi dolasiriz biyerleri ellemesinler diye.eve gelir gelmez de coraplari cikarir gece bile olsa cocuklari yikamadan yataga sokmam.
Gorumcem cocuga tuvalet egitimi veriyo guya.altta bez yok cocuk heryere iseyip geziyo.bazen cocuk kaka yapio yere lap diye dusuyo poposundan.yerden kakayi alip islak mendille yalandan siliyo yeri.ayyy neyse sustum ben..
Böyle tuvaletten çıkınca elini yıkamayan, tuvalete basıp salona o pis ayaklarıyla girenleri, tek odadan ibaret bir eve yerleştireceksin, yemeği de aynı yerde yiyecekler afedersiniz tuvalet ihtiyaçlarını da aynı yerde giderecekler, belki o zaman anlarlar neden ellerini yıkamaları gerektiğini....
Ayyy işiniz çok zor eğer şehir değiştirme imkanınız varsa onlardan uzak bi şehre kaçın, şaka yapmıyorum gerçekten başka çaresi yok, evinize geldiklerinde terlik verseniz hadi diyelim giydiler eminim yarım saat sonra o terlikler çıkarılır veya o terlikle tuvalete girerler bu sefer, ellerinin pisliği ne olacak evin her yerine dokunacaklar, kafaları da almaz doğruları anlatsanız, kaçmaktan başka çare yok
Lavabo kenarına direkt çantasını bırakan, lavabonun kenarına dokunup elini yıkamayan ve hatta iş yerinde herkesin kullandığı lavaboda kendi özel bardağını yıkayıp lavabonun kenarına koyanlar var üstelik hani eski tip lavabolar var ya tezgahlı falan değil küçük bişey onun sabun konulan yerine temizlediğini sandığı bardağını koyanı gördüm
Ay ben yazdım sandım. Teyzeye kadar aynı. Biz bi kere kv ile hastaneye gittik. Namaz vakti geldi. Yakında cami var. Abdest alırken bi baktım o tuvalette ayakkabıyı çıkarmış öyle yere basıyor . Eşarbı lavabo ya deyiyor. Ben şok. ... Ama değişmezler. Benimki su şişesi ni tuvalet lavabosunda dolduruyor. Ordan soğuk akıyomuş. Ben de gelirlerse her yeri temizlerim. Gidersem aynen çorap çıkar hemen duş alırım çocuklar ı yıkarım. Allah tan eşim titiz. Sen nasıl çıktın bu aileden diyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?