kv kp görümce elti herkes

Takılar 30dan 20grama düşünce anne şöyle demiş:
-farkını eşyalardan çıkarırsın!!

Neyin farkını? Belli bir bedel mi var ödemeleri gereken, neyin kafası, nasıl bi yaşayış var sizde

İnşallah gerçek değilsindir.

Biz bedavaya gitmişiz :KK70:Çok ticari,ısmarlama ve seviye yerlerde bi evlilik,siz bunları nasıl talep edebiliyorsunuz ben olsam utanırım ki zaten ben o seviyeye asla inmem, nişanlının yerinde olsam herşeyden vazgeçer koşarak uzaklaşırdım:KK55:

Daha fazla sorun çıkarabilirsin mesela annesi size sadece isminizle hitap etmesin lütfen karabiber hanım desin
Kutu gibi evde yaşayan hiç Prenses duymadım olmamış bence bir villa almalılar 2 de hizmetçi tutmalılar
Ya kabul etsinler ya da sen bu çocuğu bırak

Bizimle dalga gecmeye gelmiş arkadaş yoksa böyle biriyle insan bir dakika devam etmez.

Ne olur birisi bu konunun bu insanin fake olduğunu söylesin. Yok ya gerçek değildir herhalde. Gercek değildir dimi?

Gerçek olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Bence sende inanma. Çok belli çünkü. Sözlükten geliyor bunlar. :KK53: Zaten konu sahibi baktı dalga geçiyorlar çıktı siteden.

Millet zengin de, sen ve ailen gibi açları doyurmaya zengindi zaten.
Konuya ben de inanmadım.

8 bileziğe evlenilir mi senin kadar mükemmel kız o kadar değersiz mi altın kemer iste hint işi 22 ayar gerdanlık iste en az 1 karat tektaş iste villa iste iste de iste sen herşeye layıksın sen süpersin sen bulunmaz hint kumaşısın yürüüüü kim tutar seni

Benim düğünüme az zaman kaldı ama herşeyden nefret ettim. En baştan anlatmak istiyorum. Nişanlım beni çok seviyomus. İstemeye geldiler. Yani görücü usulü sayılır. Geldiklerinde benimle konuştu ikna etti beni. Sonra gerçek yüzlerini anladım. Söz yapmak için karar verdik bir hafta sonra. Söz gününden bi gün önce nişanlım beni evimizin yakıninda bi kafeye çağırdı. Annemden zor izin aldım gittim. Normal ev kıyafetiyle. Meğer süpriz olsun diye evlenme teklifi hazırlamış. İşte pasta mumlar balon maytap falan. İnsan bi söyler dimi. Rezil oldum herkese o kıyafetlerle. Bi de kardeşi video çekip faceye atmis. Görümcem altına yorum yapmış çok güzel olmuş diye dalga geçer gibi. Çok sinir oldum orda ama bozmamak için kabul ettim. Söz oldu. Nişan için de bir ay sonra kararlastirdik. Ama kv sürekli bana kızım diyodu. Ben ona anne demiyorumki. Ben annemden başkasına anne demem bana da annem babamdan başka kimse kızım diyemez. Önce güzellikle söyledim rahatsız oldugumu ismimle hitap edin dedin. Neymiş ağzından kaciyomus. Neyse dedim yine. Eltimle tanıştık bu arada. Başta iyi birine benziyodu ama çok fesat. Nişanlım onun kocasından büyük. Sürekli bana Yağız abimin kıymetini bil bak çok düşüncelidir falan dedi. Sürekli onu övüp durdu. Çok rahatsız oldum. Belli ki beni kıskanıyo. Onun kocası daha çirkin. O yüzden kıskanıyo diye tahmin ediyorum. Neyse bunu da geçiyorum düğün alışverişine başladık. Babam 30 gr 8 bilezik istemişti çünkü durumları iyi. Bende bi set istedim. Kuyumcuya gidince bu 30 gr 20ye düştü. Sesimi çıkarmadım. Eve gelince babama anlattım. Çok kızdı. Annemde eşya alırken farkı çıkarırsin deyince ikna oldum ama eşya alırken yapamadim istediğimi. Ben istikbalin modellerine bakmıştım internetten. Ayarladim istediğim şeyleri oraya götürdüm. Nişanlım beğenmedi benim beğendiğim oturma grubunu. Orda biraz tartıştık. Ama o evde akşama kadar ben oturucam o akşam gelip yatıp uyuyacak o yüzden benim dediğim olmasi gerekmez mi? Tartışınca ben tavır olsun diye o zaman şu olsun dedim en pahalı takımı seçtim. Kv ağlamakli oldu. Güya oğluna duygu sömürüsü yapacak. Ha bu arada bi ev verdi kp 2+1 kutu gibi. Dükkan üstü. İnsan oğluna bunu mu layık görür. Ben pek evi beğenmedim. Başka ev istedim. Nişanlımda beni ikna etmek için araba sözü verdi. Ben adam akıllı bi araba beklerken 2009 model bi şeyle çıktı geldi pazar günü. Bu da arabamız diye. Bi de o kadar zenginler ama bi perde olay oldu. Kv diyo ki eğer abilerin hediye olsun katkida bulunalim derlerse üçü birleşip mutfağa perde alırlarsa bize de yardımcı olmuş olurlar diyo. Abilerimemi güvenerek düğün yapıyosunuz siz dedim. Ağzını açamadı daha. Ben prenses gibi yaşadım büyüdüm bunlarla ne yapıcam bilmiyorum. Haftaya gelinlik bakicaz eminim yine problem olacak. Çünkü o kadar zengin olmalarına rağmen cimriler. Kandilde nişanlım aradı annemi ama annesi aramadi. Ben de o yüzden annesini aramadim. Sinirim hafta sonuna kadr gecmezse gelinlik bakarken hiç acimiycam. Anlattım rahatladım oh.

Konunuzu erkek arkadasima okudum. Kendisi kiymetimi anladi ve bana tekrar asik oldu. Tisikkirlir kadinlar kulubu.

Back