- 28 Eylül 2015
- 3.218
- 40.494
- 438
- Konu Sahibi karabiber123
Ayy zavallı insanlar allah yardımcıları olsun seninde bi gün evladın olur bakalım ne yapicaksin??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonradan görme diye bisey var prenses o modelden olabilirEğer prenses gibi yaşasaydın baban altının gramını sayısını söylemez utanırdı. Annen acısını çıkarırsın demiş annem öyle biri olsaydı utancımdan insan içine çıkamazdım. Karşınızdaki adamın tipini huyunu değil cüzdanını sevmişsin. Ayrıl bu adamdan bu aileyi lütfen kendinden ve ailenden kurtar.
Senin ailen kız tarafına düşen bir mutfak perdesini bile yapamıyor sen istikbalden mobilya derdindesin. Yatak Odası Takımını istikbal den alabilecekmisin?
Adamlar çok zenginmiş falan filan. Kp beraber mi kazandın? Ailece Sırtınızı dayayacak kapı arıyorsunuz.
Benim düğünüme az zaman kaldı ama herşeyden nefret ettim. En baştan anlatmak istiyorum. Nişanlım beni çok seviyomus. İstemeye geldiler. Yani görücü usulü sayılır. Geldiklerinde benimle konuştu ikna etti beni. Sonra gerçek yüzlerini anladım. Söz yapmak için karar verdik bir hafta sonra. Söz gününden bi gün önce nişanlım beni evimizin yakıninda bi kafeye çağırdı. Annemden zor izin aldım gittim. Normal ev kıyafetiyle. Meğer süpriz olsun diye evlenme teklifi hazırlamış. İşte pasta mumlar balon maytap falan. İnsan bi söyler dimi. Rezil oldum herkese o kıyafetlerle. Bi de kardeşi video çekip faceye atmis. Görümcem altına yorum yapmış çok güzel olmuş diye dalga geçer gibi. Çok sinir oldum orda ama bozmamak için kabul ettim. Söz oldu. Nişan için de bir ay sonra kararlastirdik. Ama kv sürekli bana kızım diyodu. Ben ona anne demiyorumki. Ben annemden başkasına anne demem bana da annem babamdan başka kimse kızım diyemez. Önce güzellikle söyledim rahatsız oldugumu ismimle hitap edin dedin. Neymiş ağzından kaciyomus. Neyse dedim yine. Eltimle tanıştık bu arada. Başta iyi birine benziyodu ama çok fesat. Nişanlım onun kocasından büyük. Sürekli bana Yağız abimin kıymetini bil bak çok düşüncelidir falan dedi. Sürekli onu övüp durdu. Çok rahatsız oldum. Belli ki beni kıskanıyo. Onun kocası daha çirkin. O yüzden kıskanıyo diye tahmin ediyorum. Neyse bunu da geçiyorum düğün alışverişine başladık. Babam 30 gr 8 bilezik istemişti çünkü durumları iyi. Bende bi set istedim. Kuyumcuya gidince bu 30 gr 20ye düştü. Sesimi çıkarmadım. Eve gelince babama anlattım. Çok kızdı. Annemde eşya alırken farkı çıkarırsin deyince ikna oldum ama eşya alırken yapamadim istediğimi. Ben istikbalin modellerine bakmıştım internetten. Ayarladim istediğim şeyleri oraya götürdüm. Nişanlım beğenmedi benim beğendiğim oturma grubunu. Orda biraz tartıştık. Ama o evde akşama kadar ben oturucam o akşam gelip yatıp uyuyacak o yüzden benim dediğim olmasi gerekmez mi? Tartışınca ben tavır olsun diye o zaman şu olsun dedim en pahalı takımı seçtim. Kv ağlamakli oldu. Güya oğluna duygu sömürüsü yapacak. Ha bu arada bi ev verdi kp 2+1 kutu gibi. Dükkan üstü. İnsan oğluna bunu mu layık görür. Ben pek evi beğenmedim. Başka ev istedim. Nişanlımda beni ikna etmek için araba sözü verdi. Ben adam akıllı bi araba beklerken 2009 model bi şeyle çıktı geldi pazar günü. Bu da arabamız diye. Bi de o kadar zenginler ama bi perde olay oldu. Kv diyo ki eğer abilerin hediye olsun katkida bulunalim derlerse üçü birleşip mutfağa perde alırlarsa bize de yardımcı olmuş olurlar diyo. Abilerimemi güvenerek düğün yapıyosunuz siz dedim. Ağzını açamadı daha. Ben prenses gibi yaşadım büyüdüm bunlarla ne yapıcam bilmiyorum. Haftaya gelinlik bakicaz eminim yine problem olacak. Çünkü o kadar zengin olmalarına rağmen cimriler. Kandilde nişanlım aradı annemi ama annesi aramadi. Ben de o yüzden annesini aramadim. Sinirim hafta sonuna kadr gecmezse gelinlik bakarken hiç acimiycam. Anlattım rahatladım oh.
