kv kp görümce elti herkes

Böyle gelinim olacaksa hiç olmasın daha iyi konu sahibi gerçekten kabus gibisiniz kv nişanlınız senden daha iyilerine layıkmış bunu anladım bi iyilik yapın çıkın o güzel insanların hayatından !

Altının gramı 90 lira 10 gram altın 900 lira yapar hadi bu güzel ablamizin hatrına 1000 lira olsun. 1000 lira için prensesligini bozuyor nasıl prenses ay ol..ucuz prenses

Nedense güzel bir kadın canlanmadı zihnimde. İçi güzel olanın güzelliği dışavururmuş ya ondan sanırım. Külkedisinin üvey ablaları gibi bir şey canlandı

Altının gramı 90 lira 10 gram altın 900 lira yapar hadi bu güzel ablamizin hayrına 1000 lira olsun. 1000 lira için prensesligini bozuyor nasıl prenses ay ol..ucuz prenses
8 bilezik istemis 10 gramdan eder sana 80 gr 80 gram prensesin hatrina olur 8000

Gerci onun o paraya ihtiyaci yokturda koskoca Kralin nasil yuzu tutmusta 8 bilezik istemis orasini anlamadim

Benim egzantrik babam bile sizden gelen size doner dedi kızını mahcup etmedi koca KRAL bu Prensesi rencide etmeye utanmamis mi 8 bilezik icin

Ne guzel kv de kizim diyebiliyormus benim kv de selenirken adimi bile soylemez 30 gr 20 gr en azindan gidip kendin begenmissin koltuk takimini esyayini da almislar benimkiler gibi aldik dugunden sonra gelecek diye hem kocama hem bana kazik attilar e eee 2+1 ev diyorsun kutu gibi falan demissin adam daha ne yapsin ki o evin hayalini bile kuramayanlar var tamam bi kere oluyor ama sen de fazla abartmissin

Canım benim, üzülme ayrıl. Belki nişanlın ve ailesi daha iyi birini bulabilir. Lütfen kendin gibi birine mahkum edip, vebal alma.
Canim bırak üzülme afama perşembenin gelecegi çarşambadan belli olur bu kız bukadar yapiö etmis bu cocugun gozu gormemisse sırf kaşının gözünün hatrına müstahak böylelerine

prenses su an nerde acaba süt banyosuna ekstra gül dökülmesini filan bekliyor olabilir.

Eğer prenses gibi yaşasaydın baban altının gramını sayısını söylemez utanırdı. Annen acısını çıkarırsın demiş annem öyle biri olsaydı utancımdan insan içine çıkamazdım. Karşınızdaki adamın tipini huyunu değil cüzdanını sevmişsin. Ayrıl bu adamdan bu aileyi lütfen kendinden ve ailenden kurtar.

Senin ailen kız tarafına düşen bir mutfak perdesini bile yapamıyor sen istikbalden mobilya derdindesin. Yatak Odası Takımını istikbal den alabilecekmisin?

Adamlar çok zenginmiş falan filan. Kp beraber mi kazandın? Ailece Sırtınızı dayayacak kapı arıyorsunuz.

hayır senden ayrılırsam ölürüm diyo. eğer onlar böyle devam ederse evlendikten sonra görüşmeyeceğiz
Ben de kv deden sikayetciyim ama daha evlenmeden bu tavir ne anlamiyorum simdiki kizlari adam agac kovugundan mi cikti tamam sen gorusme ama nisanlina mudahale etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…