- 16 Temmuz 2023
- 3.757
- 9.974
- 78
Kapı açık ve torunlarının olduğu evde yaptıkları için sahip çıkmayıp postalamak en iyisi. Neyseki gittiler çok şükür. Konu sahibi kadar rahatladım oh beDedeyle neneye sahip çıkmak lazım ne de olsa türünün son örnekleri
Bunu ben yazmıştım yahu başka yaşlı çift bunu diyen. Konu sahibi de yazdı mı ben görmedim de.He bir de şey var ET GİREN YERE DERT GİRMEZ.
Yazdi yazdi bu kayinvalide de soylediBunu ben yazmıştım yahu başka yaşlı çift bunu diyen. Konu sahibi de yazdı mı ben görmedim de.
Biliyorum, ben de konu sahibi yazdı demedim ki. Bu konudan öğrendiklerimizi yazıyoruz.Bunu ben yazmıştım yahu başka yaşlı çift bunu diyen. Konu sahibi de yazdı mı ben görmedim de.
Haa tamam pardonBiliyorum, ben de konu sahibi yazdı demedim ki. Bu konudan öğrendiklerimizi yazıyoruz.
Kız yok bunu sadece ilişkiye giren yatalak yaşlı kadın söylemişti.Yazdi yazdi bu kayinvalide de soyledi
Kız millet fantazi de mi yapmasınAynen öyle gitsinler ne yapıyorsa kendi evlerinde yapsınlar , bağ bahçede açık alanda , 45 yaşındaki kızının olduğu aynı odada yapıyorlar demekki kendilerini göstermeyi seviyorlar bilerek yapıyorlar bunu.
Hiç unutmam artık bunu. Teşekkürler Halime.Haa tamam pardon
Sen ne yasamissin böyle yaaa. Okuyunca şoktan çıkamadım ki.senin yaşadığın travmayi tahmin edemiyorum. Üstelik eşin de bunu normallestirmis ya bunlar böyle bir aile mi. Allah sabır versin. Gerçekten iğrenç bir durumAşırı gerginim, kızgınım biraz rahatlamaya ihtiyacım var. Ben mi abartıyorum acaba? ama değil bence kıyamet koparmalık da eşim abarttığımı söylüyor yine…
Kayınvalide ve Kayınbaba kişisini hafta sonu ramazan için yemeğe çağırdım. Maksad muhabbet olsun, gelenek olsun. Eskiden beri yaparız bunları bırakmayalım dedik. Neyse geldiler çocuklarla biraz kalalım dediler, bizdeler o günden beri.
Bu gece iki gibi su içmeye kalktım. Salonda yatıyorlar, salon kapısı açık, Kayınbaba kayınvalidenin üstünde beraber oluyorlar hemen gözümü kaçırdım ben utandım şahsen. Dönüşümde ise ayakta salonun ortasında çıplak giyiniyorlardı acele ile…
Elim ayağım titredi, Karanlık tamam ama sokak ışığı o odayı tam aydınlatıyor, çocuklarım geçse göreceklerdi her şeyi. Banyo yaptılar banyo bizim odanın dibinde. Sahur oldu oturdum dedim bu yaptığınız doğru değildi yapılmaz çoluk çocuk var yapmayın falan dedim kayınbaba sağır duymuyor zaten ben oturdum o kalktı, kayınvalide de inkar etti
Yaşları 80-75 ve kayınbaba aşırı hastayım deyip her yerde kendine yatak döşek kurduruyor. Bizim başımız ağrırken canımız dünyadan bıkıyor. Neyse öyle işte canım aşırı sıkıldı onlar aşırı rahat ben uyduruyormuşum gibi oldu.
Eşim benim söylenmemi gereksiz buldu
Eee ne olmuş deyip durdu.
Her şey bir tarafa küçük 8 aylık bebeğim var ben odayı kırklamalıyım yoksa asla bebeğimi odaya sokmayacağım, ya bir şey aktıysa düşüncesi bile kusmama sebep.
Hiç unutmam artık bunu. Teşekkürler Halime.
Ya ben bir yerde okudum sanki konu sahibi yazdi ama bilmiyorum simdi eminde olamadim. Konu sahibi gelsin cevaplasinKız yok bunu sadece ilişkiye giren yatalak yaşlı kadın söylemişti.
Onlara bu dede de yardım edemez kesin.Kız millet fantazi de mi yapmasınO değil de şu forumda ha bire konu açılıyor ya kocam isteksiz diye, dedeyi çağıralım da kuşu küsmüş kocalara el versin
Yatırını yaparlar aman diyim, etrafına 5kg ağırlık bağlarlarKız millet fantazi de mi yapmasınO değil de şu forumda ha bire konu açılıyor ya kocam isteksiz diye, dedeyi çağıralım da kuşu küsmüş kocalara el versin
Ayıp ettinciler konu sahibini kaçırdı.Ya ben bir yerde okudum sanki konu sahibi yazdi ama bilmiyorum simdi eminde olamadim. Konu sahibi gelsin cevaplasin
Simdi temizlik yapiyodur kadin belkiAyıp ettinciler konu sahibini kaçırdı.
Mune gelip hepimizi buraya kilitleyecek.
Nenede bu yasta bu cilve,gençliğinde kim neydiBı de nenenin ikide birde " kocayı reddetmek günah" diyip gelinin yüzüne kıkırdaması varKadın hazır bulmuş matkap gibi dedeyi , iki dünyayı da sağlama almış , pisliğini de geline temizletiyor işte ne güzel
Yaksın bence artık o evi...Simdi temizlik yapiyodur kadin belki
Alo ıncık cıncık ettin yaşlıların seksiyle beni mukayese ettin cevap ver!111Hiç unutmam artık bunu. Teşekkürler Halime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?