Aynen en cok ev olayina ve altina bozuldum bende kp der bana 3 bilezik takmisti en ucuzundan o da sirf katakule ye getirdi herseyi ama onemli okan esimi sevmemdi bide 2+1 eve 450 tl kira odeyenleri dusunse belki bunu yapmazbu sorunlar bana cokta buyuk gelmedi acıkcası annesı sızı yakın gormuste kizim demiş gibi dusundum ben. en cok uzuldugum durum altın 20 gr'a dusunce farkı cıkarmak ıcın ev esyalarını pahalı ıstemen oldu. boyle ucuz hesaplar yapma sen evlenıcek ınsansın. bı tane bılezıgı olmayan ınsanlar var, halıne sukret. 2+1 eve kutu gıbı demıssın, bol bol dua et de allah senı aç ve açıkta bırakmasın...
Umarim sahtedirKesin sahte konu %100
Bin kez gordum burada
Canıımmm yazan ellerine sağlık :)Bence kesinlikle ama kesinlikle evlenme. Nedir senin bu çektiğin. Birincisi o hain kadın sana nasıl kızım der? O kim ki sana kızım diyor. Sana prensesim, sultanım, hünkarım falan demesi gerekirken! Ben okurken sinir oldum, hemen tekrar haddini bildir. İkinci olarak o nişanlın olacak düşüncesiz sürpriz evlenme teklifini nasıl haber vermeden yapar. Sürpriz dediğin şey haber vermeden yapılır mı hiç! Halbuki sen oraya yirmi metre kuyruklu abiyeyle gidecektin ki... Hele o fesat görümcen yok mu fesat görümcen... Haddi mi böyle bir teklife çok güzel olmuş demesi. Eltin elbette seni kıskanıyordur. Şu dünyada sana ait olan herşey en güzel olduğu gibi, senin nişanlın da en yakışıklı ve kadın evli barklı olmasına rağmen kesin nişanlında gözü var. Allah bilir kocayı boşayıp onunla evlenmek için haber kuruyordur kuruyup kalasıca... Bu arada ben sana da kızdım, senin gibi sultanlar sultanı bir hatun nasıl olur da öyle basit bir mağazadan öyle basit mobilyaları kabul edersin. Sana tavsiyen acil olarak altın kaplama, pırlanta süslü bir koltuk takımı aldırman. Araba olayını hiç açmayayım diyordum ama son model spor bir arabayı en azından hak ettiğini düşünüyorum. Ev konusuna gelince, biz Ankara'dayız bak burda çok güzel bir saray var. Bir benzerini yaptırabilirsin istersen kayınpedere. Babanın seni vermek için yaptığı pazarlığı da ayrıca yadırgadım. İnsan hiç olmazsa kızının ağırlığı kadar altına pazarlık yapar dimi ama. Allah bilir senet sepet de yaptırmamıştır o şimdi. Hiç olmazsa gelinlik olayında gözünü aç. Bak ben çok iyi dizaynırlar biliyorum. Yeminle sana bir ev fiyatına gelinlik diktiririz. Bu arada o sana kızım diyen hadsiz ve gıcık kayınvaliden gelip de kandilde, bayramda elini öpmezse elbette ki aramayacaksın. Ben de söyledim rahatladım oh...
