Kv kp hakkinda aklima takılanlar

Halhala

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
1.433
895
34
Merhba arkadaşlar benim aklima takılan bazi seyler var sizin fikirlerinizi istiyorum biz 3 eltiyiz . Kv surekli gelinlerini birbirine düşürür o yapıda bir insan . Şimdi ben evlendim 2haftalik evliydim kv hastalandı karın ağrısı sebebiyle ambulansla hastaneye götürülmüş bizim bulunduğumuz şehre geldi burda basla bir eltim var ama nedense yeni evli bana gelmeyi tercih etmis esim çalıştığı icin ben hastaneye götürdük getirdim nerdeyse bütün bölümlere görürdüm her gittiğimiz bölümde bir utançla geri döndüm . Kadin doğumda cisi gelmiş soyunma kabinindeki çöp kocasina yapmış hemşirece farkedince sitem etti . Ultrason çekildi ultrasonda karaciğer boyutu su boyutu bu boyutu diye yandırıyormuş ultrason yapan dr buda dışarı çıktı ağlıyor ne oldu anne dedim karaciğer büyümesi varmis bende dedi ciddi bisey degil benim annemdedir var telaş yapma dedim dinlemedi ortalığı ayağa kaldırdı 5 çocuğumun hepsini aradı 5 dk icinde bende karaciğer büyümesi cikti diye . Sonra sonuç göstermek icin dra gittik doktor bisey yok dedi bende karaciğer büyümesi var denizler dedim yok oyle birsey dedi yanlış anlamış yani .5 gun bu şekilde git gel hastaneye otobüs dolmuş rezil oldum yorgun artik yemek yaptım basladi elimden icin ayşem kurban olurum oda cok guzel yemek yapar diye . Esim yer sofrası kur dedi bende büyük siniye hazırladım esim benim karimim çeyizinde herseyi var masallah dedi bunu duyuya esim ise gidince benim buyuk ektiren icin nurdanım bir çeyizi var ki görme bohçalar bile kapanmıyor o kadar çok sen bir sandık bile getirmedin dedi . Bende aptal gibi yeni gelinim daha olayım farkında degilim insanlı mal mal dinliyorum halbuki bi dünya çeyiz getirdim erkek tarafının alacağı eşyaları bile ben aldim sonradan öğrendim ki sandığı erkek tarafı alıyormuş onların adetinde ee niye benim basima kalıyorsun o zman . Gelir yatak odama girer dolapların içine bakar sanki kendi odası yorgani kaldırır çarşafa bakar bitmiyor gicik hareketleri . Sonra tansiyon raporu yenilendi evine götürdük esimle biraz kalırız hem tatil dedik esim evde olmadıkça bana laf dokundurdu. En son eşimden icin oglum seni istemiyor gönülsüz dedi içeri girdim ağladım ağladım kimseye söylemedim bu boyle surekli devam etti diğer gelinleri öfkeler benimle kendini kıyaslamalar en sonunda genç bir akrabasi vefst etmis ayni dönemde benimde 1.derece bir akrabam vefat etti kv kp lokum ve gülsuyu alıp başsağlığına gitmişler aileme başsağlığı dilemişler babamda sizinde başınız sağolsun demis . Ertesi gun hamileyim bu arada bir kıyamet koptu bizim evde esim annem diyor ki biz bassaglina gittik onlar bir başın sağolsun bile demediler demis esimde bu sebeple benimle tartıştı hamile halimle resmen kriz geçirdim once yasaklarım hamilelik derken hepsi üst üste geldi sakinlereyim diye duşa girdim bi fazlalık hissettim özel bölgemde yıkamak icin yere egildim el kadar bir parça ve şidetli bir kanama basladi ağlaya zırlaya hastaneye gittik 10 dk lık yol uzadı uzadı neler geçti aklından bir ben bilirim bitmedi o yol ikizlerden birini kaybetmişim en azından dedim biri hayatta 2 hafta hic ayağa kalkmadan yattim annem geldi baktı. Kv aramadı bile . Hamielligim 7 aylik oldu riskli gebelikten hastaneye yattim tenezzül edip aradı nasılsın dedi durumu anlattım şimdi hastaneye yatış yaptım dedim tuh oğluma kim bakacak ac kaldi evde durumun iyiyse birsey olmaz imza at evine git kocanı yalnız bırakma dedi bende delirdim bağırdım cagirdim hakaret ettim kapattim telefonu dogum yaptım 20 gün hastanede yattim cok.zor bir dogum gecirdim kan takviyesi yaptılar idrar kesen patladı dogumda dr refakatcin gelsin sen bebege bakamazsın dedi kv üstüne bile olmadi gene annem geldi annemde ayakta duramayacak kadar hasta bir kadin yeni ameliyattan çıktı oda yeni toparliyodu kendini geldi annem 20 gun hastanede 1 ay evde baktı aramadılar bile Allah anali babali büyütsün diye eşim hala onlara yalakalik yapıyor onlari hakli buluyor sonra haber göndermiş ler biz halhala bizi tersler diye aramadık diye gene ben suçlu oldum . Cocuk 6 aylık olana kadar girmeye bile gelmediler. Aradan zaman geçti geldiler gittiler baristik esim annemlere gidelim dedi bende baristik diye tamam dedim gittik yemek cay tam çıkıp geleceğiz ortanca eltim cocugu olmadığı icin ameliyat olmus kv ona bakmaya gidecegim amelyat oldu yaninda kalacağım dedi ben actim ağzımı yumdum gozumu beni bir aramadin bile utanmadan bana ona bakmaya gidecegim diyorsun bundan sonra benden birsey bekleme dedim .esimde benim karıma çocuğuma gelmedim onada gitmeyeceksin dedi . Ciktik geldik bu kadin üstüne elti amelyat olduktan 2 gün sonra onu hastane de ziyarete geldiler bizede haber göndermişler sizede uğrayacağız diye 5 çeşit yemek yaptım esim burak yapma kime geliyorlarsa orda yesinler dedi . Yemegi yaptım ama onlara zehir ettim . Yemek yenildi cay içerken bana gelmediniz hemen daha hastaneden çıkmadan damlamışsınız kayinpedere sen hastalandin her ay hastaneye evime geldim neyini eksik ettim ne yaptım ben size dedim ki ben sana kötü diyemem dilim tutulur dedi .kv ye döndüm hastane hastane gezdirdim seni bundan sonra kim vakarda6 baksin gelme benim evine hastaneye benim doğumunda hastalığında gelmedin bende sana gelmeyeceğim dedim gelme benim sana ihtiyacım yok oglum yanimda olsun yeter dedi kızım kucağında idi onu kucağımdan çektim aldim birdaha benim çocuğuma dokunma dedim . Bunun üstüne kuşluk gene basladi esim bir beni savunuyor bir kötü davranıyor boyle boyle gitti bu olayın üstüne kp hastalandı esim giti ben gitmedim aramadım sormadım gecen kv nın burda çıkarttığımız tansiyon raporu bitmis esime demişki ben size hastaneye geleceğim esimde gelme demis . Kp annenin hastanesini ne yapacağız demis aradan zaman geçince esimde ben size bakama misafirlikle evime geliyorsanız gelin demis bizi siz bu halr getirdiniz geçimimi bozdunuz demis bende istemiyorum gelmesini hemde hiç hani bana ihtiyacı yoktu gelmesin o zman bize misafirliğe geleceklerdi kirpmadan dolayı oda kaldi iyide oldu . Bir ihtiyaçları olduğu zman direk doger çocuklarını aramadan esimi arıyorlar ama esimin kendi kanından olan cocugu bile girmeye gelmiyorlar ben borç harç yaşarken su ramazan gunu evinde pişirecek birsey yokken ailem market alışverişi mi yaparken hala bizden para istiyorlar vermiyorum tabiki ama efkarlandm biraz sizce çokmu tepki veriyorum kendimi haklı buluyorum ama çokmu saygisizlastm diyede düşünmedim degil

