kv kp görümce elti herkes

Durup durup yazasim var kendimi alamıyorum. 2+1 ev veriyorlarmis insan oğluna bunu mu layık görür diyor, az ye de kendin eve katkıda bulun alninin teriyle üzerine birikip yap sen daha büyüğünü al, tabi egonun tamamini sokabilecek bi ev bulabilir misin bilmem.

Boyleleri daha kiymetli olur canim agzina bakarlar bisey desede yapsak diye :)

Boş yere sinir etmeyin kendinizi bence konu gerçek değill... Böyle bir insan olamaz inanmıyorum

Hah aynen öyle evde kulkedisi olup sokakta burnu kaf dağında olanlardan. Ayyy sen şimdi bize ezik de dersindersino
Neyse bu vesileyle sokakta burnu havada gezen tiplerin evde picamayla gezdiklerini ögrenmis olduk

Rahat olun onlarda bizden biri

Butun yazilanlari okumadim ama cok cig dusunceleriniz var.nedir o altin on grm eksik oldu diye acisini cikarmaya calismak.ayrica kadin sana kizim demis kufurmu etmis cok gorgusuzsunuz.insanlar sana ev vermis begenmiyosun.allah sizin gibi kadir kiymet bilmezlere boyle insanlarla karsilastirir.allah yakisikli nisanlina simdiden sabir versin

Şöyle bi tasvir ettim de ipek sabahlik, ayağında tüylü terlik , kolunun altında küçük bi fino köpek ve su sözler dökülür prenses hazretlerinin ağzından " kahvemin sütü yüzde 20 olacak diye kaç kere söylemeliyim, derhal eşyalarını topla yarın seni burda görmek istemiyorum hizmetçi parcasiiiii"

Boş yere sinir etmeyin kendinizi bence konu gerçek değill... Böyle bir insan olamaz inanmıyorum

hayir o butun gun o evde oturacak

12 den sonrada balkabagina donusuyormus
Hic gulesim yoktu Allah seni iyi etsin

Zaten kotu kotu yorunlar yaptigim icin vicdan azabi hissediyorum ama kinu sahibesi prenses bizden daha kotu

Damat adayina bi yandan cok uzuluyorum

Bir yandanda öyle kasina gozune bayilip iyi kizlarin kiymetini bilmedikleri icinde oh olsun diyorum kendileri sectiler sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…