Şaka falanmisin sen ya..Benim düğünüme az zaman kaldı ama herşeyden nefret ettim. En baştan anlatmak istiyorum. Nişanlım beni çok seviyomus. İstemeye geldiler. Yani görücü usulü sayılır. Geldiklerinde benimle konuştu ikna etti beni. Sonra gerçek yüzlerini anladım. Söz yapmak için karar verdik bir hafta sonra. Söz gününden bi gün önce nişanlım beni evimizin yakıninda bi kafeye çağırdı. Annemden zor izin aldım gittim. Normal ev kıyafetiyle. Meğer süpriz olsun diye evlenme teklifi hazırlamış. İşte pasta mumlar balon maytap falan. İnsan bi söyler dimi. Rezil oldum herkese o kıyafetlerle. Bi de kardeşi video çekip faceye atmis. Görümcem altına yorum yapmış çok güzel olmuş diye dalga geçer gibi. Çok sinir oldum orda ama bozmamak için kabul ettim. Söz oldu. Nişan için de bir ay sonra kararlastirdik. Ama kv sürekli bana kızım diyodu. Ben ona anne demiyorumki. Ben annemden başkasına anne demem bana da annem babamdan başka kimse kızım diyemez. Önce güzellikle söyledim rahatsız oldugumu ismimle hitap edin dedin. Neymiş ağzından kaciyomus. Neyse dedim yine. Eltimle tanıştık bu arada. Başta iyi birine benziyodu ama çok fesat. Nişanlım onun kocasından büyük. Sürekli bana Yağız abimin kıymetini bil bak çok düşüncelidir falan dedi. Sürekli onu övüp durdu. Çok rahatsız oldum. Belli ki beni kıskanıyo. Onun kocası daha çirkin. O yüzden kıskanıyo diye tahmin ediyorum. Neyse bunu da geçiyorum düğün alışverişine başladık. Babam 30 gr 8 bilezik istemişti çünkü durumları iyi. Bende bi set istedim. Kuyumcuya gidince bu 30 gr 20ye düştü. Sesimi çıkarmadım. Eve gelince babama anlattım. Çok kızdı. Annemde eşya alırken farkı çıkarırsin deyince ikna oldum ama eşya alırken yapamadim istediğimi. Ben istikbalin modellerine bakmıştım internetten. Ayarladim istediğim şeyleri oraya götürdüm. Nişanlım beğenmedi benim beğendiğim oturma grubunu. Orda biraz tartıştık. Ama o evde akşama kadar ben oturucam o akşam gelip yatıp uyuyacak o yüzden benim dediğim olmasi gerekmez mi? Tartışınca ben tavır olsun diye o zaman şu olsun dedim en pahalı takımı seçtim. Kv ağlamakli oldu. Güya oğluna duygu sömürüsü yapacak. Ha bu arada bi ev verdi kp 2+1 kutu gibi. Dükkan üstü. İnsan oğluna bunu mu layık görür. Ben pek evi beğenmedim. Başka ev istedim. Nişanlımda beni ikna etmek için araba sözü verdi. Ben adam akıllı bi araba beklerken 2009 model bi şeyle çıktı geldi pazar günü. Bu da arabamız diye. Bi de o kadar zenginler ama bi perde olay oldu. Kv diyo ki eğer abilerin hediye olsun katkida bulunalim derlerse üçü birleşip mutfağa perde alırlarsa bize de yardımcı olmuş olurlar diyo. Abilerimemi güvenerek düğün yapıyosunuz siz dedim. Ağzını açamadı daha. Ben prenses gibi yaşadım büyüdüm bunlarla ne yapıcam bilmiyorum. Haftaya gelinlik bakicaz eminim yine problem olacak. Çünkü o kadar zengin olmalarına rağmen cimriler. Kandilde nişanlım aradı annemi ama annesi aramadi. Ben de o yüzden annesini aramadim. Sinirim hafta sonuna kadr gecmezse gelinlik bakarken hiç acimiycam. Anlattım rahatladım oh.
