- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi karabiber123
-
Hayir o bir PRENSESEğer bu yazı gerçekse? Bulunmaz hint kumaşı mısın sen?
İste insan bi soyler demi süpriz yapacam hazirlan oyle gel süpriz tam olsun
Yarabbim neler vae
Boyleleri daha kiymetli olur canim agzina bakarlar bisey desede yapsak diye :)Durup durup yazasim var kendimi alamıyorum. 2+1 ev veriyorlarmis insan oğluna bunu mu layık görür diyor, az ye de kendin eve katkıda bulun alninin teriyle üzerine birikip yap sen daha büyüğünü al, tabi egonun tamamini sokabilecek bi ev bulabilir misin bilmem.
Durup durup yazasim var kendimi alamıyorum. 2+1 ev veriyorlarmis insan oğluna bunu mu layık görür diyor, az ye de kendin eve katkıda bulun alninin teriyle üzerine birikip yap sen daha büyüğünü al, tabi egonun tamamini sokabilecek bi ev bulabilir misin bilmem.
hayir o butun gun o evde oturacakDurup durup yazasim var kendimi alamıyorum. 2+1 ev veriyorlarmis insan oğluna bunu mu layık görür diyor, az ye de kendin eve katkıda bulun alninin teriyle üzerine birikip yap sen daha büyüğünü al, tabi egonun tamamini sokabilecek bi ev bulabilir misin bilmem.
şöyle bi r pembe kabarik tuvalet giyer dalgasi sari saclarini salar falan dimi
Burdan anlamis oluyoruz ki tüm prensesler aslında evde KÜLKEDISİymiş
Kameraya bakarsa makyajsız oldugu gorunecekti amaHatta teklif ederken kameraya baksaydılar keşke feyse atmışlar ya. böyle doğal olunca kötü olmuştur
Arabada 2009 modelmis simdi o prenses o arabadan inince millet ne düşünecekhayir o butun gun o evde oturacak
Kameraya bakarsa makyajsız oldugu gorunecekti ama
Ya o bu degilde en kıymetliler böyleleri olur ya içim ona yaniyor
12 den sonrada balkabagina donusuyormusArabada 2009 modelmis simdi o prenses o arabadan inince millet ne düşünecek
Neyse bu vesileyle sokakta burnu havada gezen tiplerin evde picamayla gezdiklerini ögrenmis oldukHah aynen öyle evde kulkedisi olup sokakta burnu kaf dağında olanlardan. Ayyy sen şimdi bize ezik de dersindersino
Adı üstünde süpriz be kardeşim ne günlere kaldık yav :)"Meğer süpriz olsun diye evlenme teklifi hazırlamış. İşte pasta mumlar balon maytap falan. İnsan bi söyler dimi. "
Ay burdan sonrasını okuyamadım bu nedir biri bana açıklayabilir mi
Boş yere sinir etmeyin kendinizi bence konu gerçek değill... Böyle bir insan olamaz inanmıyorum
hayir o butun gun o evde oturacak
Hic gulesim yoktu Allah seni iyi etsin12 den sonrada balkabagina donusuyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?