Kv görücüsüz terbiyesiz cahil bir kadın ama sizde bir o kadar terbiyesiz ve cahilsiniz. Bu kadar beklentiye niye giriyorsunuz ki yapmasin hicbirsey kime yaparsa ona gitsin yada niye böyle yüz göz oluyorsunuz seviye koyun geçin mahalle kadını gibi kavga etmişsiniz bir ton çok gereksiz olmuş . İkinizde haksızsınız sadece kv demiyorum kesinlikle ikinizde. Bu saatten sonra vermeyin para falan bitsin gitsin

Kv görücüsüz terbiyesiz cahil bir kadın ama sizde bir o kadar terbiyesiz ve cahilsiniz. Bu kadar beklentiye niye giriyorsunuz ki yapmasin hicbirsey kime yaparsa ona gitsin yada niye böyle yüz göz oluyorsunuz seviye koyun geçin mahalle kadını gibi kavga etmişsiniz bir ton çok gereksiz olmuş . İkinizde haksızsınız sadece kv demiyorum kesinlikle ikinizde. Bu saatten sonra vermeyin para falan bitsin gitsin

Konuyu anlayan tek kişi olarak bize de anlatır mısınız 😂

En sagliklisi irtibati kesmek. Şu ayril barış işlerini de hiç mantıklı bulmuyorum. Ben kendim için konuşursam biriyle kötü şeyler yaşadıktan ve bana ayrımcılık yaptıktan sonra suratını görmek istemem. Olaylardan sonra barışmak saçma geldi. Eşiniz de bir garip hem öyle hem böyle davranmış. Net degil

Konuyu anlayan tek kişi olarak bize de anlatır mısınız 😂
Ay çok uzun ve saçma ama anlatayım . Kv inanılmaz cahil terbiyesiz ( doktorun çöp kutusuna çiş yapacak kadar ) sürekli gelinleri kiyasliyormus her işini bu hanimdan bekliyormuş ama diğerlerini övüyormuş. Konu sahibi yardıma ihtiyaç duyarken bile yardıma gelmemiş ama konu sahibide canlarına okumuş laflariyla. Kavga küslük gırla . En son kuslukte üç evlerine gelmiş orda saymış baya kime ilgi gösteriyorsaniz işinizi de onlar görsün falan demiş şimdi sanırım tekrar yardıma ihtiyacı varmış kvlerin yapmasak saygısız olur mu falan tarzı bisey soruyor orayı kaçırdım sanırım:)) kısaca böyle ama bence her iki tarafta saygısız

Ay çok uzun ve saçma ama anlatayım . Kv inanılmaz cahil terbiyesiz ( doktorun çöp kutusuna çiş yapacak kadar ) sürekli gelinleri kiyasliyormus her işini bu hanimdan bekliyormuş ama diğerlerini övüyormuş. Konu sahibi yardıma ihtiyaç duyarken bile yardıma gelmemiş ama konu sahibide canlarına okumuş laflariyla. Kavga küslük gırla . En son kuslukte üç evlerine gelmiş orda saymış baya kime ilgi gösteriyorsaniz işinizi de onlar görsün falan demiş şimdi sanırım tekrar yardıma ihtiyacı varmış kvlerin yapmasak saygısız olur mu falan tarzı bisey soruyor orayı kaçırdım sanırım:)) kısaca böyle ama bence her iki tarafta saygısız

Çok teşekkürler. Tam olaylı, al birini vur ötekine konulardanmış 😂

X