Bizim buralarda böyleleri için prenses den ziyade başka bişey diyorlar neyse durduk yere ban yemeyeyimSonradan görme diye bisey var prenses o modelden olabilir
Helal ya noktayi koymusun soyleyecek laf kalmamis bizeBence kesinlikle ama kesinlikle evlenme. Nedir senin bu çektiğin. Birincisi o hain kadın sana nasıl kızım der? O kim ki sana kızım diyor. Sana prensesim, sultanım, hünkarım falan demesi gerekirken! Ben okurken sinir oldum, hemen tekrar haddini bildir. İkinci olarak o nişanlın olacak düşüncesiz sürpriz evlenme teklifini nasıl haber vermeden yapar. Sürpriz dediğin şey haber vermeden yapılır mı hiç! Halbuki sen oraya yirmi metre kuyruklu abiyeyle gidecektin ki... Hele o fesat görümcen yok mu fesat görümcen... Haddi mi böyle bir teklife çok güzel olmuş demesi. Eltin elbette seni kıskanıyordur. Şu dünyada sana ait olan herşey en güzel olduğu gibi, senin nişanlın da en yakışıklı ve kadın evli barklı olmasına rağmen kesin nişanlında gözü var. Allah bilir kocayı boşayıp onunla evlenmek için haber kuruyordur kuruyup kalasıca... Bu arada ben sana da kızdım, senin gibi sultanlar sultanı bir hatun nasıl olur da öyle basit bir mağazadan öyle basit mobilyaları kabul edersin. Sana tavsiyen acil olarak altın kaplama, pırlanta süslü bir koltuk takımı aldırman. Araba olayını hiç açmayayım diyordum ama son model spor bir arabayı en azından hak ettiğini düşünüyorum. Ev konusuna gelince, biz Ankara'dayız bak burda çok güzel bir saray var. Bir benzerini yaptırabilirsin istersen kayınpedere. Babanın seni vermek için yaptığı pazarlığı da ayrıca yadırgadım. İnsan hiç olmazsa kızının ağırlığı kadar altına pazarlık yapar dimi ama. Allah bilir senet sepet de yaptırmamıştır o şimdi. Hiç olmazsa gelinlik olayında gözünü aç. Bak ben çok iyi dizaynırlar biliyorum. Yeminle sana bir ev fiyatına gelinlik diktiririz. Bu arada o sana kızım diyen hadsiz ve gıcık kayınvaliden gelip de kandilde, bayramda elini öpmezse elbette ki aramayacaksın. Ben de söyledim rahatladım oh...
