kv kp görümce elti herkes

Allah karşı tarafa yardım etsin başkada bişey demiyorum

Allah herkesi sizin gibi mal mülk altın para heveslisi gelinlerden korusun
O saydıklarınızla değil eşinizle aşkla sevgiyle huzur mutlulukla evlilik kurulur bunu unutmuşsunuz hatırlatırım
Kayınvalidenizin size kızım demesini bile kabul etmiyorsunuz peki niçin evleniyorsunuz
Yapacağınız evliliğide kabul etceğinizi hiç sanmıyorum
İnadına pahalı koltuk seçtim demek ne demek ya siz dost musunuz düşman mı
El bebek gül bebek büyüdüyseniz kalın baba evinde
Allah o aileye yardım etsin valla

Çok haklısın konu sahibi.
2009 model araba nedir? Seninle aynı cümlede geçmesi bile iğreti.
Keşke baştan diyeydin 60 bin tl lik arabadan aşağısına , 6+2'den az odalı eve totomu koymam diye.

Bu konu sabahtan beri niye kapanmadı hala merak içindeyim.

Süpersiniz) konu Sahibine olduğu kadar Sizede çok güldüm çok beğendim

Eğer bu konu gerçekse sırayla konu sahibinin nişanlısı kaynanası eltisi görümcesi hatta kayınpederi konu açarlar aç gözlü fesat gelin diye.

Ayy konu sahibi kabus gibisin gercekten hemen ayril bence düğün yapmadan yoksa bu aileyle harcanir gidersin

Ahhh bu egooooo sanırım sizin sevdiğiniz en guzel huyumuz nesiniz siz katar prensesi falanmi?

valla yeminle korktum sizden... evlilik değilde ticari bi anlaşma yapıyo gibisiniz ve kesinlikle çok iticisiniz... anne diyemezsiniz tamamda kızım demeyin ne demek siz evliliği ne sanıyosunuz yok pahalı takımmş yok o evdeymiş bilmem kaç grammş yok ev küçükmüş 2009 modelmiş sizinki buldumcuk olup kendinizi bulunmaz hint kumaşı sanmaktan başka bişey değil.... Allah nişanlına ve ailesine sabır versin...

O aile gayet normal de onlara anormal olan sensin bence baban mı takacakmış 30 grlık bilezikleri. Adam süpriz yapmış ne deseydi sana süpriz evlenme teklifi edicem güzel giyinmi deseydi. O beğenmediğim 2+1 ev için yıllarını veren insanlar var baban başbakan mı acaba merak ettim

Siz kendi gözünüzden bakıp onlar eleştiriyorsunuz ya,
Bide kendinize dışarıdan baksanız
Sizinki resmen şımarıklık, anneniz babanız için prenses olabilirsiniz ama prenses DEĞİLSİNİZ ve kimse sizin nazınızı çekmek zorunda değil, nişanlınız da insan, onun annesi babası da anne baba
Keşke siz kimseyle evlenmeseniz ama hayırlısını dileyelim yine de nişanlınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…