Kv kışları kalacak yer konusu-devam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah çok teşekkür ederim,düşünün eşim annesinin yanına gidip oturmuyor dahi şu an.Ben birazdan girip kvnin batırdığı lavaboyu fırçalayıp çocuklara ve ona yemek ayarlamalıyım.Kendim daha kahvaltı yapmadım bir bardak kahveyle geziyorum.Eşime söylesem kalkar yardım eder ama bilmiyor mu görmüyor mu pisliği ya da yapılması gerekenleri?Kv de dahil olmak üzere herkes herşeyin farkında,ama yüzsüzlük çok farklıymış ben bu ailede gördüm bu olayı.Bunları kimse bana acısın diye de yazmıyorum böyle yaparak aklımda en ufak soru işareti kalmadan bitirebileceğime inanıyorum.Bu konu ben boşanınca çözülür,tek odak noktam kendi rahatım

Zaten tek odak noktanız kendiniz olmalısınız. Siz iyi olursanız çocuklarınız iyi olur. Bi de akıl sağlığı eşten de kv den de çevreden de çok daha önemli o gittikten sonra diğerlerinin ne önemi var ki. Söylenilerek itilerek zorla yapılan hiçbirşeyin önemi yok eşinizi zorlasanız ne fayda bu bile sizi yıpratır.

Çok haklısınız çok sağolun

Haftasonu kayınvalidenin geleceğini tahmin ederek plânlı yapılmış bir tatil gibi geldi bana. Her yerde kar var zaten bu havada tatil zor olur 2 çocukla.
Ama haklısınız, kayinvalide ile her kış yaşamak çok zor, çoğu gelin 1 saat bile katlanamıyor, keşke evlenmeden önce konuşsaydınız bu tarz şeyleri. Boşanın diyemem ama bence bu kararı almadan eşinizle hissettiğiniz herşeyi konuşun. O zaman belki birşeyler dank eder ve kayinvalideye bir ev tutulup gelinlerin üstünden yük gitmiş olur. Yoksa kayınvalide meselesi yüzünden yine bir yuva yıkılmış olacak

Kayak tatilidir tam mevsimi. Art niyetli bir planlı tatil olsa kadın için planı iptal etmez.

Yolların kapalı olma ihtimali 1 hafta önceden öngörüldü. Ara tatilin tarihi aylar öncesinden belli. İnsanlar da o tarihlere göre erkenden tatil planlıyor.
Okurken hissettiğimi yazdım. Burada takılacak şey bu mu? Zaten konu sahibi haklı. Yorumumu farklı yerlere cekmeyin lütfen.

Ya ne demek kabul etmiyolar ben evimde istemiyorum gelme diceksin kayninada agzina geleni sayacaksin ev tutmuyosan gelme banami guvendin senin yuzunden bosanmayi düşünüyorum diyin

Size bir örnek anlatayım. Dedem vefat etti 8 yıl oldu, babaannem kaldı ortada . Ortada dediğime bakmayın köyde gayet güzel 2 katlı ev , tarla bağ bahçe var. Dedemden de emekli maaşı kaldı. Ama yıllardır amcam harcıyor parasını. Sonra babaannem yaslandı iyice bu defa amcam bakmak istemiyor , halalarım da bakmak istemiyor bu arada kartı da vermek istemiyor. Annem biraz vicdan yaptı baktı evde falan ama inanılmaz pis babaannem , altına yapıyor, ellerini falan da yıkamaz . Annem zaten hasta kadın iyice kötü oldu. Annem dedi ki yine de sırayla bakalım , hiç kimse yanaşmadı. Annem amcamı bir aradı ben mi yiyorum parasını sen yiyorsun sen bakacaksın , haa bakamıyorsan da git huzurevine yatır , siz annenizi düşünmüyorsanız banane dedi. Şimdi babaannem huzurevinde .

Ben o zamanda şimdide ayni şeyi söylüyorum ayrı ev acilmaliydi.
Huzurevi herkes tercih etmeyebilir.
Şahsen ben de ailemi oraya kendileri istemediği sürece göndermek istemem kendileri isteseler bile vicdan yaparim.
En iyisi ev tutardım o durumda.
İşten çıkınca önce annemlere uğrardim işlerini hallederdim.
Temel ihtiyaçlarini alirdim.
Hastane vs işleri olursa onları hallederdim.
Fatura işlerini netten hallederdim
Kocamdan bir beklentim olmazdı açıkçası.
Bu şekilde halletmek en mantıklısı.
Benim arkadaşım üç çocukla bu yüzden boşandı adam şuan yeni evli annem annem diye agladi.
Annesi şuan yine yeni gelinle aynı evde kalmıyor .
Yine bunun arkasına siginip kadını darlamak çok yanlış.

Madem boşanmayı göze aldın,acaba eşinle son kez bir konuşsan mı açık açık?
Abinler maaşını almayı biliyorsa ya kendileri baksın ya da ev tutulmasına razı gelsin,onlar kendilerini düşünürken iyi sen neden kendini kullandırıyosun de.Yoksa ben boşanmak istiyorum diye de ekle.

Eli kolu tutmuyor mu anlamadım ? Çamaşırları niye makineye koymuyor?

Yaşlı kadınlar neden tembelleşiyor? Sanki leğende çamaşır yıka diyoruz alt tarafı makine

Çok haklısın oğlu yapsın işleri

kesinlikle dogru
bir kenara cekip ev ev ustunde olmuyor sana bir ev tutalim maasinda var rahat et demeniz gerekirdi .
ama hala senle ilgili degil diyorsunuz .
oda oteki oglundan maasini almaya kiyamiyor size geliyor .

Tatili iptal etmek niye
Ben ablam iki yazdır bana gelecek oldu
Birinde çiftlikte işlerimiz vardı onları halletmeliydik. kusura bakma onları halletmeliyiz demistim
Bı oncekinde de yıldönümümuzde gelecek oldu
Yani biz özel geciriyoruz o günü ve şehir dışında oluyor bu da.yine kabul etmedim

Hayır banane yani benim işim gücüm tatilim başkasına göre ayarlanamaz

kesinlikle dogru
bir kenara cekip ev ev ustunde olmuyor sana bir ev tutalim maasinda var rahat et demeniz gerekirdi .
ama hala senle ilgili degil diyorsunuz .
oda oteki oglundan maasini almaya kiyamiyor size geliyor .
Diğer konusunda yazmıştı hatırlıyorum hatta kadında sıcak bakıyordu ayrı eve çıkmaya ama büyük oğlu çıkmasını istemiyordu. Yani konu sahibi bunu da defalarca konuştu

Diğer konusunda yazmıştı hatırlıyorum hatta kadında sıcak bakıyordu ayrı eve çıkmaya ama büyük oğlu çıkmasını istemiyordu. Yani konu sahibi bunu da defalarca konuştu
sadece oteki ogku degil kadinda bir evet bir hayir diyor anladigim kadariyla .
e bu konu sahibine yazik degil ?
bide emrivaki falan hic hos degil kinu sahibi kv cekip konusacak sonrada olmuyorsa bosayacak ama gene gidip kv senle ilgili degil demis .
bu kimse uzulmesin poliyannaciligini anlamiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…