O degilde prenses yuzunden zindanlara atilmakta var bos ver Allah muhafaza gencligini zindanlarda çürütmeye degmezBizim buralarda böyleleri için prenses den ziyade başka bişey diyorlar neyse durduk yere ban yemeyeyim
yani toplam kaç liraya sattınız kendinizi? 2009 model arabadan sonrasını okuyamadım da
ee bi iyiye bi kotu diye boşa dememislerSizin gibi gelinlere neden KK daki kvler gibi kayinvalideler denk gelmiyor anlamiyorum. Allah iste, kan çikmasin diye dengeliyor demek ki
seni gelin diye alana yazikBenim düğünüme az zaman kaldı ama herşeyden nefret ettim. En baştan anlatmak istiyorum. Nişanlım beni çok seviyomus. İstemeye geldiler. Yani görücü usulü sayılır. Geldiklerinde benimle konuştu ikna etti beni. Sonra gerçek yüzlerini anladım. Söz yapmak için karar verdik bir hafta sonra. Söz gününden bi gün önce nişanlım beni evimizin yakıninda bi kafeye çağırdı. Annemden zor izin aldım gittim. Normal ev kıyafetiyle. Meğer süpriz olsun diye evlenme teklifi hazırlamış. İşte pasta mumlar balon maytap falan. İnsan bi söyler dimi. Rezil oldum herkese o kıyafetlerle. Bi de kardeşi video çekip faceye atmis. Görümcem altına yorum yapmış çok güzel olmuş diye dalga geçer gibi. Çok sinir oldum orda ama bozmamak için kabul ettim. Söz oldu. Nişan için de bir ay sonra kararlastirdik. Ama kv sürekli bana kızım diyodu. Ben ona anne demiyorumki. Ben annemden başkasına anne demem bana da annem babamdan başka kimse kızım diyemez. Önce güzellikle söyledim rahatsız oldugumu ismimle hitap edin dedin. Neymiş ağzından kaciyomus. Neyse dedim yine. Eltimle tanıştık bu arada. Başta iyi birine benziyodu ama çok fesat. Nişanlım onun kocasından büyük. Sürekli bana Yağız abimin kıymetini bil bak çok düşüncelidir falan dedi. Sürekli onu övüp durdu. Çok rahatsız oldum. Belli ki beni kıskanıyo. Onun kocası daha çirkin. O yüzden kıskanıyo diye tahmin ediyorum. Neyse bunu da geçiyorum düğün alışverişine başladık. Babam 30 gr 8 bilezik istemişti çünkü durumları iyi. Bende bi set istedim. Kuyumcuya gidince bu 30 gr 20ye düştü. Sesimi çıkarmadım. Eve gelince babama anlattım. Çok kızdı. Annemde eşya alırken farkı çıkarırsin deyince ikna oldum ama eşya alırken yapamadim istediğimi. Ben istikbalin modellerine bakmıştım internetten. Ayarladim istediğim şeyleri oraya götürdüm. Nişanlım beğenmedi benim beğendiğim oturma grubunu. Orda biraz tartıştık. Ama o evde akşama kadar ben oturucam o akşam gelip yatıp uyuyacak o yüzden benim dediğim olmasi gerekmez mi? Tartışınca ben tavır olsun diye o zaman şu olsun dedim en pahalı takımı seçtim. Kv ağlamakli oldu. Güya oğluna duygu sömürüsü yapacak. Ha bu arada bi ev verdi kp 2+1 kutu gibi. Dükkan üstü. İnsan oğluna bunu mu layık görür. Ben pek evi beğenmedim. Başka ev istedim. Nişanlımda beni ikna etmek için araba sözü verdi. Ben adam akıllı bi araba beklerken 2009 model bi şeyle çıktı geldi pazar günü. Bu da arabamız diye. Bi de o kadar zenginler ama bi perde olay oldu. Kv diyo ki eğer abilerin hediye olsun katkida bulunalim derlerse üçü birleşip mutfağa perde alırlarsa bize de yardımcı olmuş olurlar diyo. Abilerimemi güvenerek düğün yapıyosunuz siz dedim. Ağzını açamadı daha. Ben prenses gibi yaşadım büyüdüm bunlarla ne yapıcam bilmiyorum. Haftaya gelinlik bakicaz eminim yine problem olacak. Çünkü o kadar zengin olmalarına rağmen cimriler. Kandilde nişanlım aradı annemi ama annesi aramadi. Ben de o yüzden annesini aramadim. Sinirim hafta sonuna kadr gecmezse gelinlik bakarken hiç acimiycam. Anlattım rahatladım oh.